Saturday, January 7, 2012

Memaafkan



Sekor lagi ikan keli goreng pleaseeee.

Tidak cukup untuk selalu memaafkan

orang lain. Kadang-kadang engkau

harus belajar memaafkan  dirimu sendiri.



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.


36 comments:

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

"Paani, mintak maaf tau." Mintak maaf kt diri sendiri..hehe.

Fara E's said... [Reply]

maaf You kalau ada silap apa-apa (:

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

maaf maaf maaf :)

syafiqakarim said... [Reply]

tp manusia susah memaafkan diri sendiri.entah.
takde kesedaran lagi mungkin

laskar pelangi said... [Reply]

kenapakah comel sangat meowww mata bulat macam bola tu? eiii geram tengok!! Huuuuuu~^^


betul tu, sebelum kita cuba untuk maafkan orang lain.cuba maafkan diri sendiri dulu:)

ikan said... [Reply]

betoi, maafkan org sebab kesalahan dia. tetapi lagi adil memaafkan diri di atas kesalahan diri sendiri dan memberi ruang untuk berubah :)

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

it's pleasure untuk memaafkan diri sendiri serta orang lain. allah yang maha pengampun, hamba'Nya juga pasti boleh melakukan hal yang sama dengan kekuatan seorang khalifah Allah.

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

insyaAllahhh eyra cuba . banyakk tipuu diri sendiri nihh =='

Emmet said... [Reply]

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Hashira Yusoff said... [Reply]

sorry sorry sorry.. #suju =D

alif haris said... [Reply]

tak boleh maafkan diri sndiri tu bahaya woh .. hidup dlm rasa bersalah .. tak aman ..huhu

Chegu said... [Reply]

memberi kemaafan itu sukar, taapi ppeercayalaah, ia sungguuuhh manis... hehehwe

aiEz said... [Reply]

memaafkan orang lain amat senang..tapi memaafkan diri sendiri itu susah..sedangkan kunci untuk memaafkan orang lain dalah dgn memaafkan diri sendiri dulu..rite?

delarocha said... [Reply]

well said

.::TAIKO ::. said... [Reply]

tp nk memaafkn dr sndr tu la yg ssh..

Cik tikah said... [Reply]

btol, setuju

Tasha said... [Reply]

memaafkan insan lain lagi mudah dari memaafkan diri sendiri. pada saya lah.. :)

Apik Pehe said... [Reply]

usop..aku maafkan ko la..(walaupun macam takder aper yang berlaku)..hehehe

My Life's Journey said... [Reply]

entri yang memeberi keinsafan .. hrmmm cuba belajar memaaf diri sendiri .. umi sedang berfikir ni :)

Hanie_Dew said... [Reply]

Yup.maafkan diri sendiri utk elakkan kita sesali segala apa yg kita telpas atau gagal

Azham Vosovic said... [Reply]

haha, comel je minta ikan keli hahahahaha

ABU said... [Reply]

ok la ok l ok la aku maafkan kau..

pesst.. oh hari tu aku p desru.. tapi tak pegi pun kat pantai dia.. aku pgi kat pantai mana ntah..

gi pun ikut keta company tak leh nak hua hua sngt..

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

betol betol, kadang-kadang mmg kita kena belajar maafkan diri sendiri.

adwafarahin said... [Reply]

saya akan cuba :)

red said... [Reply]

Nak bermaaf2an x perlu tunggu hari raya... itu yg pasti... hehehe

Potrait Admirer said... [Reply]

nice info bro .. jemput singgah di blog bro

Dee said... [Reply]

memaafkan insyaALLAH buleh namun melupakan?? uhh!xmampu~ :(

syahirooAhmad said... [Reply]

yeah!kalaua selalu memaafkan makin menjadi.. kasi insaf sikit..

merpatisejoli45 said... [Reply]

^___^

aniswany said... [Reply]

aku maafkan kamu -jamalabdillah =D

cimOt said... [Reply]

lagu awie..

"maafkan aku,
mengganggu mu...lalalala"

BENA said... [Reply]

bila orang cakap suruh tanya diri sendiri . jawapan aku tak tahu

kalau orang kata maafkan diri sendiri . -jawapan aku jugak tak tahu


macam mana tuh Usop ? ;'(

anamizu kaito said... [Reply]

comel gile mata puss! =P






luv,
cik ana

merahitujambu said... [Reply]

suka ayat ini...=)

Cik TeN10 said... [Reply]

Setuju !! :))

Pamie said... [Reply]

aku minta maaf bro kalau ade salah silap..huhu..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails