Friday, June 24, 2011

Hangat² tahi 'chicken'

Assalamua'laikum sahabat ;)



Sekarang ni kalau tanya apa antara cerita 'best' ada kat Malaysia ni, mesti ramai yang akan sebut pasal Kelab Isteri Taat yang tengah hangat² tahi chicken tu. Tapi di tengah² kehangatan tahi chicken tu kalian jangan lupa pulak pasal 'Kelab Suami Curang' yang sebenarnya lebih dahulu 'ditubuhkan.'

Tapi ahli² kelab ni bukan calang² orang tahu!. Diorang ni ada yang bergelar pemimpin politik, badan berpengaruh, bintang filem sampailah yang bergelar ahli sukan bertaraf 5belas bintang.










Bekas Presiden Amerika Syarikat, Bill Clinton.









Bintang golf, Tiger Woods.











Perdana Menteri Itali, Silvio Berlusconi.





Bekas Pengarah Urusan Tabung Mata Wang Antarabangsa (IMF), Dominic Strauss-Khan.










Bintang filem popular dan bekas Gabenor California, Arnold Schwarzenegger.









Bintang pasukan Manchester United, Ryan Giggs.


Nak kata hidung belang tak jugak sebab semua mamat berpengarauh tu berimej baik, ada isteri cun lagi. Tapi ada pulak isteri yang dah tau laki dia jenis 'taat' macam tu pun masih tetap sokong dari belakang. Contoh macam Hillary Clinton, Stacey Giggs dengan Anna Sinclair Strauss-Khan. Satu benda yang pelik, sebahagian besar wanita yang jadi teman ranjang diorang ni ada iras dengan isteri diorang. Adakah itu dinamakan kesengalan?


Sumber : Bharian

50 comments:

Amna.Qadeeja said... [Reply]

macam2 kelab sekarang kan haha :D

YOUsoF said... [Reply]

Hahha tahu takpa..

Kita join kelab rakan muda sudah.. ;D

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

lps ni klab apa lagi..~

EZAN IDMA said... [Reply]

sengal ;. haha

ayiehulk said... [Reply]

pulek... sengal btol ni.. >.<

YOUsoF said... [Reply]

Miscellaneous Smiles > Kelab anak² taknak kelah dengan mak bapak kot.. ;D

EZAN IDMA > ;DD

ayiehulk > Betul sengal kan.. Duit banyakkkk sangat pun belum tentu boleh jamin kita bahagia..

cucu umie said... [Reply]

lepas ad x kelab kami suami isteri bhagia..haha aish, kelab2lh siap invite suh join lagi..apa2 jeah

fiezah91 said... [Reply]

haha.. pasni tubuh lak kelab kami x kisah suami/isteri curang.kehkehkeh.. mcm2 btl

YOUsoF said... [Reply]

cucu umie > Hehhe tula pasal.. kelakar pun ye jugak. ;D

Yang penting taat pada PENCIPTA, insyaAllah bahagia..

fiezah91 > Kehkeh.. macam² ada.. macam la jadinya kan..

adwafarahin said... [Reply]

kelab isteri taat tu mcm x patut je ade -___-"

YOUsoF said... [Reply]

Usop pun rasa macam tu jugak.. Tak kira apa pun isteri memang kena taat dengan suami selagi si suami taat dengan Allah kan..

Hashira Yusoff said... [Reply]

maybe diaorg keliru itu bini diaorg atau tidak..sbb muka sama. :P

--> An expensive smile..susah sangat ke untuk senyum??

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

hahaha lol

cik putih said... [Reply]

hahahha.mari join kelab anti jerawat :P

jom lihat sini: NAK STOP BERBLOG LA :(

syrupmasin said... [Reply]

kelab disney malaysia po ade gak :D

najihah sahami said... [Reply]

kelab yg ntah pape kan. huhu..

cik ciput said... [Reply]

oh, penah dgrpasal kelab isteri taat ni, tpi mcm blur je..motif?

Azham Vosovic said... [Reply]

Setuju! Join Kelab Rakan Muda sudah!

nawal addina said... [Reply]

haha , club mcm2 smpai tatau nak join mana 1 . buat club sndri laa kalau cantu . haha

emopanda said... [Reply]

Macam macam dunia ni hihi :] .


http://pandacomei.blogspot.com/2011/06/hidup-dan-mati-antara-bumblebee-dan.html.

chemay said... [Reply]

nak curang.
tp still sayang isteri.
so tahts why la dia cari yang irsa2 je ngan isteri dia
hahah

blog-tips-kurus said... [Reply]

homosapien akhir zaman..

YOUsoF said... [Reply]

Hashira Yusoff > Hehhe keliru sebab dah ada kuasa.. tu ayat yang lebih tepat kot. ;D

::FAIZ FARISH:: > Macam² la omputih kan.. Orang kita pun lebih kurang jugak sebenarnya..

cik putih > Jom²! mana nak dapat borang?

syrupmasin > Oh yang ko suka cerita kat kitorang tu ea?..

najihah sahami > Betullah. Kalau masa yang diorang guna untuk kelab tu diguna betul² untuk family, lebih elok kot jadi dan hasilnya...

cik ciput > Hmm ntah la.. apa yang penting semua isteri memang kena taat dengan suami selagi suami taat dengan ALLAH.. kan?

Azham Vosovic > Lagi banyak faedahkan bro.. badan pun bleh jadi cergas.. ;D

nawal addina > Tak payah susah la Nawal, join kelab rakan muda je.. Jom?! ;D

emopanda > Sebab masing² nak tunjuk pandai dan kuasa..

chemay > Hahha.. tu sayang² sengal namanya.. ;D

blog-tips-kurus > hmm tula kak..

iwan_dextrous said... [Reply]

lumrah idup dorg mcm tu...huhu

YOUsoF said... [Reply]

Yela kot.. duit dah banyak, masa untuk family yang susah nak cukup. Tu jadinya.. aku rasa la.

ct N honey said... [Reply]

sapa pula kelab suami taat?

YOUsoF said... [Reply]

Suami² yang tahu menghargai keluarga sendiri..

syrupmasin said... [Reply]

haha..cerite ape?? :D

amny said... [Reply]

heehhe...mcam2....hanya fikir kepuasan jee...

Raden said... [Reply]

sy gulpren yg tak brape nak taat

ecah mashuri said... [Reply]

sape nak join kelab janda2 berhias boleh ambik borang ngan aku.

YOUsoF said... [Reply]

syrupmasin > Hahaha.. saje je la nak test ko.. ;D

amny > Bila kuasa di tangan, camtu la boleh jadi..

Raden > Saya tak kesah..

ecah mashuri > Lol.. ;D

macam aku yangkurang berhias camne?

muhamad hanif said... [Reply]

Alasan tak logik langsung..

kahkahkahakh !

YOUsoF said... [Reply]

Hahha tula manusia bro..

ABU said... [Reply]

nasib la aku tak kawin lagi..blh curang pusa pusa hahaha

YOUsoF said... [Reply]

hahaha puaskanlah hati ko Bu.. ;DD

ariph™ said... [Reply]

yusof, aku nak bukak kelab yang bernama "kelab yusof hensem" ko nak join? haha

Myra Arshad (: said... [Reply]

jangan lepas ni you pun termasuk dalam group lelaki curang. hihi T_T

YOUsoF said... [Reply]

ariph™ > Tak boleh la Rep pasal aku tak cukup syarat..

Aku kalau boleh nak join 'kelab jurugambar mantap'.. ;D

Myra Arshad (: > Ish.. jauhkan.. hehhe

Ema Razali said... [Reply]

kelakar la muka Katok tu. hahaha

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe.. menunjukkan tahap bosan dia yang agak tinggi.. ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Mungkin taste pompuan dyorg tetap sama dgn mana-mana pompuan. Sebab tuh teman ranjang iras-iras isteri.

Kah kah! Klaka.

YOUsoF said... [Reply]

Hahha kalau macam tu memang betul² sengal lah! ;D

saljihitam said... [Reply]

dah takde modal letteww~~


haha

YOUsoF said... [Reply]

;D betul lettewwww...

missSenget said... [Reply]

serius ke muka teman ranjang tu sama ngn muka wife diorg?

xpenah perati plak..

mungkin nk elakkan rasa bersalah kot..

err.. ada kaitan tak?? =.="

YOUsoF said... [Reply]

Ha'a Miss, memang ada iras.. Tapi tak semua la.

Hahha konon diorang nak tunjuk kasih sayang diorang tak jauh lari sangat kot.. ;DD

kokser kokdam said... [Reply]

eheh.. sdap jugak bibir aku duk nyebut nye..

hangat2 tait ciken..?

buleh wat modal mngajar bebudak neh..

haha

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe. Ok jugak tu ostat. bila diorang tanya dari siapa ha ostat sebut la dari blog saya.. ;D

efa said... [Reply]

err mcm2 kelab plak hoho

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails