Thursday, July 21, 2011

Mak jah (jawapan teka pantun)

Assalamua'laikum sahabat ;)

Terima kasih pada yang meneka pantun Mak Jah haritu dan
motif sebenar gambar itu adalah nak kasi promosi sikit kat produk baru aku hehehe.

Benda alah sebelah ni adalah PELEKAT/ STICKER ye kawan².. Rasanya tak ada seorang pun yang ada sebut perkataan pelekat/ sticker tu. So takdalah hadiah untuk korang.. Sorry!


Aku tak sekejam itulah. Mak Jah pesan kat aku kata harus dikota. Majoriti yang dapat ni yang meneka dan nak benda tu. Betul tak betul tak kesah sangat pun. Tapi yang tak ingin benda tu takkan aku yang sibuk² nak hulurkan. Perasan bagus pulak orang kata nanti.. hehehe





Jadi kat bawah ni adalah nama² 'bertuah' yang dapat hadiah tak seberapa dari aku berupa pelekat/ seticker. Kalau suka boleh tampal, tak suka pun boleh tampal (promosi jariah namanya tu) ;D


Kalau korang nak tebus hadiah tu boleh beri salam kat emel mamat ni, yusofbinngadi@gmail.com. ;)
Pat² siku lipat, siapa lambat dia tak dapat. ;D



Dulu dalam surat beranak namanya pelik. Tapi sekarang dalam IC dah jadi pelekatku.blogspot.com. Kan ke lebih keMELAYUan dan keFELDAan nama tu. Jadi kalau mahu korang boleh je terjah blog lama aku blog lama aku tu ye. Harga murah dia semua ada kat sana hehehe. Yang masih tak pasti lagi tu pun boleh je terjah ke sana. Mana tahu tiba² teringin ke kan. Siapa yang suka? Kedua-dua pihak pun suka.. ;) Terima kasih~




46 comments:

laskar pelangi said... [Reply]

wah cun pelekat tu~

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

tahniah pada mereka yg bertuah (:

sha a.s said... [Reply]

kak sha punye mana??? ekekek

najihah sahami said... [Reply]

wahh..bertuah2...yeayy!!hahahaa...suka gila babas nih. loncat kiri. loncat kanan. loncat tinggi2. haha. ambek.punya eksaited sgt smpai panjang nak taip. haa. usop. kalau inbox salam kat fb xboley ea? haha. ngade2 kan.

:P

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

alam..xde tuah aku disini... sedeyy !

WZulhilmi said... [Reply]

Perghh! aku diam ternganga sbb tak teka hari tu. LOL. Congrats to all lucky winners!!^^ boleh lekat kat pencil box nanti. LOL.

Lalalilillulu said... [Reply]

ehem...dh emel dh...

tenks youth yousof....senyum sampai ke tinge je ari nih....

YOUsoF said... [Reply]

laskar pelangi > Cun lagi Irma Hasmie... ;D

Anisa Hang Tuah > ;)

sha a.s > Ada je.. Tapi tunggu akak tempah la.. hehhe

najihah sahami > Hahaha.. bagus², Usop nampak keterujaan tu! ;D

Boleh je tapi tak rajin la nak on FB..

CouLeur de Chiqu3 > Ala benda tak seberapa pun Cik..

Tapi kalau ko nak buat stiker sendiri boleh je.. try jenguk blog aku 1 lagi tu.. ;D

WZulhilmi > Nak lekat kat dahi pun boleh je, asalkan tahan malu.. hehhe

YOUsoF said... [Reply]

Lalalilillulu > Orait.. terima kasih.. ;D

bunga said... [Reply]

alaihai comelnyer pelekat..

cucu umie said... [Reply]

ayie teka lagi sekali ah..

pelekat jawapan nyer..gagagaga..

tahniah buat pemenang.. so sad..:(

seriously comel lh bro..

syrupmasin said... [Reply]

untunglahhh dpt sticker..

YOUsoF said... [Reply]

bunga > Terima kasih Bunga.. ;)

cucu umie > Hehhe.. ;D

syrupmasin > Untungkah? ;D

Azham Vosovic said... [Reply]

saya kalah dan salah... sedih...

ifwat said... [Reply]

aku punya ada tak bro? hehe..
bagus gila ada produk sendiri..
good job bro. lalala~

h A n Y S said... [Reply]

eh?! ada nama daku disitu?! HAHA~ trima kasih ye sop.. even hanya sticker, tp bermakna, eceeeewah! HAHA =D

adwafarahin said... [Reply]

arghhhh!! comel2! nk jugak!! :P

muhamad hanif said... [Reply]

wahahahaha,

ada nama aku lah,


tapi aku kurang paham cara penebusan tuu..

lilypelangi said... [Reply]

pergh ! aku ada?

sayang kau lebih2 lah . wee~ :D

alif haris said... [Reply]

yeay !! aku nak aku nak !! hahahahha :D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Pergh Zaty pon ada? Tengkiu Usop, tengkiu tengkiu. Terharuuuu Zaty :')

pamie said... [Reply]

ehhhh?? ehhhh?? ehhhhh?? nama aku ada sekali la..nak nak nak!! hahaha

ikan said... [Reply]

loeh ..melepa :(

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice ar pelekat tu

Miz Novexx said... [Reply]

WAH!!! syoknya dapat sticker!!! tenkiu tenkiu ( eksaited... )

syafiqakarim said... [Reply]

jap.tu nama aku ke?hahah

~SukEMakAn~ said... [Reply]

sticker comei! ^^

ABU said... [Reply]

kefeldaah..hahahaha sengal la ko ni hahaha

YOUsoF said... [Reply]

Azham Vosovic > Takpe bro.. sticker tu tak habis... cuba jenguk ke pelekatku.blogspot.com. ;D

ifwat > Ada je bro... kat pelekatku.blogspot.com ni.. hehehe

THANKS!

h A n Y S > Hehehe terima kasih jugak sebab sudi terima benda tu.. ;D

adwafarahin > Boleh je.. jenguk je blog lama Usop tu.. ;)

muhamad hanif > Kehkeh..

tebus tu adalah dengan cara ko bagi alamat ko kat emel aku tu, pastu pandai la aku nak upah posmen camne.. ;D

lilypelangi > Hehehe.. sangat tinggi kipasan itu


;D

alif haris > Memang nak bagi ko pun Lip.. tapi banyak sangat alamat rumah ko bagi aku.. hehehe

Izzaty Ishak > Sama2.. ;)

pamie > Hehehe.. silakan2.. ;D

ikan > Ada je sticker lain dekat pelekatku.blogspot.com ni bro..

tapi sticker ikan takde lagi, burung merah ade la.. ;D

::FAIZ FARISH:: > Thanks Faiz..

Miz Novexx > Sama2.. sama2.. ;D

syafiqakarim > Ye kot.. try tanya mak jah..

~SukEMakAn~ > Lagi comel kalau ada sticke muka sendiri kan.. ;)

ABU > HAHAHA.. biar sengal Bu, jangan Selekeh.. ;D

Nurnajwa said... [Reply]

Pfft, tak dpt --'

Far8 budak baik said... [Reply]

wehhhhh kau tulis kat blog
aku macam aku menang je kn??
hahahahahaha =p
cehhhh..aku rase macam
nk hantar jugak lahh kat email kau
hahahahahaha

BENA said... [Reply]

WOW!!!!!!!!!!!! saye suke entry ni la cik Utoppppp



* tetibe ayt sopan kann . hahahaha ;)

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

ehh aku aku tuu..

dan lagi takk..nak tebus =D

ikan said... [Reply]

haa .. burung merah ..?

Fyqa said... [Reply]

pehh bertuah dorang.

comei !

Aisyah Aina said... [Reply]

wah aku dapat la...

sayang mak jah..hahaha :D

YOUsoF said... [Reply]

Nurnajwa > Takpe.. ade je lagi kat pelekatku.blogspot.com tu.. ;D

Far8 budak baik > Hahaha.. antar je Farid.. segan lak aku nak terhegeh-hegeh, over pulak ko cakap nanti.. ;DD

BENA > Sorry la takde button Like kat sini.. ;D

Sopan selalu pun aku on je.. hahaha

Miscellaneous Smiles > hehehe

ikan > burung merah = angry birds la bro. ;D

try jenguk pelekatku.blogspot.com.. kalu ko rajin la..

Fyqa > tak teringinkah?

Aisyah Aina > Mak Jah :Mak jah pun sama.. ;D

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

comel lak sticker tu...

nak jugak leh...ngeh3...;-)nak letak dekat bilik bacaan..ahhaha

YOUsoF said... [Reply]

Nak lekat dekat bilik mandi pun boleh je.. ;D

Nurnajwa said... [Reply]

Haha, that one kne beli XD

EkaBukanMakcikKau said... [Reply]

salammm yousofffff . dah bak sini . hahaha

YOUsoF said... [Reply]

Nurnajwa > Hehhe.. ;D

EkaBukanMakcikKau > Salam.. ape ni?

rara pinkmafia said... [Reply]

besh nya dpt pelekat,

BENA said... [Reply]

nanti ko letak la butang LIKE YOUsof ! heeee ;)


cop! nanti akan try bersopan santun terhadap ko okkk . ahak! ;)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

adeh,usop ! nme mai adelah hihi xsgke plak bertuah hahaha..

sory,lme xon9 sbb 2 xtao sal ni..lom trlmbt kan nk bg email?

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

eh, fee pon ade jugak! wah! ini serius.. hahaha.. mekaceh sop.. :D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails