Monday, December 12, 2011

Orang saje je #2



Hai selamat hari Isnin, kalian apa bikin? Terima kasih pada yang mengomen pasal "Jika aku seorang robot" dalam entri lepas tu. Saje aku nak kaitkan dengan isu semasa. Rugilah aku kalau jadi robot, kalau kacak sekalipun mana nak campak segala kasih sayang aku ni?... kehkehkeh

(refresh) Orang saje je adhoi, bukan apa nye pun heeee.


Orang saje je letak gambar yang tak ada kena mengena dengan entri. Saje nak tengok siapa yang membaca entri dan siapa yang 'melihat' entri. ;D

Orang saje je buat² pandai guna Google+ sebab tak nak dilihat ketinggalan.

Orang saje je nak beritahu yang pelekat² bajet comel tu juga boleh dicetak mengikut design kauorang, besar mahupun kecil.

Orang saje je buat² relaks bila mendapat prank call dan memutuskan talian dengan cara yang paling cool. kehkehkeh

Orang saje je buat entri ni sebab hari Isnin kan hari yang lesu, harap² dapat ceriakan hari kauorang tu.


ZIKIR HARI ISNIN
LAA HAW LA WA LAA QUWWATA ILLA BILLAA
HIL A’LI YIL A’ZIM
~ Allah memberi ganjaran pahala seperti Gunung Uhud dan Allah memberi kekuatan beribadah kepada-Nya.~


Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

43 comments:

dill said... [Reply]

hari isnin.

lepak-lepakan

dill.

Wadi AR said... [Reply]

hari senin gua tido

myra azraff said... [Reply]

orang saje je komen2 sini..
ahahaha~

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

hehe, arisha komen di sini bukan untuk saja2, tapi tujuan asalnya adalah untuk membaca segala isi kandungan yang ditulis by you! :) hihi, well, nothing doing, cuma happy aja karena boleh have fun with blogging!

Kartini said... [Reply]

tenks remind zikr for today :D

Fyqa said... [Reply]

smua dia sje je kan. hikk

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

ayat yg cute... orang saje je

najihah sahami said... [Reply]

hai orang..bnyak btiol saje2 eh..jgn saje2 nak jadi orang2 sudaaa....:P

si robot comel said... [Reply]

orang saja je baca ni,tapi tiba-tiba terkomen,hehe

Azham Vosovic said... [Reply]

YOU: saya sedih...maaflah datang mengadu kat sini....komen pun tak da kena mengena dgn entry huhuhu

Nurnajwa KZ said... [Reply]

Haha org saje je update blog harini sbb tarikh dia cantik XD

syakey said... [Reply]

ni orang saje je nak komen, saje nak menyemak. kuikuikui.

Miz Novexx said... [Reply]

hari isnin hari ni paling best sebab cuti... haha, takde kelas yabedaa beduuu :D

ABU said... [Reply]

orang saje je datang komen sini.. takut dicakap sombong hahahahahaha.

oi!! yousof aku dah buat tuto tuk ko hayati.. pegi baca cepat..

btw, selangor cuti.. tak lesu, best ada la hahahahaha :P

laskar pelangi said... [Reply]

hari isnin...perghhhh arini cuti =D melepak kat bilik.teman bantal dan katil jerk....hik3

syahirooAhmad said... [Reply]

kat selangor hari isnin adalah hari yang bahagia.. hehe. pas solat subuh, sambung tido..:) cutii!


thanks geng share zikir tu.. :)

naim said... [Reply]

salam

Hari isnin. kita dengaq kuliah ustad azhar dan ustad kazim
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/12/download-kuliah-ustaz-kazim-elias-dan.html

:)

Lea Isnawi said... [Reply]

orang saja2 je dtg sini, meninggalkan komen

wenkhadi said... [Reply]

kat selangor masih cuti

Liyana Zahim said... [Reply]

org sje je bce entry sbb xde kije nk wat pg2 cani... oh org sje je mls kije gak ekceli tp org rjn sbnrnye.. Hahhaah~

adwafarahin said... [Reply]

adwa x buat2 lg akaun Google+ tuh..
igt nk buat jugak :P

My Life's Journey said... [Reply]

Ayat yang sungguh comel :). Ada2 je la yousof ni :)

Syahirah Suhaili said... [Reply]

kehkeh.banyaknya fakta saja usop..hehe..btw,adiela xde google+ sbb xpandai pakai..haha..eleh,alasan xmunasabahkan..kalau xpandai,sbb tu kene blaja..kan..

Finaz Jaafar said... [Reply]

orang saje-saje je baca entry ni..lalala

Jue said... [Reply]

orang sj je pun nak kabo yg

• Orang saje je buat² pandai guna Google+ sebab tak nak dilihat ketinggalan.

• Orang saje je nak beritahu yang pelekat² bajet comel tu juga boleh dicetak mengikut design kauorang, besar mahupun kecil.

• Orang saje je buat² relaks bila mendapat prank call dan memutuskan talian dengan cara yang paling cool. kehkehkeh

dituju kat orang hahahaha


Orang saje je adhoi, bukan apa nye pun heeee. (gitu!) hihihi

Faidhatul Arfah said... [Reply]

nice zikir actually. hee :)

h A n Y S said... [Reply]

Orang je buat google+ sbb dah di invite oleh usop..

Haha, trima kasih la ye, :D

Addin-Lee said... [Reply]

zikir hari isnin :) amalkan , jgn buat hiasan semata

p/s : pesanan untuk dri sndr jugak

Hanie_Dew said... [Reply]

♦ orang saje je nak gelak bila ko tekena prank call tu..kahkahkahkah...

Hanie_Dew said... [Reply]

ye ke cool. pastu ko reply ape....??? hahaahhahahahaha

apik pehe said... [Reply]

hehe..tau takper..orang saja buat baik sbb nak suh orang nampak yg kiter budak baik..hehehe

BENA said... [Reply]

orang pun saje2 je jugak nak sibuk ni komen


owang saje2 nak tunjuk cool . nak tahu ape tu google+ ? * jakun *



owang nak kasi tahu jer . malam ni kite kasi gamba nak owang tu buatkan sticker


owng saje je lambat kan * padahal 2 3 pikir sebab bnayk . terpaksa tapi2 sikit. hahahaha *

aniswany said... [Reply]

okay.

orang saja je komen ni.

bye.

=D

Hashira Yusoff said... [Reply]

ZIKIR HARI ISNIN
LAA HAW LA WA LAA QUWWATA ILLA BILLAA
HIL A’LI YIL A’ZIM
~ Allah memberi ganjaran pahala seperti Gunung Uhud dan Allah memberi kekuatan beribadah kepada-Nya.~

*org saje je nak kupipes.. XD

Cik TeN10 said... [Reply]

robot tak romantik !! ade satu drama jepun.. ape ntah tajuknye dh lupa.. sorg pmpuan ni xde pasangan hidup.. so dia lonely.. so dia order robot yg dibuat menyerupai manusia.. ada perasaan syg, cemburu.. tp tak boleh seperfect manusia sbb perasaan dia tu fake semua xleh nk control.. bila robot tu marah or overacting mula la nak berasap.. pastu kena repair pulak.. last2 menyusahkan je..

org sje je bebel panjang2 kat komen ni.. hahaha ;p

aiEz said... [Reply]

ada jugak buat prank call tu,hehe..selalu menjadi...ampunkan ak pd yg terkena,ahhaha..;p

eva said... [Reply]

org saje jer buat2 komen nak suma bw blog kiter hahahahah! tak gitu.. hahaha pengsan

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

aku pun kadang2 'melihat' entry jugak..juling mata nak baca banyak2.. :D just bce main point.

UNA budak BAEQ said... [Reply]

erm org saje2 je nak masak piza hari ni tapi tak jadi bukannya apa pon heee :p

*hari ni hari rabu .ketinggalan

Pamie said... [Reply]

haha..orang saje je bagi komen..lalala :D

TiraPengemis said... [Reply]

xtgk abes pon raya tak jadi~

Bella Bell said... [Reply]

orang saja je datang blog ni sebab orang rindu. :D

anamizu kaito said... [Reply]

ehem~ orang saje je bace entry ni di hari KHAMIS cmni..hehe









luv,
cik ana

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails