Thursday, December 8, 2011

Sahabat


Tersebutlah kisah...

Super Mario dan Super Panda adalah sahabat baik sedari kecil lagi. Mereka tinggal berjiran di Kampung Play Station, Negeri Sony. Segala masalah dikongsi bersama termasuklah masalah kekasih Super Mario diculik di dalam game.


Persahabatan mereka bertambah erat setelah Super Panda berjaya menyelamatkan kekasih Super Mario itu.....


Saya rajin maka iru saya read more




Zikir Hari Khamis

SUBHA NALLAH HIL A'ZIMI WA BI HAMDIH
(sebanyak mungkin)
~Diampunkan dosa kita walau sebanyak buih di laut atau pasir di bumi Allah~



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.


41 comments:

adwafarahin said... [Reply]

terima kasih utk zikir harian

pelekat2 comel! gerammmmmmmmm!

najihah sahami said... [Reply]

gud...sempat menngingatkan kami di samping menghiburkan kami. eheee....

sticker yang usop buat eh?semart!

BENA said... [Reply]

wah wah wah ;)

dah maen read2 more pulokkk . hehehe ;)

Cik tikah said... [Reply]

boleh plak mcm tuh. hihi..

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

i lap pokemon...

kumpul pelekat? unik, gua dulu masa kecik2 suka kumpul sticker gak :D

si robot comel said... [Reply]

nak jugak pelekat tu,comel

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice. hehe

efa said... [Reply]

comel geram tgk pelekat tu ehehe good ada bg zikir harian

dill said... [Reply]

saye mau pelekat

dill.

Miz Novexx said... [Reply]

sticker angry bird yang kaler kuning tu cun!!!

p/s : terima kasih ada selingan zikir untuk hari ni ;)

laskar pelangi said... [Reply]

the doraemon paling ada style habis:) hero malaya tu:)


terima kasih share pasal zikir tu.sama2 kita hayati:)

lieyana said... [Reply]

comels :D

c'axoera said... [Reply]

xjawap pon soklan sticker smalm :(


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

L said... [Reply]

tq utk zikir harian itu.. dah lama lupa..=)

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

suka mario tu..hehhekk..comel...

Outbound Malang said... [Reply]

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

Juno said... [Reply]

ni kau meniaga pelekat ke?

lekatkan kat dahi aku satu.

aku nak nampak lebih attractive.

Hanie_Dew said... [Reply]

pandai ko baut cite dr sticker ko. hehe

Hanie_Dew said... [Reply]

aku jawab bagi pihak jue. tp ni pandangan aku la.

aku rasa ko kene design pelekat yang bukan katun sangat. contohnya pelekat untuk kete. maybe perkataan yang kreatif pastu ada design untuk boy & girl. suggestion je ni.

khairul akmal bin azman said... [Reply]

hanie bg idea tu der


pikir2kan la.

Lea Isnawi said... [Reply]

sokong pendapat hanie jugak

btw, ko sungguh kreatip tip tip

cimOt said... [Reply]

weyhhh...aku terima saje sesape yg nak bersponsor..YE! aku angguk kepala~~

emel me the details..tq

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

cantik lah weh..

Cik TeN10 said... [Reply]

Angry bird pun ada jugak ??? Comellllll bangat !

syrupmasin said... [Reply]

penceritaan yg menarik..sile buat komik :D

Hanie_Dew said... [Reply]

ko bole customize design tak.

Ieja said... [Reply]

comel dua sahabat tu

blh dpt pelekat free tak? hehe :))

My Life's Journey said... [Reply]

Nak mintak pelekat satu boleh? nak tampal kat baju hihihihihi


trm kasih zikir yang diberikan :)

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

i want the stickers! :D

Aishah Zin said... [Reply]

bak 1 sticker tu bolehhhh.;p


kawaiiii !

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

boleh plak ada pelekat angry bird kat situ kannnn? kan adik aku dah mula "wuihhhh angry bird woihhhh" -..-

ABU said... [Reply]

cantek gambar2 tu.. ya ya ko panda dgn mario kawan baik hahahhaha

EZAN IDMA said... [Reply]

hahaha, cerita punye suspen ni

Azham Vosovic said... [Reply]

comel....kisah dua sahabat....idea yang bagus utk Astro Ceria hehehe

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

bolehlah jadi duta pelekat lepas ni.. hehe.. gud job kawan :)

chemay said... [Reply]

tengs for the zikir,
:)

Nurnajwa KZ said... [Reply]

Ehem :)

ishiko said... [Reply]

oihhh...
hensem betul pelekat tu..


amalan harian yg bagus ^^

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

zikir yang pantas diamalkan:)

semutsengal said... [Reply]

Errr.

syakey said... [Reply]

plekat comell!!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails