Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday #6

Assalamua'laikum sahabat.. ;)



Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang bercerita sendiri..

42 comments:

muhamad hanif said... [Reply]

group kau kalah kan ? AHAHHAHAHAHA

vampire's lovex said... [Reply]

nama grup CAMNI LAH style hahaha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

aih! semua acara LARI..satu je prblem solving..haha..

aku tak suka W.wednesday :P

Cik Anita said... [Reply]

eh.
memang selalu buat aktiviti macam ni ke? bunyi sangat menarikkk...

YOUsoF said... [Reply]

muhamad hanif > Sila jangan pandang rendah terhadap pihak lawan! HAHHA

Group aku CAP AYAM tu kot. *bangga

vampire's lovex > Masa tu ayat tu tengah ngetop.. kalau sekarang 'BERSIH' ambik alih.. ;DD

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Hahh ok la baru happening sampai pening..

tak suka takpe, aku akan buat je.. ;D

Cik Anita > Ha'a, setahun dua kali...

Tapi tu semua kat tempat keje dulu la Selangor Cik Nita.. sekarang takde lagi..

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

hehhee.bagus ade aktiviti mcm ni

;D

syrupmasin said... [Reply]

lari bola golf mcm mne doe??

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah > Bagus dan sangat seoronok sebab dapat skip keje separuh hari.. ;D

syrupmasin > Dia bagi kayu golf pastu ko kene seret bola tu dalam jarak 50meter macam tu..

Grup aku juara kot! hahha

syafiqakarim said... [Reply]

apa ni?tak paham. hahah

YOUsoF said... [Reply]

Whiteboard yang dah diconteng.. tu je. ;D

WZulhilmi said... [Reply]

lari tempurung tu macam kita amik tempurung lepas tu bawak lari ek?? hahahaha.

weh ko group mana?

syrupmasin said... [Reply]

perghh..riak group kau juare..ecece..lawan dgn budak2 la tuh kau menang..naseb je :D

amir aizat said... [Reply]

ini game utk org dewasa eh? eheh

apik pehe said... [Reply]

aaa..usop..pening aku tengok jadual..huhu..takkan satu group..markah untuk satu acara jer?hehhee

cucu umie said... [Reply]

macam mane ea care pengiraannyer..ayie tgok pening lh.. bkn ker patot acara dekat atas gnti dgn point ea?? huhuhu baru betol nk kire..hohoh

laskar pelangi said... [Reply]

nak main yang lari tempurung...lama dah tak main =D

aleen aiden said... [Reply]

ini minggu orientasi ke hape?hu3

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

kumpulan cap ayam pun ada....hehe

YOUsoF said... [Reply]

WZulhilmi > Tepat sama sekali!! ;D

Aku grup Cap Ayam.. nama je macam tu, tapi kualiti kami Cap Rimau malaya hahha

syrupmasin > Hahha takde la Sin. saja nak ingat balik perasaan SERONOK masa tu. dah la enjoy, skip waktu kerja separuh hari lagi.. ;D

amir aizat > Ofkoz la Zat.. yang dah lebih dewasa pun join sekali.. :D

apik pehe > Hahha aku tau masa tu nak enjoy je Pik. tak ambik port langsung pasal susunan jadual terebut.. ;D

cucu umie > Hehhe ntah la, diaorang yang buat, kitaorang tolong kasi kecoh je..

laskar pelangi > Hehhe masa tu sebab aku eksaited sangat, tiba turn aku tempurung tu pecah, dapat hadiah kaki luka.. ;D

aleen aiden > Sambutan harijadi ahli-ahli.. (macam kat belah atas whiteboard tu).. ;D

kat tempat keje dulu.. kenangan²..

Izzaty Ishak said... [Reply]

Zaty sokong Cap Ayaaammmm! Hahaha!

Fyqa said... [Reply]

group yousof yg mna

alyaclumsy said... [Reply]

hahaha, problem solving? knp yg lain lari, yg tu je tak lari? haha

alyaclumsy said... [Reply]

hahaha, problem solving? knp yg lain lari, yg tu je tak lari? haha

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Hahha terimakasih².. ;D

Fyqa > Cap ayam je..

alyaclumsy > Sebab lari lebih happening dan bagus.. ;D

>

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Hahha terimakasih².. ;D

Fyqa > Cap ayam je..

alyaclumsy > Sebab lari lebih happening dan bagus.. ;D

>

najihah sahami said... [Reply]

usop capa ayam? haha..seswaii!


kidding!:)

missSenget said... [Reply]

napa sikit sangat markah tu?

kekeke..

jeely jelly said... [Reply]

grup hijau tu, x sempat fikir nape grup ke ? simple je.. hehe... :p

siti kektus said... [Reply]

kenapa tak da acara cari gula2 dalam tepung? haha :p

YOUsoF said... [Reply]

najihah sahami > Hahha cap ayam pun feymes apa!! ;D

missSenget > Biar sikit asalkan berkat.. Hehhe

jeely jelly > Hijau kan mesra alam.. bagus la tu..

siti kektus > Mungkin diaorang dah bosan main tepung kat dapur.. ;P

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

hokey kau penyokong WW..tahniah lah :P

YOUsoF said... [Reply]

hahha.. benda baik kot. relax sudah, boleh sambung ketuk keyboard. ;D

fiezah91 said... [Reply]

ko kumpulan mana weh?hahaha

YOUsoF said... [Reply]

Cap Ayam je.. Jangan pandang rendah kat nama tu.. ;D

Amna.Qadeeja said... [Reply]

adeh,mai xsmpt bt benda alah ni huhu rugi :(

YOUsoF said... [Reply]

Takpe umur panjang sempat jumpa minggu depan... ;D

ABU said... [Reply]

cap ayam menang..hahaha

Izzaty Ishak said... [Reply]

So kumpulan mana yang menang in the end?

alif haris said... [Reply]

group ko mane satu sop ?? hahhaa :D

YOUsoF said... [Reply]

ABU > Mula² rasa seoronok.. lama² makin SERONOK sebab grup aku tu menang.. ;D

Izzaty Ishak > Cap ayam dengan mudahnya jadi juara.. seronok, walaupun kaki luka sikit sebab tempurung pecah masa Usop guna..

alif haris > Grup juara, Cap Ayam.. jangan pandang pada nama, tapi pandang pada power hahha

Izzul Amir said... [Reply]

hahaha nice :)

Izzaty Ishak said... [Reply]

Ouch kaki luka tempurung pecah? Takpe, berbaloi la kan. Congratz la eh ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails