Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday #12






Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.



54 comments:

said... [Reply]

cantiklahh pemandangan ;)

eMy ManS said... [Reply]

nice~

Amna.Qadeeja said... [Reply]

aaaaaaaaaaa.. cantek view ni. serius !

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

nak pergi tempat neh..hehhe

nice...

chemay said... [Reply]

cantikk.
teringin nak photoshoot dekat situ
:)

ade2mama said... [Reply]

lawa:)
xedit kn heeh

biase la rabu sume bisu ehehe

Azham Vosovic said... [Reply]

lawa pic nie!

Dunia Pelangi mista panda said... [Reply]

Ingatkan Tanjung Rambutan tadi hihihi ;]

rara pinkmafia said... [Reply]

nice moment.

aqmalazmi said... [Reply]

harga nilai!
terbaekk =)

adwafarahin said... [Reply]

smart la gmba tu! :P

syaEYRA said... [Reply]

awesome

Cik Anita said... [Reply]

Pergi dengan sapaaa? nk ikut! hihi

YOUsoF said... [Reply]

ﻉ > ;) Tanjung Balau je pun..

eMy ManS > ;)

Amna.Qadeeja > Kawan Usop yang ambik..

ILA HonEyBuNNy > Dipersilakan.. Masih dalam tahun melawat Kota Tinggi ni.. ;D

chemay > Banyak lagi tempat cantik Chemay, kebetulan je masa tu matahari dah nak berlabuh..

ade2mama > Itulah Tanjung Balau! heheh

Crop, edit sikit dan siap sudah.. ;D

Azham Vosovic > Terima kasih.

Dunia Pelangi mista panda > Pun ok.. ;D

rara pinkmafia > Lagi nice kalau dipuji macam ni.. heheh

aqmalazmi > Hahah.

Komen terbaik! ;D

adwafarahin > Tak se-smart gambar Adwa.. ;D

syaEYRA > Terima kasih..

Cik Anita > Dengan kawan² sabtu lepas.. Cik Nita terlambat la.. ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Usop, usop, usop! Zaty nak pergi situ! :D

YOUsoF said... [Reply]

Dipersilakan, ni kan tahun melawat Kota Tinggi.. ;D

Syahirah Suhaili said... [Reply]

wiiiee..nampak sweet je moment nie..sunset ke?

dhiera said... [Reply]

tanjung balau kat mana?

YOUsoF said... [Reply]

Syahirah Suhaili > ;D

Ha'a dekat² pukul 7 malam masa tu.

dhiera > Dari Kota Tinggi 1 jam sampai sudah ke Tanjung Balau.. setengah jam je dari rumah Usop.

apik pehe said... [Reply]

ko duk meniti atas air ker tu?

si macho said... [Reply]

tulisan tu spoillll lahhh gambaaa dah smartt :p

YOUsoF said... [Reply]

apik pehe > Takdelah, duk tepi pantai je.. Masa tu air surut..

si macho > Alamak Bangka dah sound.. ;D

Haha semalam buat rushing sangat, last minute sebelum balik rumah..

alif haris said... [Reply]

sop .. mcm best je tempat tuh !! hehehe bwk aku p sana ! :D

khairul akmal bin azman said... [Reply]

tempat layan jiwa ni..
hehe..

lynda salim said... [Reply]

hello. linda orang kota tinggi lah . tapi dah lama tak pergi tg. balau ;p

caliph shuriken said... [Reply]

geng blog ramai yg pandai amik pic lawa2 kn ^^

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

mencari ketenangan abadi?? :)

Peah Glemer said... [Reply]

eleh, jeles. nak pergi jugak!

YOUsoF said... [Reply]

alif haris > Boleh je Lep, mood tahun lawat Kota Tinggi masih ada ni.. ;D

khairul akmal bin azman > Sangat tepat! Pantai tempat terapi yang berkesan (berdasarkan kajian) ;D

lynda salim > Kota Tinggi tu sebelah mana ya?

Pergi la sekali, ambik gambar lepastu promote kat blog.. ;D

caliph shuriken > Memang ramai tapi aku tak termasuk dalam geng tu kot.. ;D

Rtp Farra Arisha > Maybe.. ;)

Peah Glemer > Eleh... jom!

khairul akmal bin azman said... [Reply]

haha.aku kan salu jiwa2 tempat cam2 best weyh..layan jiwa2 karat

Miz Novexx said... [Reply]

sape snap gambar tu?? cantekk!!!
:D

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

sy cuma fhm tempat tu adalah tanjung balau, permandangan yg cantik tp suram melambangkan ada hati yg tgh sedih.. ye la kot

YOUsoF said... [Reply]

khairul akmal bin azman > Hahah kau ada kekasek, lagi la syiok belanja dia mandi-manda.. ;D

Miz Novexx > Kawan, dan dalam gamabr tu adalah tuan blog.. heheh

THE LEKAT LEKIT STORY > HEheh baguslah akak cuna memahami gambar ni..

Sedih tidak, rindu mungkin.

aniswany said... [Reply]

SYAHDU JE TEMPAT NIH =P

ToshioMario said... [Reply]

akan pergy, :)
inshaAllah.

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

saye suke gambar itu

syafiqakarim said... [Reply]

cantik sangat.bila nak bawa? :)

ayiehulk said... [Reply]

tanjung balau cantik...
subahanallah....
ketenangan.. sesuai tuk dok sorang2 tenangkan jiwa... ^_^

Etong said... [Reply]

Allahuakbar..cantik nya ciptaan Allah ;)

cik sakdi said... [Reply]

ah tanjung balau. best kan. ramai orang.leh cuci mate, haha

Ezad Skytech said... [Reply]

serius..cantik pemandangan ni..:)

Fara E's said... [Reply]

cantik weyh , aishhh

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

sop, nape tak letak pic kau yg main pasir tuh..haha..lagi style kot..tp ni pn cool jugak..nampak awan nano..haha..

aku belum penah sampai tanjung balau.. Sian kan kat aku? nama je dok malaysia..Johor pn tak penah jejak weyh..sobsss...

L said... [Reply]

ak penah wat hari len,, xperkan.. hoho

dah semayang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

dill said... [Reply]

yusuf, cantiknya tempat ni. katne2?

dill.

Umie Artoqiemie said... [Reply]

santiknyaaaaaaa. pandai kau tangkao!

Umie Artoqiemie said... [Reply]

*tangkap

alexa yussida said... [Reply]

pic2 usop sume cantik2..jeles lah!

:)

bunga said... [Reply]

cantikk..dan tenang bunga tengok..

Lalalililulu said... [Reply]

santeknye gamba....

tanjung balau....pegi situ sekali je...huhu

hehe...sowie le sahabat...saye bz skit lately...belajar+keje...tough sgt...hukhuk

muhamad hanif said... [Reply]

putus cinta di tanjung balau ?

nabilah_2908 said... [Reply]

cantiknya... :)

lynda salim said... [Reply]

linda orang felda linggiu :)

*nice to meet u . peace !

syakey said... [Reply]

masalahnya, tajuk wordless wednesday, tp bebel2 ckp itu ckp ini.

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails