Monday, November 5, 2012

Inforbasi #2

Assalamua'laikum, hai hello semua. En. Kohu kembali lagi dengan informasi yang mungkin basi untuk dikongsi bersama kalian semua sekali. Jomlah!


• Rambut Seorang lelaki kehilangan 40 helai rambut setiap hari berbanding wanita 70 helai

  Rambut




• Kepala otak - Manusia hanya menggunakan 10 peratus daripada otaknya untuk berfikir, selebihnya aktiviti luar atau pergerakan luar kawal

Otak


• Kamera - Seseorang perlu beraksi lapan jam di depan kamera untuk merakam gambar pada peringkat awal alat itu dicipta



Sumber info - surat khabar melayu

32 comments:

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply]

hikhik. cute la gambar rambut tu...

::FAIZ:: said... [Reply]

8 jam.. pitam

Anum said... [Reply]

perggggggggg

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

kahkah . tapi upin dan ipin ?

alien said... [Reply]

agak2 rambutan gugur rambut X?

Yousof said... [Reply]

• CekbOlat-bOlat > Ye mereka juga ada rambut! ;D


• alien > Tak!

syafiqakarim said... [Reply]

info berguna.
rambut upin ipin comel haha

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply]

saya jeles bab camerea tu...pergh banyaknye..

muhun kasi seratus.... :D

Jna marcello said... [Reply]

nice sharing tq for the info..tp na tertarik kat rambut..lagi2 pasal upin dan ipin ;D

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

bnyk giler kamera! kagum!

btw thanks for the info.. banyangkn klu leh guna >10%

Ash Give said... [Reply]

gigihnya lapan jam..mmg tak le weyy hahaha

style rambut upin ipin pun masuk jugak ke keh keh keh..

cimöt said... [Reply]

rambut upin ipin laa awesome!!hahaha

ct kektus said... [Reply]

nak jugak masuk upin ipin. haha

pazil said... [Reply]

untuk melukis rambut upin hanya memerlukan 1 saat dan rambut ipin memerlukan 3 saat.

;)

Evagurl Izma said... [Reply]

nirvana? faveret! ^^

hani said... [Reply]

wanita 70 helai? oh, misteri sudah terungkai. time kasih usop! hehe..

Syazana Zainn said... [Reply]

no wonder selalu keguguran rambut -,-

cerita best said... [Reply]

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Yousof said... [Reply]

Orait, tenkiu Pak joe ;D

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

yang first tu mcm takley terima . hahahahah

chemay said... [Reply]

rambut gugur banyak2 tu tak botak ke?
O_O

ieda said... [Reply]

macam-macam ...
banyak kameraaaaaaaaaaaaa !

the malay male said... [Reply]

Mak aiiiiii... Lamanyer

cerita best said... [Reply]

wahhhh byk nya camera nk 1 blh hihihi

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said... [Reply]

nice info.. bru cek tau pasal kamere tu

Nur Azila said... [Reply]

Lari tajuk asal tapi still dalam cabang yang sama ~~ saya adalah seorang pengguna otak belah kanan, kurang menggunakan otak sebelah kiri, dulu masa sekolah rajin guna..

Ezad Skytech said... [Reply]

style rambut upin ipin pun jadi trend ye...hee~

anamizu kaito said... [Reply]

seriyes comel part rambut upin ipin tu Sop! eheee

perhh lapan jam ?? gile kentang !

eva said... [Reply]

Uwaaaaaaaa nak sgt semua kamera tuuuuuuu...

Sy suka nirvana.. Legend! Hehe..

Huhu biasalah perempuan byk gugur lagi..

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

Kamera - Seseorang perlu beraksi lapan jam di depan kamera untuk merakam gambar pada peringkat awal alat itu dicipta.

Okay, baru tau pasal ni. 8 jam tu, okay2. paham, hehe.

Azham Vsvc said... [Reply]

beraksi lapan jam hanya untuk mengambil sekeping gambar?: oh aku tidak sanggup hahaha!

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

hah aku lagi best 200 helai sehari best wohh boleh buat penyapu wohh

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails