Tuesday, April 19, 2011

Love what you do² what you love!

Assalamualaikum korang, happy tuesday!


Ni ayat Miss. Hiew (kalau tak silap eja)- Cikgu BI LAT Kampung Boy



I love to BLOGGING.
(walaupun tak dapat selalu) ;)

I love to eat.

I love to shop bundle clothes.

I love to ruin songs.

I love to see others smile.

I love to dance.
( to see others dance actually coz i'm kaki bangku man)

I love to play video games.

I love to making girlfriends.

I love to jogging lama².
(tapi sekarang agak susah kerana keseganan, so aku gantikan dengan menyapu sampah halaman rumah bagi mengeluarkan peluh aku yang rajin mengalir tu) ;D

I love to look cool.
(Orang biasa kena macam ni tuk lebih yakin) ;D

I love to climb the wall.
(tapi belum ada chance lagi)

I love to mandi-manda.



Itulah antara yang aku love to do, letak banyak² kang orang lain cakap aku over. Dan serius aku memang love kesemua yang di atas. tamat!




KEPADA SEMUA KAWANKU YANG MASIH BERGELAR MAHASISWA/ MAHASISWI DAN SEDANG @ AKAN MENDUDUKI EXAM (termasuk my only adik perempuan)...

YOUR QUESTION, SO THAT YOU COULD MAKE A MOST MANTAP ANSWER INSYAALLAH.. ;)





★ Jangan segan atau serik nak bagi nasihat kat orang lain, paling kurang sendiri pun terpikir faedah daripada nasihat² tu kan.

44 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

i love Driving

syaEYRA said... [Reply]

i love weekend's

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > Drive safly bro.. ;D


syaEYRA > Me too.. lagi best dapat lepak sambil layan movie ngan anak buah.. heheh

Cik Anita said... [Reply]

I love tidur. zzz

cOnfuSeME said... [Reply]

i love my life...try the best to make it more fun...:)

doakan ddpt jwb paper math sok ngan tenang...:P

Raji berkata said... [Reply]

woahhh making girlfriend
dh berapa dh ad nih?
hohohoh

YOUsoF said... [Reply]

Cik Anita > Tidur lelame akan melemahkan badan ade la.. Pastu boleh la jogging lelame pulak.. ;D


cOnfuSeME > Yup sure me too! try to make it more 'flavour'..

InsyaAllah.. ;)


Raji berkata > Hohoho.. gimik semata² je tu.. cukup la kumpul friend laki dan jugak pompuan kan..

Shamsuddin Amin said... [Reply]

sgt suke kata2 miss hiew tu...
penyuntik smgt...^^

Oasis said... [Reply]

Teringin nak making love...hehe

good luck juga buat yg sedang dan akan mengikuti peperiksaan

YOUsoF said... [Reply]

Shamsuddin Amin > Ayat yang simple and dimple kan.. ;D


Oasis > Hehehe.. making love bila dah berninak lagi sangat² dialu²kan bro..



Yup!

qlah said... [Reply]

i love you .
eh ?

ok . sumpah tipu . buat gimik je .

hehe .

p/s: hope you in pink of health !
p/s/s: ;)

Along Tapa said... [Reply]

i love biting you...ada double meaning tak??hahaha...

Gorengbaek - retailing: pompuan pun ada pantang...bukan jantan jek....

Hangit Habis dah - Malware attack kat GB?wtf?

Kerat Senget - Ta Perlu Tanya Kao

Arsyhad Kyairull said... [Reply]

I love music . <3

YOUsoF said... [Reply]

qlah > love u too..(sumpah ini bukan gimik) ;DD



THANX! ;)



Along Tapa > Hahaha.. nasib baik tak triple Long.. ;D

YOUsoF said... [Reply]

Arsyhad Kyairull > Yezza.. aku jugak (tepule lak nak seit sekali)

blog kau aku tak bolehnak komen.. so aku komen kat sini je.. heheh


Selamat berblogging En. Arsyad! ;D


"Arm & body with gibson. Fingers with spectrum. Cable jack sets up to the amp. Ready to rock the stage. With the rhythm of britpop."


tagline yang MANTAP!!




waah ko dah tengok Rio.. bersama yang tersayang pulak tu.. JELEZ aku! hahaha.


bape ringgit ko bayar nak suruh ikan tu gigit kaki yang bau cam haremm ek?

Miss Shikio said... [Reply]

kalau x nak nasihat boleh x?

nak jawapan exam.. hahahah~

adwafarahin said... [Reply]

time kasih ats ucpn gud luck itu

I love blogging :)

adwafarahin said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
amny said... [Reply]

dah lama tinggal aktviti joggingg..malas punye pasal..huhuhu..^^

Jeely jelly said... [Reply]

haha.. malu punye pasal nak jogging,sampai sanggup sapu sampah je ae.. haha :p

efa said... [Reply]

i love photograhy.. i love my life.. i love my family...hehe good luck utk yg sdg dan akan menduduki exam :)

♥e'in♥ said... [Reply]

sila dtg my blog.. ade something utk kamu.. :)

YOUsoF said... [Reply]

Miss Shikio > Hahaha kalau camtu, sendiri mau ingat la.. ;D


adwafarahin > Sama².. selamat maju jaya Cik Adwa! ;)

Me too!!!


amny > So jangan segan² la ganti dengan aktiviti lain ye.. :D


Jeely jelly > Hahaha tu sebab dulu duk menyewa umah bujang. takde sape kenal.


ok jugak la kan, laman umah pun jadi cun mata memandang... ;D


efa > Usop pun same gak.. tengah berangan nak ade DSLR sendiri (tak tau la taun bile)

Yup! tuk yang tak ade exam tu. pun maju jaya jugak ok! ;)


♥e'in♥ > THANX!

zie~azharizalira'z said... [Reply]

i love my misu2,,,kekeke,,^^

tenx wish gud luck tu ,, ira pon da nk final exm start akhir bulan ni,,wuu,,study3! ,,:D

YOUsoF said... [Reply]

zie~azharizalira'z > Misu².. apakah itu? ;D


Same².. yang terbaik ok!

MiLanGurLz said... [Reply]

i love SLEEP ! haaaa . tu mmg i love love loveeee sesangat! hahaha :)

aku dah tak mahasiswa dah . uhukkkkk :(

betoi tuh, kdg2 kite ptut kongsi nasihat kan . dan tego menego kesalahan kwn kn . btol x ? heee~

BENA said... [Reply]

aku tensen betol !!!!!!!!! asal aku komen kua acct adik aku. arhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

apik pehe said... [Reply]

yousof..dalam byk2 kt atas tu..ader dalam 3 perkara jer kiter sama..hahaha..blogging, main game, mandi manda..hahaha

YOUsoF said... [Reply]

BENA bukan MiLanGurLz >

Aku jugak tapi takde la sampai sangat² cam ko.. letih lak badan tidur lelame.. ;D

oh yeke.. tahniah². So ape plan ko pasni? PLAN B?


sangat betul.. terima atau tidak tu lain cerita, asalkan kita ade niat nak nasihat kan..

hahahaha.. aku pun kena semalam.. opismate aku pun dah ade blog.. sekali terkeluar nama dia da.. ;D



relax la.. 'dia' tak suke ko memarah camni.. hahahaha


apik pehe > Oh... ok gak la tu kan! kira boleh lepak semeja la ni heheh


Ko paling layan game jenis pe Pik?

farhanny said... [Reply]

i love moshing XD

apik pehe said... [Reply]

hahaha..boleh2..nk lawan game pon boleh..aku minat sukan(raja pes), lumba(raja need for speed),aaaa..yg len tu main macam x serius sgt..hehehe

YOUsoF said... [Reply]

farhanny > Hehhe.. janji mu bahagia ;D


apik pehe > Hahaha.. kalau PES senang² je kot ko belasah aku.. tapi kalau racing, aku boleh bagi adrenalin ko terangkat sikit chewah.. tak dela, aku memang layan racing² macam need for speed ni..


ok la kan, jangan sampai lalai sudah ek..

Fyqa said... [Reply]

i love sleep. hihi

YOUsoF said... [Reply]

Don sleepy when U gosok gigi suda la ye.. hehehe

Qistina said... [Reply]

i love pop songs, ekon, sleeping, eating, blogging n laughing~huhu

lame xsinggah blog encik utop....

sjak xde lappy ni jarang benor dtg ke alam maya ni....huuu

apik pehe said... [Reply]

hahaha..minat racing gop dio..tapi guna joystik jer power..tapi kalo p main kt arcade yg guna stereng tu hancur x menang..haha

YOUsoF said... [Reply]

Qistina > Hehehe.. keep ur love up ok. ;)


sSokay.. Usop paham. Dont givap ok!


>

YOUsoF said... [Reply]

apik pehe > Tapi tetap power jugak la tu kan... ;D

hahaha.. same dengan la, ikut nasib gak.

~Nabilah~ said... [Reply]

i love reading novels....hahaha

YOUsoF said... [Reply]

~Nabilah~ > Gud²! kipidon Nabilah!.. ;)

BENA said... [Reply]

aku tido sebab letih la weyyy . tapi kalo bosan pon aku tido gak. wat mase skg yg tu terbaek. hahahaha :)

plan B ? aku tak de plan B macam ko . so pe kate ko kongsi plan B ko tu dengan aku kan ? heeee ;)

wahhh opismate ko pon de blog ek ? ce kasi link ce kasi link. hahaha :)

aku tak de lah marah mane . konon2 marah jek tuh . hahahahaha :)

alexa yussida said... [Reply]

memandangkn sy pon nk exam..so thnks 4 the wish:)

YOUsoF said... [Reply]

BENA > Hahaha yelah².. harap² badan ko lebih cergas, otak pun lebih cerdas... ;)


Orait aku tak on je, Plan B tu memang tuk dikongsi ramai²..

B is for :

- Berdiri atas kaki sendiri.
- Berani tuk berubah.
- Berusaha selagi terdaya.

dah itu dulu.. ;D




Selamat berkenalan lah ngan diorang ye.. cerita yang baik² kat diorang pasal aku... ;DD

ainarjat.blogspot.com

khadijahbintiyahya.blogspot.com




bagus².. Marah betul² pun buat letih je watpe kan..

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Memandang saya ada kawan yang nak exam.. Selamat la ye!


same².. ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails