Saturday, July 16, 2011

Sleepy saturday | Cap Ayam

Assalamua'laikum sahabat ;)


Pandai² je aku buat hari ngantuk sedunia, konon ni kawan kepada Wordless Wednesday la hehhe. Jangan ada yang ikut buat sudah. Tapi untuk dapatkan mood sleepy tu jugak boleh la layan lagu terbaik ni.Kalau siapa² yang belum pernah dengar suara aku dipersilakan dengar lagu ni sebab suara aku sama sekali tak sama dengan suara mantap brader dari INDO ni.. ;D

Aku suka lagu ni dan ada orang yang dah suka lagu ini.. ;)


Ha ni pulak gambar susulan dari entri WW aku tempoh hari. Walaupun kami Cap Ayam, tapi jangan ingat senang² je nak ayam²kan kami. Moral yang boleh kita kaut dari sini adalah jangan pandang rendah terhadap pihak lawan. Hidup Harimau Malaya! *tiba²



Dalam 7 orang ni, akak baju merah je aku ingat nama, Kak Nisa.





Ni yang dinamakan lari bola ping pong.




Tempurung kat akak baju hijau tu dah bagi kaki aku luka.








Ok sebelum aku menutup entri sabtu yang kononnya mengantuk ni, aku nak kongsi satu pantun ringkas.



Petang Sabtu ke rumah Mak Jah,
Berborak pasal anak dara Pak Jabar,
Jikalau korang mahu comel punya hadiah,
Silalah teka apa motif ini gambar..

Wassalam..

43 comments:

WZulhilmi said... [Reply]

Kroghhhhh <<< Sleppy Sunday. hahaha

Tudia nmpk happy betul menyertai sukan. lagi2 sukan tempurung. ekekek.

YOUsoF said... [Reply]

Hahha..

hati mesti kena sentiasa happy bro.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

wah! menternak badan yg sihat :D

haha

kau lukis ke rambut pacak tuh..haha..siap ade Youth Yousuf ag.. Jam kuning tuh jam otromen ke..haha..hensemlah kartun..:P

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

motif gambar ak nmpak mcm jam kuning jee~~

menunjuk jam letuu~~

bersih lak tuu

hhahaaa~~

syafiqakarim said... [Reply]

haha pandai hg buat gambar gerak2 tu
noh.sakan aku tgk.haha

eh,aku nak la katun rambut pacak tu.
comel lak..ah..kau xnak reka tuk aku ke ;'( seram nih..haha

Rain said... [Reply]

sambil menyiram, smbil minum air haha

buatkan design mcm muka rain leh?

muhamad hanif said... [Reply]

usop,

aku nak logo YOUsof tu gaks bole ?

Azham Vosovic said... [Reply]

taoi serious saya rasa sgt mengantok hari ni...

cucu umie said... [Reply]

macam nak promosi logo blog nie jer..hohho mantap2..kekeh

Nazrul Azwan said... [Reply]

tgk gmbr ramai2 tgh enjoy tu trus hilang ngantuk. hehe

syrupmasin said... [Reply]

kau ta habis2 dgn mak jah..haha :D

✿....rossa alina....✿ said... [Reply]

gambar??sempena ape ek??huhuhu.. :)

i followwwwwwwwww.. :)

najihah sahami said... [Reply]

uiks...cumilaaaa youth yousof tu.


motif gambar? nak menunjuk gambar yang usop design sendiri ni kan? haha..salah ke betul ke..mish tetap nak gambar usop rmbut pacak tu...hahahaha

alif haris said... [Reply]

uwah sukaneka ..lama tak main sukaneka dow . haha ..

btw kau tak habis2 ngn mak jah kan .. hahaha :D wak jah ye .. haha

eleh aku tawu motif gamba last tu .. ko nk tnjuk ko dah pndai edit gamba la tu kan kan kan :) hahaha

bunga said... [Reply]

wahhhhh....seronoknyer...nak join..hehe..

EkaBukanMakcikKau said... [Reply]

aku tau apa motif kau . nak bagi aku jeles sebab budak tu pegang benda yang kononnya comel tu kan ? hahahhaha , sebenarnya aku tak jeles langsungg . jadi betul x jawapan aku wehhh ? bak hadiahhhhhhhhhh

lilypelangi said... [Reply]

bestnye bersukan !

nak logo kau gak~~

motif gambr? ko pereka design ? hee

Far8 budak baik said... [Reply]

aku pun nk ikut jugak lahh sleep
saturdayyy tuu..
kreatif je kau kn..
hahahahaha...
dah name ayammm..
mmg senang lah diayam kn..
ekekeke

YOUsoF said... [Reply]

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Tapi serius aku rindu nak jogging lelame sekarang ni..

Sebenarnya kawan aku yang buatkan gambar tu.. Dulu kitaorang ada grup print t-shirt, CEMERKAP namanya.. ;D tapi sekarang slow sudah.. tunggu ko order t-shirt kot.. hahha

orang tak hensem, kartun kena la kasi hensem.. ;D

Miscellaneous Smiles > Hahha jam kuning tu jugak ko perasan.. dah lamaaaa kot jam tu tercongok kat header aku tu.. ;D

syafiqakarim > Hehhe sakan sekali sekala ok lagi kot.. sebab tu kadang2 je aku letak gambar sesakan itu, takut orang muntah pulak kalau selalu sangat aku letak..

Hehhe mekaseh2, boleh je tapi tunggu masanya nanti. *serius.

sebenarnya kawan aku yang tolong design kartun tu.. (bersambung kat komen hafeezah atas ni) ;D

Rain > Betul2.

InsyaAllah boleh.. kalau kartun yang dah siap lagi la cepat siap.. lagi cepat jugak Rain senyum.. ;D

muhamad hanif > Boleh je Nip.. Nak muka ko sendiri pun boleh.. tapi tungguuu aku post entry sambungan pasal ni okeh! ;D

Azham Vosovic > Hah memang ngam la entry ni.. hahha

Nazrul Azwan > Hehhe kengan kat tempat kerja lama bro..

syrupmasin > Hahha tiba2 nama dia menyelinap ke dalam kepala aku masa nak buat pantun tu... ;D

✿....rossa alina....✿ > Nak bagi jawapan sekarang tak boleh lagi.. ;D

Terima kasih..

najihah sahami > Hehhe mekaseh Mish..

Boleh, save jela header Usop kat atas tu then print. Siap! ;P

tunggu entry susalan okeh Mish!;)

alif haris > Kenangan kat tempat kerja lama tu bro, tahun 2009.

Mak jah jiran aku Lif, mesti la kena ingat. Aku dulu sunat pun ramai2 kat rumah dia.. ;DD

Hehhe sipi2 tekaan ko tu Lif..

bunga > Boleh, tapi kita kena pinjam mesin mengundur masa Nabil dulu.. heheheh

EkaBukanMakcikKau > Hahha at least ada jugak perkataan 'comel' tu.. ;DD

lilypelangi > Sangat best! peluh keluar, tension pun kurang..

Hehhe.. tapi bukan itu yang kami cari.. ;P

Far8 budak baik > Boleh tapi ko kena selitkanlah celoteh adik adik ko kan.. ;D

takdelah, biase Farid..

hahha tapi diaorang silap, last grup aku yang jadi juara...

Amna.Qadeeja said... [Reply]

comel plk gmbr gerak2 cm 2 hihi

nk jgk logo cmtuh ! jeles grr

BENA said... [Reply]

sape lah tu ye yang dah suke lagu tuh ? lain macam ayt tuh . auwwww . heheehhe ;)



owhhhhh! gamba nih ! aku igt2! hee ;)


teka teki gune pantun ye ?


Hincik YOUsof pergu beli tauhu,
eh aku pon tak tahu !



HAHAHAHAHHA

pantun dua kerat pon ok what ?
lalalala ;)

stuck said... [Reply]

jwapan teka tekuk tuh ialah...
menunjukkan bhwa tuan blog msih youth...hahahhahah~ :P

Aisyah Aina said... [Reply]

pehh...cap ayam hebat...hahaha

motif? nak menunjuk sambil berkata 'kau ada?' :D

alif haris said... [Reply]

waaah lama da eh .. keje ktne tu ?? hehe

best dow sunat ramai2 .. ngn tok mudim ke doktor ? tok mudim aku ngeri dow .. hahaha

alamak tak tepat ke .. haha abes tu ape mksudnye ?? haha

YOUsoF said... [Reply]

Amna.Qadeeja > Hehhe.
Boleh tapi kena teka dulu.. ;D

BENA > Orang yang suka lagu tu la.. hehhe

Pantun dah cantik... tapi tekaan takda. macam tak lengkap la Bena.. ;D

stuck > Hehehe.. tak jugak sebab dah lama ada kat header tu.. ;P

Aisyah Aina > Tula aku cakap jangan pandang rendah kat ayam...

alif haris > Kat kelab golf Kelab Darul Ehsan, Selangor. jadi junior artist je bro, kumpul pengalaman dan kepenatan heheheh.


doktor.. tapi yang paling buat au ngeri sebab budak 1st (anak mak jah) sunat melalak tak hingat.. giliran aku lepas tu.. 'seronok' sungguh rasa.. ;D

Jap bro, aku tunggu 7,8 orang lagi teka..

Izzaty Ishak said... [Reply]

Ouh ouh nak kartun tu jugak! Comel!

Motif gambar? Err err, nak kasi orang jeles eh? Hahahaha

Lalalilillulu said... [Reply]

motif gamba? ermmm nak promote produk terbaru...bookmark youth yousof..hehe

aleen aiden said... [Reply]

sama skali xsama tu macam mane?keh3

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Tak sangat le sebenarnya.. tapi lebih kepada....


;D

Lalalilillulu > Nyaris² dah tu.. ;D

aleen aiden > sama skali xsama tu = tidak sama langsung.. ada paham?... hahha

ifwat said... [Reply]

krooohhh krooohhh krooihhhh..

zzzz~

erk, tertidur kat sini lahh..lupa dah nak komen apa :D

Raden said... [Reply]

aku cukup tak suke natang nie sume..buang mase

ABU said... [Reply]

cap ayam menang kan..dlm ww ari tu..

btw, nak sajoh aku balas pantun ko tu..tapi aku tak reti aaauuuuu!!!..:D

Miz Novexx said... [Reply]

motif gambar tu : nak ajak berbalas pantun kot.... bhahahah (^__^)V

nawal addina said... [Reply]

dah lama tak join sukan cani

Nurnajwa said... [Reply]

Hahahaha, cap ayam hebat! *thumbsup*

Tak nak teka, nk hdiah comel gak! Kasiiiiiii~! :D

alif haris said... [Reply]

hahahah .. best r dpt merasa junior artist :D hehehe ..

hahhaha menjerit kuat2 tu phsyco je tu .. :D

apik pehe said... [Reply]

hehe..ingatkan main golf da sakni

BENA said... [Reply]

mmg tak lengkap pon! hehehehe ;)
cantek katun tuh ! nak satu boleh ? heeee ;)

ikan said... [Reply]

melampau besh .

bloq da adr action fgure sndiri

mahu2 .. hehe

Rain said... [Reply]

haha. mcm muka rain taw, jgn buat muka katak...

ni bkpe lama x hapdate ni?

h A n Y S said... [Reply]

motif gambar mana? gambar last tu ke? kalau gambar las tu, motifnya.. ermm.. 'nak show off kan gambar youth yousof tu' ea? errr..haha

Al said... [Reply]

gmbr tu bajet wt muke plg kiut..haha

pamie said... [Reply]

bro,nak logo tu free..boleh? haha..tak tau ape motif gambar,hehe..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails