Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday #16



.. tawar



Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.



55 comments:

missSenget said... [Reply]

tp kt gambar tu ada kata2..

ekekeke..

YOUsoF said... [Reply]

Ia tetap gambar.. ;D

Lea Isnawi said... [Reply]

aiskrim tanpa perisa

ais jela kan :P

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

tak pernah buat wordless wed pun..

aiEz said... [Reply]

kosong dan sepi...

khairul akmal bin azman said... [Reply]

terbaik la der!

#tabik!

Cik tikah said... [Reply]

setuju :)

My Life's Journey said... [Reply]

wahhhhhhhhhhhhh pepatah baru ..suke2 ..

efa said... [Reply]

CMYK tu la perisanya ahaha

hawiz said... [Reply]

style pic tu..hihih

najihah sahami said... [Reply]

usoppp!!mish suka gambor2 usop..kreatif ahhh...nanti mish kawen nk suh usop design kad la. boleh?

hahaha..memiang tetiba!

BENA said... [Reply]

OKEH SEKARANG aku tak banyak makan aiskim so aku kurang kawan sekarang . T__T . dan juga kurang perasa T__T


weh ! kenapa tak buat rambut kaler purple dan letak huruf B di baju ?? HAHAHAHAAHA ;)

♥ Qilah_kikO ♥ said... [Reply]

tp kdg2,

aiskrim tanpa perisa sedap jugak.
hilang dahaga..

#kes kwn mkn kwn. grr

alif haris said... [Reply]

woaahh .. so sweet ma usop .. haha :p

Umie Artoqiemie said... [Reply]

for your information, aku takde kawan :) maksud aku kawan yg benar2 rapat... ok pun hidup? haha

Nazifa said... [Reply]

setuju! :)

comel la adik2 dlm gambo tue...rambut pink plg kacak :p

Cik TeN10 said... [Reply]

Suke caption tuuuuu :)

Bella Bell said... [Reply]

aku sayang ko sebagai kawan aku. :)

zureen said... [Reply]

:)

Hanie_Dew said... [Reply]

eee...gamabr tu bekelip kelip la. magic. hahahhaha...

mas besday aku jue dedicate lagu bruno mars, count on me. kisah pasal kawan. best!!!

dill said... [Reply]

cantik la gamba :)

dill.

caliph shuriken said... [Reply]

pic ni gerak2.. nice ^^

ikan said... [Reply]

kalau makan aiskrim aku suka perisa peppermint choc

belanja, belanja. HAHA

WZ said... [Reply]

couldn't agreed more. =)

Ieja said... [Reply]

betol3x...lg best kalau dpt kwn yg sekepala (bukan sekaki,setangan dan se se sebagainya) hehe gurau2 je

si robot comel said... [Reply]

jum makan eskrem solero,hehe

ABU said... [Reply]

gua macam aiskrim vanilla sbb gua ada bnyk kawan.. nak jilat.. jilat la hahahha

budakampung said... [Reply]

macam geng powerenjes plak gua tengok..hahaha

Cik Anita said... [Reply]

tp kadang2 kerana salah ber kawan, hidup jahanam. grrr

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

stuju ngan Anita

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

blog yg cute...

datang follow blog ni gak, makaceh sb sudi melawat blog gua

:D

khairul akmal bin azman said... [Reply]

bro de name blog plan b?

plan A de x?

#sj tanye

apik pehe said... [Reply]

hehehe..betol usop..ibarat jilat gula tapi tak rasa manis..hahaha

c'axoera said... [Reply]

hidup tanpa kawan
ibarat langit tanpa awan :p

Pak samat wat per tuuu..??
http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/www-10-wonderful-world-woooohuuu.html

Hanie_Dew said... [Reply]

aku masih tgh fikir cemana nak citer kisah lucu tu supaya korang bole gelak sama. kang aku citer krg ckp tak lucu plak. =.='

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

betui tu :)
sunyi je ye tak..

ciK LyndaWawa said... [Reply]

tebtu rasa ais je kan....=]

Hanie_Dew said... [Reply]

jumlah cupcakes 19 = RM 38.

kawan kawan bagi RM 2 satu. hahahha selebihnya tu aku bagi free la. separuh. hahahahahaha lagi.

syafiqakarim said... [Reply]

hanya gambar.
argh! apa ni

cimOt said... [Reply]

tapi kena pandai pilih kawan..takut kawan makan kawan..

Azham Vosovic said... [Reply]

Saya sayang kawan2 saya...

terutaman kawan blogger mcm YOU...

eh, ikhlas tau hehehehe

khairul akmal bin azman said... [Reply]

bro azham pun de atas.

syakey said... [Reply]

kawan la pemanis kenangan yang ada ;)

keri ikhwan said... [Reply]

kurangkan manis dlm aiskrim, lebihkan manis dlm snyuman

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

ihhh kiutnya dohh ghase cam nak culik gambar tu haha

syahirooAhmad said... [Reply]

aiskrim kalau letak serbuk perasa lagi la tak bleh bla.. serbuk perasa = pura-pura

emieysandra said... [Reply]

true! ehehe =)

Anonymous said... [Reply]
This comment has been removed by a blog administrator.
miss Fyqa said... [Reply]

pilih la kwn yg benar2 sejati.

eh tetiba je :)

Breakfast Yummy2..

aniswany said... [Reply]

anis x byk kawan. sedey =.='

KizZ said... [Reply]

Oh yeke...patut la ramai orang wat tajuk entri wordleass wednesday ni...hoho

EZAN IDMA said... [Reply]

nak jadi kawan awk boleh?

Saiazuan said... [Reply]

wordless :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

susah nak cari kawan yg betul3 kawan..

selama 20thn aku idup ni, org y aku jumpa setakat nih sume pentingkan diri..berkawan utk kepentingan diri sendiri amik kesempatan ats kelebihan org lain..whuhuhu... i hate it! serius!..

Azham Vosovic said... [Reply]

macam blog tanpa blogger huhuhu

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails