Tuesday, July 26, 2011

TERBANG...

Assalamua'laikum sahabat ;)




Selamat hari selasa, korang dah ready nak berpuasa?

Sepatutnya aku post benda ni semalam. Tapi suis mood aku semalam dah kena cuit secara tak sengaja. Mata pandang skrin komputer tapi kepala aku sempat terbang kejap tatkala waktu kerja masih tersisa beberapa jam lagi. Tapi aku masih ok. Tu pasal semalam taukeh syrap ada tanya aku pasal makanan free, aku senyapkan je. Sama jugak masa pembela semut kata dia dah tak buang air besar merata-rata kat laman aku. Bagus la kan, buang atas mangkuk baru cool.

Tapi benda yang sepatutnya terbang adalah pelekat² bajet comel aku tu ;D Baru tengahari tadi aku upah superhero terbangkan semua pelekatku tu. Bila sampai rumah korang, jangan tak ambik pulak surat tu! Siapa² yang ada kuih dorayaki lebih tu, boleh je bagi, kasi dia senyum sikit hehe.

Ikutkan boleh je aku mintak dia keluarkan pintu merentas masa dari kocek dia. Tapi kesian pulak nanti siapa yang nak beli setem² Pos Malaysia tu kan. Sama jugak dengan Bahasa Melayu, takkan kita nak harap Padaiyappa dan Ahmeng tolong memperkasakan bahasa ibunda kita tu kan. Okeh habis bebel. wassalam.

53 comments:

syrupmasin said... [Reply]

bebel macam mak jah :D

muhamad hanif said... [Reply]

bukan mak jah lah sirap, macam pah bedah yooo..



AHAHAHHAHA

siti suraya said... [Reply]

selamat berpuasa *excited gitu . huhu

YOUsoF said... [Reply]

syrupmasin > Hahaha siot sungguh korang berkomplot.. ;D

muhamad hanif > Hahahaha.. Tapi Pah Bedah buang ayaq besaq tak bersepah kot.. ;D

siti suraya > Selamat... ;)

Lalalililulu said... [Reply]

waaa dh terbang ea...tenkiu...sgt cumel doraemon tuh....

cucu umie said... [Reply]

hehehe..wah sudah terbng yer..alhamdulilah btw, slmat menymbutt bulan pose yg bkl tibe tak lama lagi nie...

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

haha komen syrupmasin ngan muhamad hanif

lol

WZulhilmi said... [Reply]

LOL at the first comment. Mmg mcm bebel sikit. Hahahah

Doraemon bertelinga!! Cool! =).

adwafarahin said... [Reply]

adwa nak pelekeat tuh!!! hehe :P

EkaBukanMakcikKau said... [Reply]

ikan keli masak tempoyak betul lah kau ni . aku dah bagi kau salam , asal kau tak bagi aku hah ? kuangg jaqqqqq

syaEYRA said... [Reply]

untuk kite ade x?

Cik Anita said... [Reply]

belum sedia nak puasa..

hihi.

Amna.Qadeeja said... [Reply]

hehe xsbr plk tggu pelekat tuh smpai ;D

nabilah_2908 said... [Reply]

comelnya sticker tu.... :)

YOUsoF said... [Reply]

Lalalililulu > Sama².. ;D

cucu umie > Orait ko jugak Yie..

::FAIZ FARISH:: > LOL..

WZulhilmi > hahahha.. ;D

adwafarahin > hehe sila la bagi alamat kat emel Usop.. ;D

EkaBukanMakcikKau > hahaha.. la bukan aku dah mintak alamat ke? keliru la dol.. ;D

bak datang alamat rumah kesayangan ko.

syaEYRA > Ade je, cuba tengok pelekatku.blogspot.com.. ;D

Cik Anita > so sedia-sediakanlah diri tu ye.. hehe

Amna.Qadeeja > sabarrr.. ;D

YOUsoF said... [Reply]

nabilah_2908 > ;)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

hoyeah! sudah terbang? nnt aku dpt aku nk tampal dekat peti ais umah aku..hahaha...

Eh, sejak bile kau pandai membebel nih sop..hahaha :D

ABU said... [Reply]

pelakat apa ni? apa ni apa ni..apasal aku tak de hh!? hahahaha

selamat berpuasa yousof..

syrupmasin said... [Reply]

wuahaha..betol la doe..bebel mcm mak jah..non stop :D

Bit Zamri said... [Reply]

ape ko mepek ni, aku pun xpaham...hahaaa! tinggi bahasa ko.. :)

soooooour said... [Reply]

puasa ngn pelekat..tu yg ko cuba sampaikan je an..lol

YOUsoF said... [Reply]

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Tampal kat peti wang pun ok je.. ;D

ntah. dah lama kot.

ABU > hahaha..

selamat jugak tuk ko ABU..

syrupmasin > Takpe kot.. Irma Hasmie tak kesah je.

Bit Zamri > bahasa jiwa bangsa.

soooooour > puasa, pelekat dengan bahasa. dah. lol.

pudar rasa said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Rain said... [Reply]

berpuasa di bulan syaaban terasa bahang nk smbut ramadan...
i feel it.






hehe.. rain cakap nk 1 kan stcker aritu?

so sdg tggu apa?..

email rain : hafizahnoorismail@gmal.com

Izzaty Ishak said... [Reply]

Errrr doraemon tuh sangat cooomeel!

Selamat berpuasa ye Usop! ;)

Miz Novexx said... [Reply]

lelaki zaman sekarang memang suka membebel... muahahahah :D

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Lagi comel kalau dah ditampal.. ;D

Selamat.. ;)

Miz Novexx > sebab perempuan zaman sekarang ramai yang suka mencarut..

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

selamat hari rabu..hehe

xsabar nak tunggu ramadhan tiba..hehe

Hans said... [Reply]

hahhaha
sesekali yousuf membebel best juga
ada kebenaran disebalik semua ini
:-)

faraa cullen said... [Reply]

apakah ? makan tempe lebih eyh , muahaha

selamat bpuasaaaa ;D

Miz Novexx said... [Reply]

ohh... yang suka mencarut tu dah tak boleh nak tolong, mungkin ada wayar yang terputus kot :)

Umie Artoqiemie said... [Reply]

saya 1st time pergi blog kau.

nah dorayaki bagi kat doraemon kau.

Aimifiqa said... [Reply]

mbebel yg 1st tu ye. hihi, nice in yg sticker tu. nak boleh?

syafiqakarim said... [Reply]

haha tak sabar nak tunggu abg
posmen.tettt

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

hehe..jenuh tunggu tup tupp..cek cekk

dapat woo =D

=)

Far8 budak baik said... [Reply]

aku dgr kau
nk bagi pelekat tu
free free je kat aku..
betul ker??
hahahahahaha...
seyes aku dah ready..
mercun seguni dah ready..
hihi

ariph™ said... [Reply]

bagi gua! puasa itu :

"alaa, dah x leh nak g leting2. x pe la, gua cuba sabar sbb awek gua kata raya nanti mak ajak datang raya kat rumah!! horayy!"

btw, selamat berpuasa

amir aizat said... [Reply]

smart la! slmat beramal,hehe

apik pehe said... [Reply]

hahaha..kuat weh...

ikan said... [Reply]

besh nyea bler adr doraemon bkhdmat utk owg tuan nyea

Al said... [Reply]

tq2 Sop!

'sdg sbr mnunggu'..hehe

YOUsoF said... [Reply]

ILA HonEyBuNNy > Selamat... semoga kita peroleh ramadhan yang LEBIH BAIK.. ;)

Hans > hehehe thanks. ada jugak yang tak kisah dengan pembebelan aku ni.. ;D

faraa cullen > Hehehe.. lama tak makan tempe. makan hati goreng je semalam..

selamat².. ;)

Miz Novexx > Hahha.. semoga wayar kita cukup kuat daripada terputus..

Umie Artoqiemie > terima kasih.. Kau memang baik dengan doraemon kan..

Aimifiqa > Lelaki pun ada cerita nak dibebelkan.. tapi ada masanya la.. ;D

boleh je, try jenguk sini..

pelekatku.blogspot.com ;)

syafiqakarim > Jangan terkam sudah.. ;D

Miscellaneous Smiles > Maaf kerana menjenuhkan anda.. heheh

Far8 budak baik > LOL.. beratus jam dah aku tunggu alamat ko kat emel aku tu Wahai Farid budak baik... ;D

tengok emel dekat sini..
pelekatku.blogspot.com

ariph™ > Hahha.. bagi gua puasa itu :

tenangnya hati aku time ni.. ;D

selamat²..

jangan lupa ambik gambar baju sedondon dengan kekasih ko tu nanti... heheh

amir aizat > Selamat beramal... ;)

apik pehe > ;D

ikan > Kena pandai cari je.. hahaha

Al > Hehhe.. sabar bro.. ;D

sergeant keroro said... [Reply]

sejak bila doraemon ade telinga balik?? :P

Nurnajwa said... [Reply]

Ahaha, dh terbang rupenye ;D Lme tak terjah sini.

*exam--*

Photophobia eyraa ! said... [Reply]

sorry tk bace habess . nk cepatt . ehh . DORAEMON tuu ! maskot rumah BIRU . haha . (rumah sukan)

#abg usop buat sndri eh bende tuu ?

laskar pelangi said... [Reply]

comel doremom tu;))

BENA said... [Reply]

xdapat pon yang doremon ! dapat lagi comel domo ngn agry bird tuuuu !


maceh kawan !!!!!



adk aku ckp surat ko sampai , adk aku msg ckp surat cinta sampai . HAHAHAHA ;)

alif haris said... [Reply]

yeay dah terbang dah pelekat tu sop ! tq hehehe .. nnt dah sampai aku btaw :D

stuck said... [Reply]

selamat berpose yo...
jgn pose ekut plan B sudah...kah3...

YOUsoF said... [Reply]

sergeant keroro > Ntah, sejak aku temui dia 6 bulan lepas kot.. ;D
Nurnajwa > Yela, kata pencinta exam.. ;D

Photophobia eyraa ! > Hehe tapi Abg sop dulu rumah merah.. maskotnya Mr. Crab kot.. ;D

Ha'a.. try jenguk pelekatku.blogspot.com

tapi kalau Ira nak, boleh je. FOC.

laskar pelangi > Secomel Sizuka... ;D

BENA > Hehe.. aku pilih guna sitem rawak je wahai Cik Bena.. ;D

sama2 dong.

Aku tak pandai surat2 cinta nih.. heheh

alif haris > Podo2 bro.. ;D

orait!

stuck > Kehkeh.. sudah tentu.. selamat tuk ko jugak yo..

Photophobia eyraa ! said... [Reply]

ira punye rumah sukan KUNING :)
haha .

ouhh ! okayy , nnti iraa pegi situu ,

ehh ! TAKPEElaa , susah2 jee
kakaka

missSenget said... [Reply]

takde sampai surat berpelekat terbang pun kt aku..


alaaa...

YOUsoF said... [Reply]

Photophobia eyraa ! > Kuning, pakai seluar trek hitam.. semangat Harimau Malaya ih! ;D

oh ok, taknak takpe..

missSenget > Ala.. ada je lagi dekat pelekatku.blogspot.com ni Miss..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails