Wednesday, December 15, 2010

My mom's flowers : The tiny one

Assalamualaikum semua, jom layan gambar
bunga
.... lagi ;D


Aku memang jenis tak berapa pandai nak buat ayat² bunga, jadi aku cover kelemahan tu dengan memaparkan gambar² bunga mak aku ni. Ok kah? ;D

Aku tangkap gambar² ni pun kebetulan hari ahad lepas masa aku nak sapu sampah kat laman rumah, terpandang bunga warna pink tu. Dah berputik @ mekar la bunga dia plus ada belalang comel park atas tu. Agak jakun jugaklah aku rasa masa tu.











~Ulat bulu ni pulak aku terjumpa masa baru nak mula menghayunkan batang penyapu~















Harap korang menikmati gambar yang banyak ni.
Lagi ★Ada siapa² boleh ajar aku buat ayat² berbunga?

24 comments:

misz sayang said... [Reply]

blogwalking...sweet bunge...suker tengok but tak mo ulat bulu...huhuhuhu

cOnfuSeME said... [Reply]

meh cni nak ajr..kacang je tuh..tulis je pape ayat pas2 letak bunga..hehehe

efa said... [Reply]

yeah...ternanti2 bunga ini...geram la cntik sgt bunganya...syoknya...suka la bunga tu...uish comey la belalang tu :)nice snap :)

YOUsoF said... [Reply]

misz sayang > Sweet²..

Kalau tak mo takpe.. tengok je.. ;D

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME > Hehe ok terimaksih² ;D


efa > Terima kasih kerana sabar menanti.. ;D

terimaksih² ;)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

heheh chatnyer bunga2 ithu,segar bugar..hamboi2 inchik yousof,rajin bebenor sapu smpah kalah sy keh3 ;D

YOUsoF said... [Reply]

Amna.Qadeeja > Hehee sebab ia selalu disiram beserta senyuman..

haha umah sendiri, nak mintak jiran tolong sapukan kang dapat makian pulak.. ;D

Cik Akma said... [Reply]

same mcm mak aku. peminat bunga! hhaahaa

FAZLINA AZIZ said... [Reply]

laki xleh ayat bunge sngt,nk suke pulak maen cinte ngn rmi bunge.

Robot | Sakti said... [Reply]

nice.

jangan jadi mat bunga.

keh keh keh

BENA said... [Reply]

aiiii len macam jek ko nih nak belaja ayt2 bunga2 . hahahaha :)


cop cop ! lagi sekali ! aku jeles ngn kamera ko pakai amik gamba nih !



ahhhhhhhh :)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said... [Reply]

lawa siot bunga2 kat rumah ko tu,,,

xpa t masa aku da ada umah,,,aku wat gak,,huuu,,,haha

Teh Melayu vs Teh Mamak

YOUsoF said... [Reply]

Cik Akma > haha bunga kan menenangkan ;D


FAZLINA AZIZ > Ha'a iye².. laki kena ayat daun² je kot.. ;D


Robot | Sakti > Mekaseh².. okeh aku akan hahaha


BENA > Saje nak belaja tak salah kan.. Kasi puitis sikit ayat² aku ni. Ko boleh kan? hahaa

hehee tu tande ko prihatin.. ;P


LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN > Haha bagus² niat camtu... teruskan! ;D

nora said... [Reply]

kim salam kat mak ek

ckp kat mak, cantik bunga mak
ngehngehngeh

YOUsoF said... [Reply]

nora > InsyaAllah... mekaseh² hehhehheh ;D

Myra Arshad (: said... [Reply]

perempuan mana tak suka bunga? haha. takpe, ayat bunga tu blkg citer :p

YOUsoF said... [Reply]

Myra Arshad (: > Perempuan yang yang tak suka bunga la kot.. ;D

hehe okeh beres..

BENA said... [Reply]

aku boleh ? aku lagi la FAIL bab puitis2 nih . hahaha :)


aku selalu prihatin kalo org prihatin kat aku . ecececce ayt . heeee~

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

sngt suka kpda bunga....^_^ dlm hati ada tmn bunga la kta kn kih3...
kirm slm kat mak ak...surh mak tnm bunga bnyk2 lagi ak lps ni^_^

dabuldahi said... [Reply]

hang pakai camera apa?

YOUsoF said... [Reply]

BENA > FAIL sekali tak bermakna kite lemah kan3.. ;D

Terus tambahkan keperihatinan tu okeh!


:"♥Warnida:"♥ > Hati yang takde taman tu ibarat manusia tanpa perasaan... kot.. hehee

InsyaAllah.. orait! ;D


dabuldahi > Sony PSP je bro.. ( belum ade rezeki lagi la nak pakai DSLR)

ToshioMario said... [Reply]

<3 PINK!

YOUsoF said... [Reply]

Suke jugak.. ;)

ToshioMario said... [Reply]

U biru, :)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails