Thursday, January 13, 2011

If a man...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Kawan², semuanya dalam kawalan? ;)











★ Paper semalam - budak tengah tunggu result SPM hutang along 100,000 hinggit?? 'bijak' sungguh..

★ Saya masih dalam mood bz tak bz. THANX korang yang sudi terjah blog humble ni. ;)

15 comments:

CIK BIRU in da house! said... [Reply]

nice pic....
:)

efa said... [Reply]

salam yeah hari ni terkawal haha..uish...hutang along byk tu...mampu ka bayar aduss..bz tak bz cmna tu hahaha..yeah efa selalu terjah cri pelangi itu hahaha :)

alien said... [Reply]

gile ah~
buat apa budak tu

kimchisu said... [Reply]

wat bli kete ke ape budak tu..huuhhuu ^^

Myra Arshad (: said... [Reply]

budak spm ? ishk ishk. judi ke hape duit byk cmtu. dunia dunia~ hehehe

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Gile. Buat apa dia duit byk tu?

Nasib baik aku takde Hutang....

Pinjaman Ptptn pun aku tak buat....

lagi best takde hutang....

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

ape dier kelentong kat along tu...ahhaha..sama2 kaki kelentong..

bz xbz...jwpnnye bz gak la kan.. :)

DanieL AdiE said... [Reply]

Smpai 10k! omg! ape die wat dgn duit tu??


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/we-are-selected.html

Along Tapa said... [Reply]

bila masa budak tu hutang aku 100,000 hinggit??eh?bukan aku ek...silap2..haha

laaa..ko ke kat gambor tu..aku ingat orang2..

Gorengbaek - Kenapa orang skang banyak "kawen" awal

Hangit habis dah - Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

TiKa LEh said... [Reply]

hehhe..budak tu mmg brani mati btol..hoho..along pun bg je kan..

alexa yussida said... [Reply]

gila la budak tuh..ape die bt duet tu??=.='

btw,nice pic!:)

.perempuan sewel. said... [Reply]

:)

BENA said... [Reply]

uik ? budak spm utang along ? biaq betoiiiiiiiiii .


adoiii patut la jarang kite bermesra .rupenye mood ko bz x bz. heeee~

paradoks hati said... [Reply]

biar betul, adeiii..macam2...

Irwan said... [Reply]

cool giler gambar tu...tapi sila cuba lagi

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails