Wednesday, December 1, 2010

My mom's flowers

As salam semua.. Kali ni aku nak kongsi sikit pasal pokok bunga mak aku yang disiram 'sepuluh' kali tu. Jom!;D





* Bunga apa kawan²? bunga orkidlah...

29 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

sejuk je mate memandang bunga2 tuuu
:)

My Little Diary said... [Reply]

salam,
cantikkknyaa....

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

10 kali siram? God... rajinnya

aisyahyusof said... [Reply]

orkid 2 cantik kot,,

photophobia eyraa ! said... [Reply]

ptut laa,,ibu punye bunge x sesubur wak intan pnye bungee ! ibu dok memuji la pkok wak intan,,hehe,,
dsiram 10x yeaa,haha

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah >sejuuk.. ;D


My Little Diary > As salam.. ciptaan-Nya memang tersangat cantik! ;)

salwaismail said... [Reply]

agreed! cantik :)

hans said... [Reply]

wah
best lah
rajin mak kamu
suka pokok bunga
warna dia buat hati rasa tenang selain pokok hijau

P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

Teyn said... [Reply]

wow!! cantik! =)

ini q i L L said... [Reply]

cantek lah orkid2 itu. hehe.

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

banyak nyeeeee...

Yan said... [Reply]

cantik nyer....ko buat aku rindu kt kpg tercinta lah sop..huk3

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > 10 kali siram tuk 5 hari, tiada istilah rajin di situ ye ;D


aisyahyusof > Sebab ia memang cantik ;)


photophobia eyraa ! > Hehehee.. Eyra kena lebih rajin sirmlah pasni ;D


salwaismail > Yup! thanx.. ;)

YOUsoF said... [Reply]

hans > Hehee sebenanye sekali @ dua kali je.. 10 tu ade cerita di sebaliknya ;D

yup, amalkan tengok daun pagi² tuk menyihatkan mata..


Teyn > ;)


ini q i L L > Kan3.. ;)


CouLeur de Chiqu3 > banyak tapi tak secantik mana pon gambar² tu.


Yan > Alah relax la babe.. bukan dinding umah ko ade bunga²an kah? ;DD

..:::purpleholet:::.. said... [Reply]

cantik nya :) colorful. suke. hee :D

YOUsoF said... [Reply]

..:::purpleholet:::.. > kami pun suke. ;D

..:::purpleholet:::.. said... [Reply]

bunga lavender takdak?? heheh

efa said... [Reply]

cantiknya...nak benih bunga orkid bleh? miahaha...ptut elok siram 10 kali uish..ni 2 kali sehari..hahaha..teringat kaktus rumah saya..kaktus tak yah air bnyk hahaha...

BENA said... [Reply]

aku jeles la ngn camrea ko nih !!!! cantek weh ko amik ! heeee ~ =)


cop2! semua mak mak suke bunga kan . tapi anak anak ramai cam aku pemalas nak siram . HAHAHA :)

~SukEMakAn~ said... [Reply]

mcm kat taman!

alexa yussida said... [Reply]

cantikkkknyeee....msti kalerful riang ria je kwasan umah awak..bestnye..mama kte tanam bunga juge tp kadang2 je kalerful..tyme kte balik je pokok sume malu nk berbunga..ishk..sedey tol..huhu

btw,cantik pics..^^

LaDY YeLLow said... [Reply]

wow cantiknyer...nk leh?? hehhe

YOUsoF said... [Reply]

..:::purpleholet:::.. > tak sempat nak snap la.. ;P


efa > Hehee boleh tapi kena mintak ngan tuan bunga la ;D

*Ade jugak kaktus kat umah, same tinggi dgn Usop da hehee.


BENA > Hehe mekaseh.. Biase jela Bena.

Hahaa sangat² betul yang ko cakap tu. ;D


~SukEMakAn~ > Ha'a.. TAMAN BONDA namaenye.. ;D


alexa yussida > Ciptaan-Nya memang catikkkk ;)

haha tak sangat pon, kadang² malu jugak nak berbunga.. Banyak lagi umah lain yang lagi catikkkk.

*THANX! ;)


LaDY YeLLow > Mekaseh.. Boleh je, klik kanan kat gambar pastu save image as je.. ;P

HZQH said... [Reply]

cantik gila bunga your mum. same je lah mum mum kita nie

BENA said... [Reply]

biase la bagi ko . bagi aku tak biase ! jeles ! hahaha


haaaa sokong pon ko pe aku cakap ! heee~

YOUsoF said... [Reply]

HZQH > hehee sebab anaknye rajin tolong siram.... kadang² ;D

BENA > hehee jeles tu tande orang nak jadi lebih baik. gud² ;D

mestilah, kawan kena saling menyokong ye tak? hehee

Fuziani JSR said... [Reply]

Cantiknya.... terasa tenang.....

YOUsoF said... [Reply]

Ciptaan-Nya memang sangat cantik.. ;)

BENA said... [Reply]

betoi3 !! aku sokong ko lagi sekali . hahaha :)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails