Tuesday, March 8, 2011

Wanita seluruh dunia

Assalamua'laikum semua, terutamanya wanita ;)


Hidup tanpa insan yang bergelar wanita mungkin seperti aiskrim yang dibungkus cantik tapi tanpa sebarang perisa.


Selamat hari wanita tuk semua yang bergelar W.A.N.I.T.A.

Nah ambik lagu khas tuk korang..

















★ Semua manusia pun perlu dihargai setiap hari tanpa hari² tertentu kan~

25 comments:

CGG said... [Reply]

thank you

cOnfuSeME said... [Reply]

thanx abg baik...setiap org pon perlu dihargai...:)

alien said... [Reply]

sabtu dan ahad adalah hari lelaki
woo hop!!
woo hop!!

YOUsoF said... [Reply]

CGG > Same².. Appreciate our life every moment.. ;)


cOnfuSeME > Same² dik Confuse..


alien > haha ok la jugak hari tuk lelaki lebih banyak dari wanita.. ;D

syaEYRA said... [Reply]

terima kasih ^^
*sedapnya aiskrim McD*

nadzirah aqilah said... [Reply]

selamat hari wanita @ perempuan @ ladies.. hehehehe

efa said... [Reply]

thanks you ucop :) lamanya tak update tetiba windu entry hahaha :)yehaak bangga jd wanita tp kan2 video lagu tak leh tgk wuwu mlm karang tgk hoho

Amna.Qadeeja said... [Reply]

thanx alot yousof coz mghargai wanita :)

hargai mereka selagi mampu =)

cik nur said... [Reply]

thanks ucop ^___^
huhuhu
rasa dihargai sebagai wanita

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Hidup tanpa insan yang bergelar wanita mungkin seperti aiskrim yang dibungkus cantik tapi tanpa sebarang perisa.

i like this......

N A N a t O said... [Reply]

thanx yousup....lagu projek pistol nih mmg terbaek...

photophobia eyraa ! said... [Reply]

masalahnye eyra layak ke dgelar wanita? bukan mseh anak gadis/? hehe
btw thx yaw

aisyahyusof said... [Reply]

wah, terharu semua wanita :)

apik pehe said... [Reply]

hehe..bagus perumpaan tersebut..

nora said... [Reply]

thank you

takde hadiah ke??? :p

ENTRY HOT : Senyum ^_^

Raji berkata said... [Reply]

selamat hari wanita sedunia yusof
hak2 cm pelik lak =.="

YOUsoF said... [Reply]

haha selamat²... ;D

takpe sekliling kita pun ramaaaai wanita kan..

Myra Arshad (: said... [Reply]

tetiba rasa d hargai. hehe. tenkiu you ;)

alexa yussida said... [Reply]

wahhhh maceh maceh!:D

bunga said... [Reply]

tq ucop..hehe..

Oasis said... [Reply]

selamat hari wanita. Tanpa mereka siapalah kita. Kan...

YOUsoF said... [Reply]

syaEYRA > Same².. sedap lagi aiskrim Malaysia.. ;P


nadzirah aqilah > Selamat @ सुरक्षित @ آمنة.. ;)


efa > SAme².. kami sebagai lelaki jugak bangga jadi pelengkap dan pelindung wanita.. ;D


Amna.Qadeeja > Same² ;) tanpa wanita siapalah lelaki.. camtu gak sebaliknye. ;D


cik nur > Same².. ;)


::FAIZ FARISH:: > Heheh.. mekaseh²..

ToshioMario said... [Reply]

kita sendiri tak celebrate,
Kamsahamnida, ^^

YOUsoF said... [Reply]

N A N a t O > Same² Nana.. betul! lagu tu memang ngetop!


photophobia eyraa ! > Belum masenye lagi kot.. berape tahun je lagi heheh..

same² yaw!


aisyahyusof > Waah.. ;D


apik pehe > Hehehe biase jela Pik... ;D


nora > Same²... hadiah takde. Ucapan yang tak seberape ni je..

*sambil terseyum.. ;D


Myra Arshad (: > Same² Myra.. Enjoy our life. ;)


alexa yussida > Hoho came².. ;D


bunga > Same² bunga.. ;)


Oasis > Yup.. betul!


ToshioMario > Kami sebagai lelaki tolong celebrate ok.. ;P

same²..

d_tieah said... [Reply]

Selamat hari wanita jugak.. Hahahaha.. Btw, thanx.. Asal tak update blog ni?



Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails