Monday, January 9, 2012

Real still is so real lah! ;D

Ini bukan OAG punya cerita tapi TAG yang datangnya dari sepupu aku, Syahiraa Izzati. Siapa yang ada terbaca entri 'garu punggung' dulu tu, ha cikgu tu ayah dia ni la. ;D

Filem robot bertinju ni memang terbaiklah!
Ok bawah ni adalah soalan² dari anak cikgu tersebut : 

* Single or Taken ?
- Single but taken.  *bunyi cengkerik....

* 2 Favourite Food
- Tomyam dan ikan keli masak lemak buatan emak.

* 2 Favourite Movies
- Honey, I Shrunk the Kids (1989)
- Real Steel (2011)

* 2 name friends Childhood
- Almarhum Hamim (Al-fatihah)
- Mohd Wira

* Do you want to travel to PARIS or KOREA ? HAHA
- Sudah tentu KOREA.

* Prefer Cycling or Hiking ?
- Mula² hiking bila dah penat cycling la pula.

*Suka warna PINK tak ?
- Suka tapi bukan suka sangat.

*apa PHONE idaman KORANG ?
- Phone yang ada ciri² terkini dan yang pasti bukan jenis skrin sentuh
kerana aku jenis rajin berpeluh.

*KATTY PERRY ? AVRIL LAVIGNE or CHISTINA PERI ? choose one only !
- Saya pilih individu yang ke-4, Irma Hasmie. 

*DAH ada lesen apa ? kerete or motor ?
- Alhamdulillah dua² pun dah ada. Cuma tengah berusaha dapatkan
'lesen' masuk meminang. hahah

*BELOG eyraaa acane ? COMMENT ?
- Belog Eyra macam mana? Macam tu la. ;D
 Belog yang ringkas, sedap dipandang, sedap dibaca.

Selesai sudah.

Pssst : Pelekatku ada 
benda baharu!


Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

29 comments:

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

gua pun dah lama tak jawab tag2 ni...

Nalisa Syahira said... [Reply]

cerita Honey, I Shrunk the Kids tu mmg best pun , hehe .

syafiqakarim said... [Reply]

semoga lepas lesen meminang.haha

si robot comel said... [Reply]

eh cerita robot,feveret kita

adwafarahin said... [Reply]

mintak mak lesen masuk meminang tuh..bg ade dwet byk2 ok! hehe

Cikpuan rara said... [Reply]

single but taken?cam no tu?hehehe

Fara E's said... [Reply]

eyh eyh , kau pun minat korea ? hoyeahhh ;p

budakampung said... [Reply]

blom tengok cerita tu..dah lama tak tengok cerita baru~wuwuwuwu

Azham Vosovic said... [Reply]

da lama x main tag tag tag ni hehehe

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

cool nyaaa jawapan abang usop . errk ? SINGLE but taken ? KANTOI disituu yee ==' haha .yang last skali . TERIMAKASIH yeeeeeeeeee cik utop ! ;)

Addin-Lee said... [Reply]

HAHA ! jwpan mcm mitak kaki je :P

aiEz said... [Reply]

hahaha,sengal jer jawapan..sempoi..

h A n Y S said... [Reply]

Aku ingt budak2 skang dah tak brape ingat cite honey i shrunk d kids tu, rupanya ada jgk ye.. Feveret gak tu! :D

cimOt said... [Reply]

zaman sekolah rendah cerita honey tu..

My Life's Journey said... [Reply]

Hahaha lawak la part lesen tu yousof ..lesen meminang yer ..amin2 ..mudahan dipermudahkan :)

najihah sahami said... [Reply]

lesen meminang?auww...kalau mish, terus bg usop lulus punya la..semoga usop guna lesen tu sekali seumur idup je ye. hee

semutsengal said... [Reply]

lesen meminang nak amik dekat mana bro ? ajar ajar, HAHAHAHAH

suzie rahman said... [Reply]

single but taken tu ape sbnr nya status nye.erk.hahaha,nice--

Kazman & Sue said... [Reply]

lesen masuk meminang tak yah pakai "P"... terus jalan jee...

nitnot said... [Reply]

lesen meminang , okey menarik ! HAHA , boleh buat kat mana tuh ?
Pusat meminang ke ? ahaks ;p

syahirooAhmad said... [Reply]

hahha.. kau baru layan cite ni ke? subtitle kasi gempak baru lebih tacing.. :D


single ? leh caya ke bro..

BENA said... [Reply]

aku on da way nak siapkan tag eyra kasi nih . hehehehe :)

Ieja said... [Reply]

cepat2 ambik lesen meminang..nanti naik harga..hahaha

*sy selalu ada penyakit M nak jawab tag..huhu tapi comel la gambar gerak2 tu..nak jugak..hehe

merahitujambu said... [Reply]

single?nk ngorat..=p

Rain said... [Reply]

aaaaahhhh! dah taken ke? huwaaaaaa.. * hentak2 kaki

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

hehe, i would prefer to travel around paris first if i've given the chance to go there :)

Pamie said... [Reply]

real steel best!

Hanie Dew said... [Reply]

aku pun suka citer Honey, i shrunkk the kids. ohsem kan. real steel apatah lagi. dah beli dvd. nak tgk byk kali.

jom kita buat rombongan gi korea.

Jue said... [Reply]

single but taken? sama la kita! hihihi
aku rs aku akn kawen thn ni **tetibe**

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails