Monday, June 27, 2011

Bersihkah kita?

Assalamua'laikum sahabat ;)





27 comments:

syrupmasin said... [Reply]

bersih la :D

YOUsoF said... [Reply]

Bukti? sebab hidung aku macam rasa nak bersin je ni.... ;D

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said... [Reply]

bersih luar dan dlm ...insaallah:)

UNA budak BAEQ said... [Reply]

saya bersih 2.0 :p

Amna.Qadeeja said... [Reply]

belom bersih sepenuhnya terutama yg dlm hati. :(

Hans said... [Reply]

luaran saya bersih
dalaman masih belum sepenuhnya

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

YOUsoF said... [Reply]

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock > Insyaallah kita boleh luar dan dalam..

UNA budak BAEQ > Saya try yang version portable 3.0 ;D

Amna.Qadeeja > samalah kita.. ni saja nak ingatkan kawan² n diri sendiri jugak.

Hans > Jom sama² kita cari 'pembersih' yang bagus..

nawal addina said... [Reply]

sentap !

Raji and Yeen said... [Reply]

ak y bersih tuh =.=

muhamad hanif said... [Reply]

saya bersih tapi..Errr..

Ema Razali said... [Reply]

bersih!! hehe

apik pehe said... [Reply]

aaaa...tengah2.tak bersih..tak kotor..hehehe

syaEYRA said... [Reply]

bersih bersih bersih

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

suci murni ...huhuu ~

paradokshati said... [Reply]

bersih di luar belum tentu bersih di dalam :)

YOUsoF said... [Reply]

nawal addina > Sentap lagi bagus daripada buat² tak tau... kan. ;D

Raji and Yeen > Aku yang belum cukup bersih tu..

muhamad hanif > Err.. aku jugak...

Ema Razali > Buktinya? ;D

apik pehe > Hehhe bagus tu Pik.. Kalau boleh biar bersih lebihhhh daripada kotor ye dok?..

syaEYRA > Uish.. konfiden beno..

CouLeur de Chiqu3 > Amboih... bagus². ;D

paradokshati > ;)

Kuat diluar belum tentu tahan di dalam..

syrupmasin said... [Reply]

perghhh..berbualll..lek ahh awal lg nk mandi :D

Amiey White said... [Reply]

Bersih itu ada kotornya . Tersirat sisa2 najis di celahan mana2 .

Tiada yg sesuci kain putih kerana manusia itu complicate .

YOUsoF said... [Reply]

syrupmasin >Kehkeh.. relax la incik ;D

Amiey White > Tiadanya bersih kalau semuanya tak perasan kekotoran diri sendiri..

Izzaty Ishak said... [Reply]

Saya bersih! XD

YOUsoF said... [Reply]

Kalau boleh lagi bersih pun bagus.. ;D

missSenget said... [Reply]

aku xmndi lagi ni..

da pukul 8.40..

kenapa mandi lambat?
sbb aku rasa aku bersih lg..

wakakaka..
boleh?? :P

YOUsoF said... [Reply]

Baik ko cakap diri ko senantiasa bersih tanpa sebarang kekotoran.. ;DD

Tapi sila jangan amalkan mandi lambat ot.. tidak elok di situ. sekian hehhe

efa said... [Reply]

biarlah bersih luar dan dlm insyallah

^baju kurung^ said... [Reply]

keBERSIHan adalah sebahagian drp iman.. ;)

YOUsoF said... [Reply]

efa > InsyaAllah Cikgu Efa.. ;)

^baju kurung^ > beTUl.. ;D

cik azeya said... [Reply]

aku pembersih. siryes.

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails