Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #4

Assalamua'laikum sahabat ;)




Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang bercerita sendiri..

40 comments:

muhamad hanif said... [Reply]

kau nak terbang g mana ? ish2.

syrupmasin said... [Reply]

perghh..hebad doe kau..ta sangke aku ade kawan bole terbang :D

najihah sahami said... [Reply]

haha..terbang?waaa..nk ikut!!

laskar pelangi said... [Reply]

terbang ? jom terbang cari pelangi :)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

smart pix ni,serius. ;)

nk terbang laju2 boleh tp jgn tggi2 sgt nt xleh trun heee :D

aishah lokman said... [Reply]

Baru tahuu. Tnq yusuf :)
http://thenakedtoothbrush.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

Amiey White said... [Reply]

berharap dapat terbang tinggi dan melihat semua .

apik pehe said... [Reply]

mesti jatuh tenggelam dalam pasir kan kn kn

syaEYRA said... [Reply]

it's a bird, it's a fly, it's a ....

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice Picture

YOUsoF said... [Reply]

muhamad hanif > Terbang cari diri kejap bro..

syrupmasin > Aku tak suka menunjuk skil tersebut... ;DD

najihah sahami > Kata gayat dengan ketinggian.. susah lah nak ikut.. hehhe

laskar pelangi > Tu tengah mencuba la tu. Harap² lepas ni hidup lebih bewarna-warni.. ;)

Amna.Qadeeja > Thanx Mai..

Betul tu, sebab tak buat terbang tinggi.. takut 'jatuh' nanti sakit.. laju tak bermakna tinggi kan.. ;)

aishah lokman > Sama² Cik Aishah..

Amiey White > Itulah harapan aku dulu.. tapi orang kata terbang tu jangan tinggi sangat, takut 'terjatuh' nanti sakit tak hingat..

apik pehe > Hahaha tidak lah Pik! ;D

syaEYRA > it's a bird, it's a fly, It's a human actually.. ;D

::FAIZ FARISH:: > Thanx..

paradokshati said... [Reply]

terbang ke mana pun sahaja asalkan mendarat di tempat yang betul :)

Fahmi Mustakim said... [Reply]

ui, semat doe..haha..

Aman Ibrahim said... [Reply]

lepas terbang laju tuh, sampai dok ke destinasi, ker jatuh depan tuh jer? haha..

YOUsoF said... [Reply]

paradokshati > BETUL dan tidak mengapa walaupun pendaratan kurang sempurna.. ;)

Fahmi Mustakim > hoho mekaseh Pamie..

Aman Ibrahim > sampai kot sebab kawan aku tu masih berpijak di bumi nyata.. ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Ala alaaaa nak pic macam ni gak. Jeles jeles. Btw smart pic ni! XD

fiezah91 said... [Reply]

ko ada sayap x nak terbang ni usop? hehe.

chemay said... [Reply]

terbangggggggggg~~~~~

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Kalau nak, right click> save images as... ;D

terimakasih²..

fiezah91 > Kalau ada sayap, teringin jugak aku.. nak join?

chemay > Jom!! ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Pergh? Done! Haha. Alaaa nak gambar zaty yg di edit cam ni la.

Cik Anita said... [Reply]

tak usah nak berangan lah jadik superman! :D

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Hahaha.. seriuskah nak gambar camni? biasa jela..

Cik Anita > Alamak Cik Nita, bagi la semangat sikit!! ;D

Raji and Yeen said... [Reply]

jadi tak flip tuh?
ala tnjuk skali kau flip
xD

muhamadsufian89 said... [Reply]

haha. gambar kau ni lagi smart kot. dah macam superhero yang nak selamatkan heroin dah aku tengok. hehe

lilypelangi said... [Reply]

terbang tinggi ke sana ke mari . wee~

Siti Arfah said... [Reply]

Syuwahhhh~~ Bunyi terbg. hehe. Beznya terbg .^^

ariph™ said... [Reply]

aku rasa, lagi sesuai kalo laju2 terbang. sebab terbang laju2 dah biasa dengar. keh keh

ecah mashuri said... [Reply]

fuyoooooooooooo~~!!!!

**perasaan buat2 teruja;p

apik pehe said... [Reply]

haha..itu la..naseb bek terbang dekat jer

YOUsoF said... [Reply]

Raji and Yeen > Hahah.. tak jadi la Ji. landing biasa je. bersepah.. ;D

muhamadsufian89 > Kehkehkeh. Pengaruh Kluang Man kot. Tak pun Boboiboy ;D

lilypelangi > Terbang tinggi ke sana ke mari, membawa hati, membawa diri.. hehhe

Siti Arfah > Hehhe tu bunyi Atromen terbang tu.. CUba bagi bunyi lain sikit.. ;D

ariph™ > Hehhe aku biasa dengar terbang tinggi² je Rep.

Takpe itu pun dah nampak hensem kan? ;DD

ecah mashuri > Hahha buat² pun buat² lah Ecoh oi.. janji ada.. ;D

apik pehe > Tak cukup tenaga la nak terbang jauh² Pik.. ;D

PCL said... [Reply]

kena ada skill tu baru bole terbang betul2..

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe.. tengah 'belajar'.. ;D

kokser kokdam said... [Reply]

kene ikat mantel boh... bio nampak cam men ade super2 gitu.. eheee

Fyqa said... [Reply]

nk jdi superman ke ?




hik ;)

YOUsoF said... [Reply]

kokser kokdam > Hehhe. tak sampai tahap tu lagi la ostat.. ;D

Fyqa > Yup. super man yang mampu handle masalah dengan tenang dan tersenyum. ;D

Liyana Zahim said... [Reply]

Otomen wanna b! Hhahah~

efa said... [Reply]

nak terbang gi mna plak??

YOUsoF said... [Reply]

Liyana Zahim > Tak sangatla.. ;D

efa > Mencari sedikit keyakinan.. ;D

cik azeya said... [Reply]

aku nak ikot kau terbang.. pegi bulan..

YOUsoF said... [Reply]

Aku buat pakej ke sana lagi la. harap maaf..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails