Friday, December 2, 2011

Gembira | ڬمبيرا

Hai semua, selamat hari jumaat. Alhamdulillah hari ni dah 6 Muharam dah pun kan. Jangan sia-siakan kelebihan bulan Muharam ni ok.


.. Makanya aku pilih untuk menjadi riang.




Ini adalah entri penyelamat kerana aku tak dapat buat entri yang lebih bagus dari ini kerana sekarang mood tidak berada di tahap terbaik. Agak sibuk dengan kerja, juga dengan pelekat bajet comel tu. Terima kasih pada kauorang yang sudi tempah, aku hargainya. ;)



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.


44 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

salam jumaat.

HaiDa HiDa said... [Reply]

salam jumaat..
setuju sangat ngan kata2 kat atas..
tak semestinya yang terzahir itu benar.. kekadang ada sesuatu disebaliknya..

Liyana Zahim said... [Reply]

Salam jumaat juger..
May tis friday give us hapiness..
B thnkful tat we have tats da way we apreciate wat has been given by HIM..
Selamat beramal yousof~

YOUsoF said... [Reply]

;)

c'axoera said... [Reply]

keh keh keh....:D dalam senyum yang terpaksa tu nampak bayangan yang muram pak camat ;p xbaik tipu!

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/111111-nyah-kau-november.html

c'axoera said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
pamie said... [Reply]

salam jumaat bro. semoga semuanya baik2 saja. hehe.

BCJ said... [Reply]

salam Jumaat

KizZ said... [Reply]

Disebalik muka riang ada kedukaan..hihi

rara pinkmafia said... [Reply]

kita berhak bergembira =)

Hanie_Dew said... [Reply]

tak pe la ko sibuk pun untuk bisnes sendiri kan.

ko tumpang terharu jgn nak tumpang nanges sudah. hehehehe

Hanie_Dew said... [Reply]

betul ke ko nak bagi pelekat. betul ke betul ke betul ke.

ABU said... [Reply]

oh ada pulak main entry penyelamat.. jap aku pun nak buat jugak hahahahahhaa

najihah sahami said... [Reply]

wah....masyuk bisnesss eh usop.

budakampung said... [Reply]

luarannya kelihatan riang gembira,
tapi hatinya tiada siapa yg tahu~hehe ^^

syakey said... [Reply]

next time kena cuba untuk tempah pelekat ahh. cambest. ;D

missSenget said... [Reply]

:) :) :) :) :)









aku tgh serabut.. terima kasih..

Hans said... [Reply]

busy betul yer skrg
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

Ieja said... [Reply]

ok, sy pilih untuk menjadi riang jugak..hehe

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

if a thing you have done can give your happiness, so, let it go then. and you've just to move forwards! :)

caliph shuriken said... [Reply]

sama jgak bro.. sy bz keje minggu ni, huh...

emieysandra said... [Reply]

pape pun perasaan kite, terus katakan sy gembira. leh jadi awet muda tu.

sy pun gembira w'pun dlm keadaan xsihat ni =.="

adwafarahin said... [Reply]

mood adwa berblogging sudah ke laut.sekian

aReLaN said... [Reply]

keje oh keje.mkin lme mkin busy.aiya....

ishiko said... [Reply]

pelekat..
sobss..

nabByla said... [Reply]

weekend nie bosan coz kena stay sorg2 kat bilik. :( roomate semua balik.

apik pehe said... [Reply]

hehe..apik nk buat bisnes jugak la usop weh

Myra Arshad (: said... [Reply]

alhamdulillah masih d beri peluang bernafas d 6 muharam 1433H.

Hev a great weekend :)

Bella Bell said... [Reply]

kau dah ok, sahabat? :)



senyum la. DIA sentiasa ada di sisimu ^^

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

senyum :)

KizZ said... [Reply]

Hari ni takde update kah?

Cik tikah said... [Reply]

kejap je masa berlalu. betul tuh YOUsuf. senyum kdg2 bukan brmkna kita x sedih..

jaa64 said... [Reply]

aku juga pilih untuk jadi riang :)

cik wanie Lovela (CWL) said... [Reply]

:) pelekat apa? nak juga!!!

Cik TeN10 said... [Reply]

Senyum sokmo :)

efa said... [Reply]

entry penyelamat yea huhu eh pelekat comey nk juga huhu

Saiazuan said... [Reply]

ketika gembira, jangan lupa kesedihan :)

semutsengal said... [Reply]

bila nak plan C atau D atau E ?

Azham Vosovic said... [Reply]

Hahah.... setuju dgn semutsengal hehe #gurauje YOU hahahaha....

Pelekat YOU mmg cantik...nak tempah lepas ni insyaallah hehehehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

mak aih, bisnes maju dah skrg..hehe..good2..

aku ntah bile ntah nak order sticker dekat kau kan..hmmm...tggu eyh..aku tgh sesuaikan sticker dgn program-program kelab aku..president kelab aku lmbat ah nak approve aku punye proposal..if aku punya proposal approve aku pakai kau punya service okay..;D

Syahirah Suhaili said... [Reply]

stuju dengan kata2 kat gamba tu..kalau hati gembira memang auto akan terpancar kat muka..muka riang plak xsmestinya bermaksud hati dy tgh gembira..btw,gudluck dgn pelekat2 comel! :D

sergeant keroro said... [Reply]

true, agree with u :)

anamizu said... [Reply]

YOU..



kerinduan terasa..





lama x ziarah ke sini..



semenjak lappy crack T___T






luv,
cik ana

BENA said... [Reply]

tungguuuuuuuuuuuuu cik bena pulekkk menempah . gasak la kau kena siapkan banyakkk nanti. hehehe ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails