Monday, January 10, 2011

Cakap serupa itu bikin ye..














★ So, jom sama² kita cakap serupa bikin. ;)


★ TAHNIAH Kak Ana kerana bergelar Juara Lagu malam tadi! Tak sia² saya jadi penari akak ;D

26 comments:

echah mashuri said... [Reply]

ana rafalli da bestt lah!

YOUsoF said... [Reply]

Yalah! ;)

terus sokong mereka.. hehe

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

congratz ana!

YOUsoF said... [Reply]

Yup..

Zaiya said... [Reply]

serius ngko jadi penari dia?? biar betul??

>>nak komen gambar...... lawa la gambar.. i like i like...


http://akumezashi.blogspot.com/

CGG said... [Reply]

penari??
waaa..

salute

efa said... [Reply]

tahniah pada ana tumpang happy..wow btul ka jd penari tu?terbaik..

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

biar betul ko.... jd penari... hm

Amna.Qadeeja said... [Reply]

hahah penarila sgt ! tahniah ana ! ;D

rainbowskittle said... [Reply]

hahaha, jgn perasan ! itu zahiril adzim kooot .

aibaks said... [Reply]

aku layan gak ajl semalam.. cume aku terperanjat die yang menang.. huhu..

YOUsoF said... [Reply]

Zaiya > Hahaa tak serius la.. ;DD kalau serius memanjang, pengetua sekolah menegah pun letih kot hehee

TERIMAKASIH² ;)



CGG > Heheha itu gurauan perasan jela CGG.. badan keras jauh sekali nak jadi penari.. ;D


efa > Tumpang gembira jugak ;D hehee silap la, jadi penonton kepada penari tu je la Cik Efa... ;D


::FAIZ FARISH:: > Haha bagus sebab ko yakin bahawa aku bukan seorang penari.. ;D


Amna.Qadeeja > Hahaha saje berangan kejap.. ;D takpe kan?


rainbowskittle > Hahaha perasan nak jadi bagus takpe kot jangan perasan bagus kan..;D


aibaks > Aku pun agak terperanjat jugak. Tapi kalau Yuna menang pun aku suke je.. ;)

TiKa LEh said... [Reply]

cik ana nurhidayah memg trbaik..heheh..

King Of Single said... [Reply]

haha penari beb..
TAHNIAHHHH ;P

Along Tapa said... [Reply]

kahkah..ko pegila blog dia ucap tahniah... :p

Gorengbaek - Tips nak menaikkan trafik..

Hangit habis dah - Ini tahap marah melebihi paras normal...tafsir la sendiri...

SyedGraphiX said... [Reply]

x mentionkan name aku skali ke as dancer? XD

Mak Su said... [Reply]

termis ajl, balik lambat :(

efa said... [Reply]

hahaha igt betul la..hikhik..btw nk bg adiah apa pada ana? nk gak kahkah

nora said... [Reply]

Oooo ko la penari yg salah step pastu jatuh masa menari tu ek.

kesian2

lallalalala ;p

YOUsoF said... [Reply]

TiKa LEh > Yup sebaik namenye.. ;)


King Of Single > Hahaha. Angan tak sedar je tu.. ;D


Along Tapa > HAHAHA.. Ha'a ek.. aku tak singgah lagi blog dia..


SyedGraphiX > Tak payah kot sebab name ko orang da kenal.. ;D


Mak Su > La yeke.. takpe Mak Su, TV3 baik.. ade ulangan nanti.. ;D


efa > HEHEE.. Tak pikir lagi la.. ;D


nora > Aduhh.. kasi kantoi la Noa ni.... ;P

photophobia eyraa ! said... [Reply]

tipuu tak agak2 !!
mlm tuh bru jea smpai rumaa ! an3
hahaha

gigi rongak said... [Reply]

ko jadi penari ana?haha..

BENA said... [Reply]

ko jadi penari ana tu ? memang aku gelak la kan ko jadi penari. lentik abes ko lam sangkar malam tu ek. HAHAHAHAHA :0

YOUsoF said... [Reply]

photophobia eyraa ! > HAHAHA Ha'a.. Dah sekat ujung² tu kire agak² la tu. Kalau tak Abg Sop cakap jadi pengacara terus.. ;DD


gigi rongak > Ha'a bukan.. ;D


BENA > HAHAHAHA.. tapi ade gaya tak? ;DD

BENA said... [Reply]

ade gaye sangat2 weh ! kalo aku tahu awal2 ko tu duk nari. mesti lagi aku teruja nk tgk ! HAHAHAHA :)

YOUsoF said... [Reply]

BENA > HAHAHA ade mase nanti aku try practice nari kat umah la.;DD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails