Thursday, November 1, 2012

Selamat datang sayang




Selamat datang November,
semoga kehadiran kau membawa lebih sinar dan pelangi,
agar dapat aku meneruskan kehidupan dengan lebih tabah dan berani, aamiin.. 

33 comments:

si robot comel said... [Reply]

Amin amin yarabbal alamin. :)

eh cikgu roslan,umar ghazi sama ali.

fifie said... [Reply]

Alhamdulilah. Selamat datang november.

azalia hjsalleh said... [Reply]

insyallah amin =)

ciksengeh :D said... [Reply]

mudah - mudahan inshaAllah ! Aminn .

baby comel said... [Reply]

Tragedi oktober dh berlalu, moga November indah & berseri la..
~singgah follow sini ye

ct kektus said... [Reply]

masuk bulan november mengingatkan yg aku tinggal sebulan je nak siapkan final year projek. huih. :D


# yg sale rm5 tu dekat cotton on je. tu pun baju ladies lah weh. kalau kau berminat masih ada lagi kot. hoho

# adakah kau perli gambar kasut aku tu ? aku edit guna photoscape je pon. tak tau lah apa yg kau nak jeleskan. hehee

Pykaa Pdott said... [Reply]

Selamat datang november . hope bulan nie bulan pling indah buat dia . hee :)

SaddLone said... [Reply]

november jemput datang bawa hati riang naik kuda kuda.

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply]

Amin.

November ialah kenangan baru buat saya..ngeeeheee :D

RazFiRa said... [Reply]

cpat je 2012 nak abes.. huhu

Amna Qadeeja said... [Reply]

November, please be nice to me :')

Jna marcello said... [Reply]

yup yup selamat dtg nov..tp syik hujan je..hujan yg sgt lebat pulak tu..(takpe laa hujan itu rahmat)

Alif Haris said... [Reply]

amiin yg rabbal a'lamin.. doakan aku skali ye sop :)

syafiqakarim said... [Reply]

pejam celik kan

merahitujambu said... [Reply]

tak sabar nk tgu thn depan..**gatai...pantas masa berlalu..=_=

Syazana Zainn said... [Reply]

sekejap je kan dah 11 bulan masa bergerak :)

p/s: kemunculan november kali ni kurang baik -,-'
sbb jatuh sakit :(

ieda said... [Reply]

aminnn
semoga novembver memberi sinar ;)

Ayie Abas said... [Reply]

selamat dtg november rain...haha :P

pazil said... [Reply]

dah 11 kan ;)

shidaR said... [Reply]

wahhh..sinar dan plgi..lain mcm jer bunyikk encik ysof hehee :D

Pykaa Pdott said... [Reply]

ea ke ade adik baya pyka ? girl eh ? biasa la girl memang selalu suke mrajuk pon . haha :p

chemay said... [Reply]

semoga tercapai apa yang diingini.
aamiin
:)

Rain said... [Reply]

november yang sejuk selepas tragedi oktober berlalu

;)

ya, moga ada pelangi yang serikan hidup. aku tiba ni . hihi

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

November . saya suka :)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

insyaALLAH..amiinn.

the malay male said... [Reply]

Pic dari short film kan.... Layan gak citer tu

Ash Give said... [Reply]

aminnn... hujung tahun msti musim hujan.. November rain

cimöt said... [Reply]

best citer tu.. tiket ekspress..

anamizu kaito said... [Reply]

November datang.. aku pinjam & share Ali, Umar Ghazi & cikgu Lan ni kat fesbuk aku sop :)

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

ehh, filem pendek ni.
ade tengok aritu, best best! :)

Azham Vsvc said... [Reply]

Ucop, aku suka short filem ni sebab sedih hehe....tak sangka kau buat GIF ni hehe....suka betul..nak curi hehe!

Leeza dayasari [santai leeza] said... [Reply]

hai.... blogwalking bebas sini.

Jobs in Malaysia said... [Reply]

Hello there!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails