Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday #14








Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.




52 comments:

laskar pelangi said... [Reply]

wahhh! jadi pakar kesihatan ye arini..he3

YOUsoF said... [Reply]

Dah start dari Rabu lepas dah.. "Buncit itu comel".. ;D

Umie Artoqiemie said... [Reply]

hai doktor yousoff !! ^__^

YOUsoF said... [Reply]

Hai Umie.. Mau mintak MC lagi ka?

si robot comel said... [Reply]

waaaa jadi pakar pemakanan ea :P

cucu umie said... [Reply]

nak susu dutch lady perisa coklat satu..hehe

adwafarahin said... [Reply]

ingat tu adwa! cr snek yg berkhasiat!

makaseh ucop! ^^

cucu umie said... [Reply]

nak susu dutch lady perisa coklat satu..hehe

Wadi AR said... [Reply]

gua suka minum susu

EZAN IDMA said... [Reply]

Nak2 kalo yg tgh diet tu :p hehe

ikan said... [Reply]

mari jalan 10000 langkah sehari untuk mengekalkan gaya hidup sihat

heyh doktor yousof!

ABU said... [Reply]

kanapa tak de daging...aku nak kementrian kesihatan tukar piramid makanan ni... tukar daging pegi bawah.. ngeee...

Fathiah Hamim said... [Reply]

yeay! yogurt itu snek!

ayiehulk said... [Reply]

rase nak carik roti telor untuk snek malam ni... +_+

Aweyn said... [Reply]

snek is jajan. eh yeke dr pakar pemakanan? :P

Azham Vosovic said... [Reply]

snek tu macam buah2 jugak kan?

okay, esok nak makan buah byk2....

Izzaty Ishak said... [Reply]

Sekarang rasa macam makan hati. Oh cancel lah makan hati, nak makan snek pulak. Kah kah kah kah.

anamizu said... [Reply]

mari amalkan pemakanan yg sehat =P








luv,
cik ana

hawiz said... [Reply]

nak!

syafiqakarim said... [Reply]

haha huiyooo

caliph shuriken said... [Reply]

jarang2 dpt mamam snek, huh...

aniswany said... [Reply]

MAJU LAH KESIHATAN UNTUK NEGARA =D

Cik Anita said... [Reply]

snek yang tidak bagus ialah, snek plate di KFC! hehe

Cik Anita said... [Reply]

snek yang tidak bagus ialah, snek plate di KFC! hehe

CGG said... [Reply]

dari dulu sampai skang..akak tetap suke baca sume en3 kamu:)

mantap

Cik tikah said... [Reply]

nice!! :)

cik wanie Lovela (CWL) said... [Reply]

makan snek supaya sihat sihat

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

berbakat menjadi motivator kesehatan..ckckck.

missSenget said... [Reply]

tapi snek tak berkhasiat lg sedap la..


cmne ni??

hukhuk

nabilah_2908 said... [Reply]

yupp....tp sy main hentam je nak makan bila2...huhu...

sngt la tak sihat kan..? ;)

khairul akmal bin azman said... [Reply]

baik doktor usop!
hehhe
tip bgune

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

kdg2 snek tu aku gantikan sbg nasi.. means tak makan nasi..

Fara E's said... [Reply]

hai doktor , #kenyit2 mate

haha ;p

YOUsoF said... [Reply]

Kalian semuanya bagus.. ;)

Hans said... [Reply]

cayalah
:-)

onie said... [Reply]

kfc dengan mekdi snek dak? #kbai #kbai

budakampung said... [Reply]

waaa..encik pakar kesihatan~eh, kartun tu Suraya g3 ke yang lukis??

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply]

ehh dah jadi pakar pemakanan ke? hehehe...

Rain said... [Reply]

suke snek!

layan sambil tengok tv, citer ta habis, snek yang habis dulu walaupun banyak snek yang dimakan he..

Solihin Zubir said... [Reply]

aku kalo boring, aku suka menguyah.. tak kira la waktu tu baru lpas mkn nasik ke.. hak3...

Izyan Masri said... [Reply]

SAYA TAK MAKAN SNEK.BOLEH TAK BERLAGAK CAM TU ?XD

Hanie_Dew said... [Reply]

snek aku biskut je. =.='

weh, angry bird dlm soalan fizik tu bukan keje aku la. aku dpt emel pix tu. bijak sgt la aku nak buat kan. kan.

amna said... [Reply]

yang berkhasiat selalunya tidak enak.. tpi yg dlm senarai ni nampak enak jer.. berkhasiat ye..

ade2mama said... [Reply]

snek xleyh dipisahkn dgn kte..sbb murah..law bajet lari pown still leyh makan hahahahah

syakey said... [Reply]

snek berkhasiat mana nikmattt. snek yang berlemak manis tu baru nikmattt.

haha.

FarhanahAdzlan said... [Reply]

ok saya akan dengar cakap pakar pmakanan kita ni=Phahaha~

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

snek bagi aku tak ada macam gambar di atas.

hehhe

selalunya, snek yang aku makan, semuanya yang tak berkhasiat, makanan ringan.

heheh.

dah lama tak singgah blog kau.

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

*terasa lagi*

baiklah usop =="

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

okeh.....dapat info snek....hehe

Liyana Zahim said... [Reply]

Uih.. Nasib snek bukan snake.. Hahahah~

Lea Isnawi said... [Reply]

aku suka makan twisties

hihi

aiEz said... [Reply]

makan secara sihat..:)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails