Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday #17





Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.



Zikir Hari Rabu

ASTAGHFIRULLH HAL A'ZIM
(sebanyak mungkin)
~Setiap kali dibaca zikir di atas, menghilangkan satu titik hitam dalam hati dan Allah memberi keampunan ke atas hamba-Nya~


40 comments:

adwafarahin said... [Reply]

haha style la model awk tu ^^

EZAN IDMA said... [Reply]

cmne buat cmtu. nice la

Fyqa said... [Reply]

awesome la.

^^

dill said... [Reply]

comel ah!

dill.

YOUsoF said... [Reply]

• adwafarahin > Hehe dia memang minat pelekat dan bergambar.. ;D

• EZAN IDMA > Set dalam pc pastu print guna mesin khas dia je..

• Fyqa > ;D Terima kasih.

YOUsoF said... [Reply]

• dill > Nak order pun lagi comel.. ;D

aiEz said... [Reply]

comel jer gaya,hehe...kenapa eh semalam entri ni tak leh komen?ni bau okeh...

aiEz said... [Reply]

*baru...=='

alien said... [Reply]

alhamdulillah~

YOUsoF said... [Reply]

• aiEz > Hehe dia model sambilan untuk blog pelekat aku tu Aie.. ;D

Aku terlupa nak bukak komen da sorry².

• alien > Alhamdulillah syukur..

c'axoera said... [Reply]

waaaaaayhhhh awesome! ajar camne nak wat camni leh tak? :(

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice

amir aizat said... [Reply]

nice !

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

very stylo style..hehe, kenapa foto itu bergerak2? that's too much unique..

Lea Isnawi said... [Reply]

hebat promotion neh!!

Pamie said... [Reply]

haha,dah boleh komen..gamba yang ko post sume lawa2..boleh gerak2 bagai..stylo! hehe..nak kena bljr buat gif jgak ni..

zatiey said... [Reply]

smpai skrg zatiey still x pandai buat gmbar gerak cm tu..

Trme kasih sbb ingatkan pasal zikir tu n fadhilatnye..:)

lynda salim said... [Reply]

untunglaa pandai buat sticker :DDD

Hanie_Dew said... [Reply]

comel model ko. sticker ko pun comel. errr..nant kitrg bagi gambar. hehehe..segan sebenanya..

Cik TeN10 said... [Reply]

perghh model supermario yg hebat !! ;p

rara pinkmafia said... [Reply]

amboi.muka medel tu boleh tahan jugak garangnya.hehe

Bella Bell said... [Reply]

cam ne ko buat tu weyh? nice la. :)

Hanie_Dew said... [Reply]

huaaaa..memang penuh buku dalam bilik aku. siap boel buat mini library. hahahahaha

syafiqakarim said... [Reply]

haha budak kecik tu ikut je arahan kau.comel.
pelekat pun mkin maju :)


tengs mengingatkan.

Sarah Mohd Saleh said... [Reply]

bgge ler tuhhhh dpt mainan freee

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

bagus amal zikir harian tu... anyway, comel pulak foto bergerak2 tu!

Ieja said... [Reply]

comelnyaaaaa..nak jugak bt cmtu..hehe

khairul akmal bin azman said... [Reply]

terbaik la beb!


gua hari rabu main langgar je tulis entry.hehe..

syakey said... [Reply]

comel wehh! ;)

BENA said... [Reply]

terima kaseh kawan untuk zikir hari rabu itu ;)

Wanie said... [Reply]

hehe..smart2..sapekah model itu?

Cik tikah said... [Reply]

great!

cimOt said... [Reply]

mario tuk laki2..
maria tuk pompuan..

p/s: jom join kontes aku weyhhhh!!..senang gilerrrr..

chemay said... [Reply]

sticker mariooo.
comelll
:)

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

nak pelekat mario tuh.hehe

comey budak ni.. ^^

azalia hjsalleh said... [Reply]

eyh chumellllll !

ABU said... [Reply]

macam mana nak buat gambar gerak2 tu..

Azham Vosovic said... [Reply]

seronoknya.... saya masih tak masih dengan GIF....

semutsengal said... [Reply]

pinjam model kau boleh ? mahal tak ?



AHHAHAHAHA

UNA budak BAEQ said... [Reply]

:) b b b eh ok ni action kamen bukan super mario punya bunyik .

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails