Thursday, March 3, 2011

Ceritera indie

Assalamua'laikum di hari khamis ;)



Kisah lanjutan ni kira cam sambungan cerita yang semuanya bermula dari sini ye kawan²..

Tekan Ctrl tambah + tuk lebih besar


*PINK = nama² indie band kat MALAYSIA.












★ Based on true stories dan ditambah sedikit perasa serbuk kari Babas~

18 comments:

CGG said... [Reply]

kari babas je??
tak pakai adabi..
huhu..segera ye update

YOUsoF said... [Reply]

hehe adabi da selalu guna la CGG.. nak ubah angin sikit.

inshaAllah..

Yan said... [Reply]

usop, bagi email ko dekat aku,aku nak block belog aku FASTER wei..hehe

YOUsoF said... [Reply]

apsal mahu block pula??

- mrs koroe - said... [Reply]

haha .
lada tak letak sekali ke ?

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Sory aku tak berapa nak faham....

YOUsoF said... [Reply]

- mrs koroe - > tak. Takut orang tak tahan pedas lak.. ;D


::FAIZ FARISH:: > takpe..

♥e'in♥ said... [Reply]

indie?? kureng minat laa.. huhu..

alexa yussida said... [Reply]

sambungan dulu2 tuh:)

nak bajet alexa tuh saya la..kehkehkeh:P btw dah lama da tak layan lagu2 alexa..tak nyempat..haih..

yousof,thank ye kasi nasihat tuh..kawan2 banyak membantu:)

YOUsoF said... [Reply]

♥e'in♥ > Sokay.. Diorang bagus pe. kurang pendedahan je kot..


alexa yussida > Hehe yup.

boleh je, amek nilai murni serta secebis motivasi kat situ ye ;P

Same².. maybe kita boleh dapat buat keputusan yang terbaik bila dengar nasihat² dari kawan kan...

Myra Arshad (: said... [Reply]

haha. kreatif :p

apik pehe said... [Reply]

haha..kretip btol la yousof ni..haha..cepat2 sambung

cOnfuSeME said... [Reply]

hehe..naisss....xsabor tngu sambungan...:P

YOUsoF said... [Reply]

Myra Arshad ( > Haha Mekaseh² ;D


apik pehe > Hahaha biase jela.. kena tunggu lame sikit la Pik sebab tak semua layan ceghita aku ni huhu..


cOnfuSeM > Hehe mekaseh..

efa said... [Reply]

sungguh kreatif la like :D

YOUsoF said... [Reply]

Sungguh terima kasih Efa! ;D

Raji berkata said... [Reply]

hahaha smart2 ;D
mana bittersweet dan COUPLE? ;P

YOUsoF said... [Reply]

Thanx bro.. hoho band² COOL tu sume ade kat version satu ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails