Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #8

Assalamua'laikum sahabat ;)



Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.



46 comments:

peachippo said... [Reply]

hehehe..
cantiknye anime gambar..
cik xde idea lagi laa nak buat ww..hmm ,:)

laskar pelangi said... [Reply]

alahai..comelnye..dah la kalerpol~ warna warni :))

cucu umie said... [Reply]

smart ah video tu usof..like it..aishhh

muhamad hanif said... [Reply]

lunaku by romancesa.



AHAAHHAHAHA

Amna.Qadeeja said... [Reply]

hahahha berbulula sy ngan awk nih kehkehkeh

comel je komik nih ;)

alif haris said... [Reply]

hahahahhaha .. style !!
last2 die yg kene fire .. haha

RepublicAku said... [Reply]

kool!

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

klakar gak

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

haha.. sempoi ^^

Cik Anita said... [Reply]

Uih.. comey!

stuck said... [Reply]

jgn nak bulu bulu ngn aq..hahhaha~

dhiera said... [Reply]

alahai comel~

YOUsoF said... [Reply]

peachippo > Memang cantik sebab bukan Usop yang buat...

laskar pelangi > Hehe tula kan kalerpol~ warna warni.. 1 Malaysia.. ;DD

cucu umie > Sebab bukan aku yang buat Ayie hehe..

muhamad hanif > Tapi bintang kini pelangi... ;D

Amna.Qadeeja > jangan berbulu sangat kang hangus..... ayam panggang tu.. ;D

alif haris > Hehe.. kartun pun ada pnegajaran yang bagus kan Lip..

RepublicAku > Sejuk! ;D

::FAIZ FARISH:: > Sebab bukan aku yang buat. heheh

Anif Abdullah| AA > Tahap manakah sempoi itu?

Cik Anita > ;)

stuck > Habis aku dah terbulu ni macam mana? ;D

dhiera > ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Hujan Malam Ini by Romancesa ;)

cik violet said... [Reply]

ada nama awak dalam segmen..jom


http://farhah88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

ikan said... [Reply]

heyh kije as illustrator kea ?

comeyh2

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

hehe

hai semua...

namA saya ila...ahhahha

lawak la...ehheh

sergeant keroro said... [Reply]

haha, terbaik!! aku pon baru fikir nak buat camtu :P

Hans said... [Reply]

hahahaha
comel2
last2 kena panah kilat
ekeeke

p/s : pompa bensin tu orang malaysia

peachippo said... [Reply]

haha..alah kalu usop yg buat pom boleh jadi cantik jugak :P

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Esok paginya Bintang kini pelangi... ;)

cik violet > Orait.. ;D

ikan > Grafix designer je.. tapi itu bukan aku yang buat la Ikan.. Acap si nimbus, vokalis Romancesa yang punya..

ILA HonEyBuNNy > Hai.. nama saya Usop.. ;D

sergeant keroro > Hahaha ambik pengajaran yang kartun tu bagi ok sergeant!

Hans > Hehehe..


Oh yeke.. nama pentas la tu eh? pelik sungguh. ;D

peachippo > Hehe inshaAllah tapi ambik masa yang lamaaaaa lagi kot.. ;)

adwafarahin said... [Reply]

romancesa!!! suka2!

~aku dan die~ said... [Reply]

hahahahah.nak gelak jugk la! XD

pamie said... [Reply]

style gile..haha!

YOUsoF said... [Reply]

adwafarahin > Samalah kita! ;)

~aku dan die~ > Gelak², jangan terlebih sudah.. ;D

pamie > haha.. Style itu bagus.. ;D

Umie Artoqiemie said... [Reply]

wewit, raja seni =P

Noriz sini... said... [Reply]

oh, hari ni tak terbuat wordless, sbb byk sgt word nak cakap,..hehehe

[sutera kasih] said... [Reply]

wahhh kretip2 !!
raja seni tuuuu hehe

Liyana Zahim said... [Reply]

Oh ape itu sy kurang tahu kegiatan kartun di seluruh dunia ini.. Hahahahahah~

Nurnajwa said... [Reply]

Comelnyeeeeeeee!

*ahahaah ;D*

iMBobo said... [Reply]

nk join! :)

WZulhilmi said... [Reply]

awesome GIF!! ekekek. episode 2 please. =)

amir aizat said... [Reply]

nice la abe!

alif haris said... [Reply]

hehe ..
nice :)
ko buat eh ?? ajar sikit hehe

BENA said... [Reply]

hai acap . name saye bena .

jangan murka dengan bena



prakkkkkkkkkkkk !

terbakar jugak !



MIAHAHAHAHAHA ;)

Lalalililulu said... [Reply]

haha...klaka je katon tuh...

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

:p

YOUsoF said... [Reply]

>

>

>

>

Umie Artoqiemie > Ni yang aku segan dengan kau ni Umie..



err ini kartun bukan aku yang punya da.. ;D

Noriz sini... > Hehehe ok la tu kak asalkan berpada..

[sutera kasih] > Si Acap aka Nimbus memang raja seni pun. dan itu bukan Usop.. ;D

Liyana Zahim > Sama macam Upin Ipin je pun... ;D

Nurnajwa > Hehehe.. Tapi sayang itu bukan Usop yang buat.. ;D

iMBobo > Selamat bro..

WZulhilmi > Hehehe lagi osem kalau aku dapat buat sendiri kan...


orait tungguuuu minggu depan.. ;)

amir aizat > Pujian untuk Acap..

alif haris > Bukan la Lip.. Acap yang buat.. Ramai yang ingat aku sehebat itu hehe.. bab animate tu aku boleh, tapi bab lukisan tu aku sengal lagi.. ;D

BENA > Hehehe.. erk.. erk.. baiklah. ;D

Lalalililulu > hehe.. tunggu episod 2 minggu depan ye.. ;)

CouLeur de Chiqu3 > Kawan kepada Acap telah mengejek aku si peminat Romancesa.....


;P

Izzaty Ishak said... [Reply]

Nak tunggu animation hasil tangan Usop pulak lepas ni ;)

Yuyu Musa said... [Reply]

hihihikkksss...:)

nurAMALLINA said... [Reply]

lawa kot!

wenkhadi said... [Reply]

si nimbus ni adalah adik kpd kawan aku rasenye. Kawan aku tu namanya ashran abd rahman. Animator gak. memang adik beradik yang seni.

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > InsyaAllah bulan 5 nanti.. tahun tak tau lagi la bila.. ;D

Yuyu Musa > ;D

nurAMALLINA > Memang lawa.. Credit to Nimbus.

wenkhadi > Waah... itu memang cool!!

najihah sahami said... [Reply]

wah..terbaik punya wordless lah!!

YOUsoF said... [Reply]

Terbaik dari ladang gandum.... ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails