Wednesday, July 25, 2012

Kucing pun pandai









******************








34 comments:

onie said... [Reply]

alolololo,comel ngat aih,hehe..... wei, thanks eh kongsi yg kat entri tu...lepas kau kata jangan guna minyak gamat terus aku stop dari guna... luka aku dalam... kat muka ni la yg risau,adoi... aku rasa memang sedih gila bila kena duk kat wad, pastu mak kena jaga,masa kat hospital tu yang sebak semacam.... mintak jauh dah lepas ni dari kecelakaan ni, sama-sama kita beringat...

Juno said... [Reply]

wuwuwuwuwuw kau ada kucing?
wuwuwuwuwu. Kalau ada anak kucing lebih, bak seekor.

Yousof said... [Reply]

Hehe

Aku kongsi apa yang patut..

Yousof said... [Reply]

Jangan macam tu Juno.. Kau buat aku serba salah kau tahu?


Nak pos jauh, takut pengsan anak kucing tu nanti..

nurdani said... [Reply]

tanjat aih

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

kiutttttttt.....

lilypelangi said... [Reply]

comel gler weyhhhh!! :D

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

yusof, ingat iman lagi tak?
hihiii. rindu nye nak dtg blog yusof! :D

btw, pandai sangat wat jalan citer utk kucing2 tu ye. comel sangaaaat!

akem said... [Reply]

so.....

kucing kau boleh bercakap? hihihi

alif haris said... [Reply]

amboi marah la dia haha..

peah masih ohsem said... [Reply]

hahahah sumpah comel! geramnyaaa

syakey said... [Reply]

alahaii haii haii. comelnya la kucingkucing ni. bagi puasa jugak ke kucing2 ni? lemah semacam je tgk. hehe.

ABU said... [Reply]

ibu dia becakap sambil tutup mata hahahaha kucen pun nak puasa jugak kah hahaha

khairul akmal bin azman said... [Reply]

see!
kucing lagi romantik...

manusia skrg..

puii!

anif abdullah| AA said... [Reply]

"apa ni? jangan kacau owang boleh tak!!"

feeling2 plak kucing ni. haha

Hans said... [Reply]

hahahaha
comel2

Lea Isnawi said... [Reply]

hehehe..jom kucing kita berbuka sama2

ct kektus said... [Reply]

hakhak. bosan sampai naik marah ye meow. :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

hehehe ngan tone warna yg ala2 twilight, u got the mood~ hehe

best tul tgk orng bele kucing ni~

Etong said... [Reply]

hahahahaha comelnyaa :)

Azham Vsvc said... [Reply]

Hehe......mesti kucing tu lapar sebab join Ucop dan keluarga berpuasa juga huhuhuhu.....

Selamat Menyempurnakan Ibadah Puasa tahun ini Ucop! hehehe

anamizu kaito said... [Reply]

aah la.. suke nengok tone colour gambor tu sop =P


kucin pon pandai gak.. hehe




slm ramadhan,
cik ana

si robot comel said... [Reply]

eh kucing tu bahasakan diri dia owang lah,hehe

merahitujambu said... [Reply]

ahahha..cool jee dialog yang anda buat..menjadi dgn gambar itu

syafiqakarim said... [Reply]

yg buat dialog lagi pandai
hihi

laskar pelangi said... [Reply]

Hihihihi.
So comellah. =D

Fee Hafeezah said... [Reply]

kucing pun puasa, manusia yg tak puasa tuh ape nak jadi lah..haih =.=

eva said... [Reply]

ahhaah!! seyes comel!!

eva said... [Reply]

ahhaah! eyh jap.. pernah kene prank jugak ker? eyh rasa nya dia pernah crita hari tu hahaha

Ibnu Kassim said... [Reply]

mesti lu malas mandikn dorg ni..

err.. bg gua sekor bleh?

Camy Alya said... [Reply]

kiutnyaa

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

kuceng ko ke semua ni? hohoho

hani said... [Reply]

aauummmm... tingat kawan akak dulu ada kucing yg bernama tiger baby. hehe..

Hanie Dew said... [Reply]

walauweh..geramnye aku tgk kucing tu. puasa ye.bagus tuan ko kasi train puasa dr kecik.hahahahha.

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails