Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday #18



ZIKIR HARI RABU

ASTAGHFIRULLAH HAL A'ZIM
~Setiap kali dibaca zikir di atas, menghilangkan satu titik hitam dalam hati dan Allah memberi keampunan ke atas hamba-Nya~



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

35 comments:

Ieja said... [Reply]

Tempah banner utk kawen blh?heeee :p

cimOt said... [Reply]

nice..paint brush!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

smard kad ni, mau satu :D

najihah sahami said... [Reply]

waaa...semart...kacak cam usop??

Rain said... [Reply]

makin kacak nampaknya abam ucop dengan memperluaskan tanah jajahan ;D

kad kawen boleh design kan?

syakey said... [Reply]

amboih, kacak benorr kad nama haaa :D

Cik Anita said... [Reply]

waahh. nice lah! serius nice. bukan bodek oke. so apa segala service yg ada??

Jue said... [Reply]

Paddle pop wow!paddle pop!hohoho
Stail2..mnarek neh

Hanie_Dew said... [Reply]

aku tgh makan ais krim masa baca ni. hahahahaha

YOUsoF said... [Reply]

Kalian, terima kasih komennya!! Nak belanja ais krim jauh sangat lah... ;D

Hanie_Dew said... [Reply]

aku baru baca komen ko pasal Taun 1. ko ada botol air henfon tu.. waahhh...aku tak sempat nak ada yang tu.. cisss...

ABU said... [Reply]

beniaga sambil berzikir.. bagusla kau yousof, sib baik aku tak de adik pompuan :P

Aweyn said... [Reply]

nice one

*sambil berharap dibelanja ice cream. jarak bukan halangan yea. haha

BENA said... [Reply]

Aku baru on da way nak tempah name card . kau da ade buat . kompemmmm aku nak tempah dengan kau tau . tunguuuuu bajet dtg . heee :)

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

stuju ngan cimot... nice

khairul akmal bin azman said... [Reply]

ca kartunis la mmber baik aku ni!

si robot comel said... [Reply]

card ni cool,nak satu boleh tak?winkwink

ToshioMario said... [Reply]

hebat! :D

Azham Vosovic said... [Reply]

YOU: sangat cantik! nanti sy nk tmpah my second batch of card kat sini hehehe....

aiEz said... [Reply]

smart bro kadnya..hehe..

Cik tikah said... [Reply]

oh, designer patutlah :)

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

gua ngah blaja alek graphic2 dah lupe daa T_T

Fara E's said... [Reply]

banner utk hapuskan STPM boleh ? HAHA ;p

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

you're smart at designing anything. keep it up!

Nalisa Syahira said... [Reply]

huyyyo ,

dill said... [Reply]

bleh la tempah kat yousuf!

dill.

Apik Pehe said... [Reply]

hehehe..buat bisnes kad untuk apik satu..kire free ek usop..hehehe

IMANSHAH said... [Reply]

ok..cantik

Jue said... [Reply]

Aku br prsn pkataan punggung tu mcm familiar haha

chemay said... [Reply]

awesome kad tuhh.
teringin nak ada jugakk.
:)

Hanie_Dew said... [Reply]

hahaha nasib baik la ko sempat baca. kalau tidak...

jarang jugak ke pavi tu kalau tak tgk wayang atau ke etude house. hhehe..

Jue said... [Reply]

Haha ko bc skali nafas atay bnafas2 haha
Msti la ko knal poster mini tu haha Tlg member je beb. Mungkin hr ni aku tlg support dia, nanti bila turn aku nak mintak tolong, kalau bkn dia tlg, DIA trunkan org lain tlg aku. Yg ptg ikhlas hoho

Finaz Jaafar said... [Reply]

kad ini smart !

Pamie said... [Reply]

hebat hebat..ni untuk 'uktakelep' ke bro..hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

punggung? maksudnya belakang..haha

patutlah kreatif yg amat, kau grphic desingner rupenye pakcik! ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails