Monday, September 19, 2011

Ku takut kau hilang


Hai semua. Selamat hari Isnin, cuaca hari ni boleh tahan dingin.
Ok cuti semalam? Aku seronok sikit la sebab anak buah aku dua-beradik tu balik. Tapi yang potong stimnya Atiqah tak bawak buku karangan dia. Jenuh aku mintak dia buat karangan baru tapi dia jawab..

"Kita tak ada mood la nak buat."


Ok tadi pagi aku usha² kejap blog pelekat bajet comel tu. Tiba² aku rasa rajin nak tengok soal jawab kat tepi tu..


Konon humble sangat la tuh. Sebenarnya aku terniat jugak nak hiaskan
blog tu dengan langsir dan sofa menggunakan fabrik
yang sama corak. Tapi tak cukup masa dan tak cukup rajin.


Ternyata orang kita suka membiak lemak dan pada masa yang sama juga
suka memusnahkan lemak.


Dan tiba sini baru aku perasan yang semuanya 50% - 50 %, menunjukkan
betapa ramainya yang jenguk blog tu. ;D





33 comments:

syafiqakarim said... [Reply]

kdg kdg aku rajin juga usha ke sana.kot kot ada design pelekat baru.haha

sejak2 ni sebok sangat.

YOUsoF said... [Reply]

Heheh aku memang ada terfikir jugak nak buat pelekat yang 'lelaki' sikit.. Tapi macam tulah, tak cukup masa.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

haha..padan muka kau sop..sian si atiqah kena buat karangan.. kau ni pembuli lah..haha.. bg lah dia buat matematik pulak..asik karangan je.. ;D

Ntah bila ntah aku nak order pelekat kau tuh..umpphh..nnt aku order secara pukal okeh..InsyaALLAH aku order, kot la kalau progrm aku organise nih nak guna pelekat lah kan..

YOUsoF said... [Reply]

Heheh tiada paksaan pun sebenarnya, aku menggalakkan dai jadi lebih rajin je.. Orait, aku cuba.. ;D

Aminnn. Tak order ok, kalau order pun OK.. ;)

Fara E's said... [Reply]

eyh aku rajen tao dtg blog ko ! cume bz jep smpai tak smpat jwb poll ko tuh

artis kan , hhaa ;p

Miz Novexx said... [Reply]

ni memang pembuli tegar, suka hati je suruh atikah tu buat karangan... hahah
(^__^)V

meaw said... [Reply]

dulu je pasang mende alah poll tu,tapi takdak pon orang nak jawab,tak reti guna kot,lalalalalalala~

Umie Artoqiemie said... [Reply]

pemes belog kau tu weh..

dill said... [Reply]

haha! rajin btol

dill.

lynda salim said... [Reply]

sangat lah rajin.. linda doakan bisnes sticker semakin maju . hihihi . suka tengok pelekat kat blog u yang lagi satu .... waaaa

suzie rahman said... [Reply]

Hahaha best gak main buli2 ni. Suh je die wat karangan.nk baca.

bunga said... [Reply]

hahaa...cayalah..hakhaakh

anamizu said... [Reply]

sempoi gila sticker2 kat situ..
cayalah sop! hehe

muhamad hanif said... [Reply]

perghhh best!


HAHAHAH

chemay said... [Reply]

chemay dulu ade gak poll tuh.
tapi skrg taktau la ade lagi ke tak.
:)

Azham Vosovic said... [Reply]

poll? entah2 xda org layan pon poll kt blog sy.,..

ABU said... [Reply]

sbnrnya info drpd tu pnting gak tuk nuff tahu tabiat reader kita..so sng dia pilih iklan tuk kita..aku ada mentng tu dulu tapi aku dah remove..hahahaha annoying bagi aku (statement peripadi drpd abubagi.com)..:D

adwafarahin said... [Reply]

i loike the times! hee :)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

haha kat blog mai pun bersawang dah poll tuh xpenah jenguk kehkehkeh kdg2 xpasan benda tu wujud hihi

lagu kat bwh ni cool. :)

alyaclumsy said... [Reply]

haha, kesian atiqah. lagi tu best okey, hihi

little_teddy said... [Reply]

phewwwiiittttttttt!!!

YOUsoF said... [Reply]

Fara E's > Ok aku paham kehidupan kau sebagai seorang artis yang kurang dikenali..

Miz Novexx > Masih ok lagi rasanya sebab ia bukan paksaan.. ;D

meaw > Atau lebih tepat lagi, buat² tak reti dan tak nampak bendealah tu.. ;D

Umie Artoqiemie > Ha'a pemes... la sangat. ;D

dill > Belum cukup rajin lagi la Dill. Minta doanya ya. tq. ;)

lynda salim > Hehe terima kasih. Berniat jadi lebih rajin je, tapi belum betul² rajin.

;)

suzie rahman > Kena tunggu dia balik lain kali, tinggal copy je karangan yang dah siap dulu..

YOUsoF said... [Reply]

bunga > Cayalah Bunga.. ;D

anamizu > Banyaaaak lagi aku kena improve.. Terima kasih Cik Ana.. ;D

muhamad hanif > Tapi tak se-best video anda..


Hahah

chemay > Cuba selongkar balik, mana tahu tersorok dalam almari ke.. ;D

Azham Vosovic > Kadang² kami tak perasan..

abubagi.com > Ha'a betul jugak tu kata kaw.. Tapi kaw remove sudah bendaalah tu, macam mana team Nuff nak kenal kaw lebih rapat?

adwafarahin > Cayalah Adwa!

Amna.Qadeeja > Tuan badan pun tak perasan, apatah lagi jiran²nya... ye dak?.. ;D

Kan²? So easy listening..

alyaclumsy > Tak memaksa pun sebenarnya sebab dia memang suka bina ayat sejak kecik lagi..

;)

little_teddy > Lama tak 'dengar' "phewwwiiittttttttt" dari mulut kau Ted!

Izzaty Ishak said... [Reply]

Amboih asyik mintak Atiqah buatkan karangan je eh. Zaty pon nak mintak satu lah! :D

Eh lagu the times tuh Zaty suka sangat! ;)

aleen aiden said... [Reply]

amboi,jawapan ank buah kau tu memang menyakitkan hati.xde mood.hahah

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

huihhh kau ni saje je kan . yang tang 50-50 tu , kecik hati diaaa woihh muahahhahaha

Etong said... [Reply]

hehe time boring2 rajin juga buat servay tu :)

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Menggalakkan dia jadi lebih rajin + menambah perbendaharaan kata.. ;D

Terbaik kan lagu tu..

aleen aiden > Hahah nasib baik dia ada pakcik yang penyabar.. ;D

ekabukanmakcikkau. > Tak sangat kot..

Etong > Ok la, ada jugak buat.. ;)

alif haris said... [Reply]

huhu aku jarang ke sana la sop .. sorry ye.. lg2 tgh bz ni huhu

YOUsoF said... [Reply]

Sokay Lep.. Saje aku nak kongsi..

muhamad hanif said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
muhamad hanif said... [Reply]

mnganjing ni.

hahahaha

YOUsoF said... [Reply]

Hahaha tapi betul la.. Aku tak rajin lagi nak buat video macam tu..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails