Tuesday, December 14, 2010

Khatam Khatan


~Dipinjamcuri dari bharian~


Teringat ketika aku disunatkan dulu. Memalukan. Sungguh! ;D

13 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

aku malu masa kene khatan dulu.. hahahahaha

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply]

asal dulu ko pon main pancut air ke? WAAA sonot ehh

Along Tapa said... [Reply]

huh??sape yg tak malu masa kena sunat~~

Gorengbaek - Seksyen baru untuk Meon...Kenapa masalah sosial makin banyak??

Hangit habis dah - Amenda??!!tak pernah tengok orang hangin ke??

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > Hahaha kalau taknak malu kena pengsankan diri kot ;DD


░♥si lampu neon♥░ > Haha takde main² air ni walaupun sungai dekat ngan tempat sunat tu. Aku jadi cuak bila masa tgh tunggu turn tu baru aku tau pas potong kena JAHIT... sengal abes!


Along Tapa > Tu memang la Long. Kes aku ni malu bukan sebab doc ngan kuncu² nye je yang tengok, jiran² laki pompuan ramai tengok sekali sebab pintu diorang tak tutup! hampeh..

HaNTwO said... [Reply]

aku time sunat tu rase bahagia sangat....umpama sultan best sebab layanan tahap tujuh pelata langit aku dapt heheh..

YOUsoF said... [Reply]

HaNTwO > Hehee betul².. Andailah dapat kuundur masa.. ;D

FAZLINA AZIZ said... [Reply]

skng ni sng,xsilap kerajaan bg free,tuk budak budak nk sunat kt klinik.

BENA said... [Reply]

asal ko malu ? ko nages kaw2 sampai SATU kampung denga ko nages ke ? HAHAHAHA :)

YOUsoF said... [Reply]

FAZLINA AZIZ > Sangat bagus kan camtu.. So budak² pun cepat dewasa bla² bla kan..


BENA > Ofkoz la malu walaupun mase tu masih fresh hahaa.

MALU sebab jiran² laki pompuan sume tengok sekali sebab pintu tuan rumah tak tutup plus budak yang sebelum aku boleh bantai melalak.. how come I tak CUAK kan> ;DD

BENA said... [Reply]

wah2 wes . ayt masih fresh tu aku nk tergelak ! HAHAHAHA :)

pehhh bantai ramai org tengok ! malu abes ! heee :)

YOUsoF said... [Reply]

Tu bukan nak tergelak.. Tu ko dah gelak jahat.. ;D

Tahu takpa!! pengalaman²..

BENA said... [Reply]

eh aku gelak manis la . xde xde gelak jahat . HAHAHAHA :)

YOUsoF said... [Reply]

semanis teh tarik mamak kah? ;DD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails