Monday, January 17, 2011

I dont know



Alahai Sop. Dah berapa ribu jam dah ko tak dapat update blog kesukaan ramai ko ni.

Dan sebenarnya aku rasa sangat tidak syok kerana aku dah rasa tertinggal habis ngan korang punye cerita.. Kalau dapat on pun kejap2,
just dapat baca komen2 membina mahupun menggila dari korang tu tanpa dapat aku bagi respon.

Puncanya, malas aku nak cerita. Agak tidak best rasa di situ sebab tak dapat update blog
humble ni cam biasa.

Natijahnye, boleh dibilang dengan jari tangan bilangan manusia baik hati yang sudi singgah ke sini. Apepun THANX korang. Aku try jadi 'normal' balik lepas ni semampu aku.. ;)




★ Anak buah aku baru bertambah kepada 10 orang semalam. Alhamdulillah..

13 comments:

CGG said... [Reply]

tau takpe..
lama kami tak update

cOnfuSeME said... [Reply]

huhu..same la kite...
owg pon bwu minggu nie dpt nk on9 pon...;D

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Aku Singah sini....

named syuhaiba @ ayie said... [Reply]

da tambah anak buah.... waa~~~~ bagus2... raye nnt kopak la... >.<

CIK BIRU in da house! said... [Reply]

penyakit bis dah berjangkait ker??hehe

cik nur said... [Reply]

hurm rezeki la tuh dapat anak buahlagi ^___^

BENA said... [Reply]

adakah mood kite same untuk tahun baru nih ? utk kurangkan update ? hehehehe :)


papepon TAHNIAH sebab bertambah lagi anak buah ko ! heeee~

paradoks hati said... [Reply]

tahniah tambah anak buah :)

Abang Jonni said... [Reply]

tahniah dpt anak buah... anda?... bila lagi?....


huhuhuhu...

Amna.Qadeeja said... [Reply]

taw xpe,lme jgk xupdate blog wireless dengki huuu

waahh,da msuk 10 ank buah? AQ bru sorg heee ;D

efa said... [Reply]

huhu..tak pa relax efa suka dtg jeguk sini mencari sinar pelangi hehehe...wo0..alhamdulilah dah bertambah jadi 10 anak buah?bestnya...den habok tarak anak buah miahahaha...tahniah pok cik sop :)

photophobia eyraa ! said... [Reply]

btambah? anak sapee ? kak noi ?
haa ! pembace setia ~

YOUsoF said... [Reply]

Thanx korang!.. ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails