Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #7

Assalamua'laikum sahabat ;)





Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sedirian.


_________________________________________________


Aku akan cuba post jawapan teka Pantun Mak jah secepatnya.. TERIMA KASIH kepada yang meneka..








Ada siapa² tahu ubat merajuk yang paling mujarab? Please kongsi sama aku dong........

26 comments:

muhamad hanif said... [Reply]

talam dua muka ni..AHAHAHAH



pstt* ubat merajuk ? penampar je

ikan said... [Reply]

ishhh7 ...

h A n Y S said... [Reply]

ish3..siang nyanyi nasyid.. malam nyanyi kat kelab..?

haha

Aimifiqa said... [Reply]

ish2. ade ke patut. mmg teruk gini.

Izzaty Ishak said... [Reply]

Kemain eh macam-macam watak rupanya. Ahahahaha.

Ubat merajuk? Mesti la kene pujuk si merajuk tuh. Keh keh keh

lilypelangi said... [Reply]

hebaaaaaaaaaaaad lah . hahaa

cucu umie said... [Reply]

nasyid waktu siang ea?? bukan malam pon ad juga ker??? hohohoh

ifwat said... [Reply]

siang nasyid, malam2 gig la.. hahaha

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

minta di jauhkan

Cik Anita said... [Reply]

dua jiwa maksudanya ni...

syrupmasin said... [Reply]

kau nasyid ke dulu doe??

Miz Novexx said... [Reply]

ubat merajuk??? tido....

WZulhilmi said... [Reply]

Living a double life?? hahaha.

aleen aiden said... [Reply]

alamak,aku tertinggal ketapi.teka ape ni teka ape nih?

syaEYRA said... [Reply]

ubat merajuk?
ermm, hadiah kot

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

aik??

mengapakah begitu...kena tukar plan C lah macam neh...ehhe

Azham Vosovic said... [Reply]

Ubat merajuk bagi saya adalah pujukan! Suka sgt bila org pujuk kita hahahaha

nurfatiha blacky said... [Reply]

ubat merajuk bagi makan kaki. hee. xde laa. pujuk. ckp baek2 :)

najihah sahami said... [Reply]

hahah..nice2..hipokrit kah ini? hehee..


ubat merajuk?kalau perempuan, bunga. haha. materialistik kan? kah2. kalau lelaki, usop kiss je. haha.konpem tak majuk dah.:P

ABU said... [Reply]

baru ka moden..hahaha

btw apa main teka2 pantun ni..aku tak join pun..

Amna.Qadeeja said... [Reply]

dlm baek 2 ade nakal kan?heee

eceh,sape plk yg merajuk ni

mai ade ubat merajuk, mahu? hihi

sha a.s said... [Reply]

ni gf majuk ke ni? ehehe

Zul Fattah said... [Reply]

haha.. memang haram r gambar ni..

pamie said... [Reply]

hahaha..cess..bilangan ahli tu tak tahan..mesti cari yang ngam2 7 ahli untuk kartun tu..haha

bunga said... [Reply]

hipokrit kah??

alif haris said... [Reply]

ubat merajuk ,pujuk la sop :)

weyh ko budak nasyid ke dulu .. perghh

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails