Wednesday, November 2, 2011

Kurus itu kudus



Wordless Wednesday #15






Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.




51 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

tapi saya nak kurus....

adwafarahin said... [Reply]

sbb makan mknn yg berkhasiat adwa jd sgt sihat wee~ hahaha ^_^

adwafarahin said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
hawiz said... [Reply]

waaa...terasa..hehe

aiEz said... [Reply]

berat bdan ideal...tu yg penting...pemakanan kena sihat...;)

najihah sahami said... [Reply]

haha..kurus melampau la tu.diet tak kena,. hehe...

kurus salah, gemuk salah. jd, bersyukur je leee..

Lea Isnawi said... [Reply]

sy pun nak kurus!

BENA said... [Reply]

kenapa aku selalu mengantuk dekat tempat kerja . tapi tapi tapi berat badan aku tak turun ? HAHAHAHA ;)

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

stuju

Rara. said... [Reply]

okay, yang lain semua kena dengan rara. tapi yang kurang berat badan tu.....er.....serius TAK KENA LANSUNG !

**::CIKNUURUL::** said... [Reply]

isk isk,.terasanyee,..tapi kite kurus pun xde la smpai 15 kg je,.haha,.

YOUsoF said... [Reply]

• >

• >

• >

• >

• Anisa Hang Tuah > Teruskan niatnya.. Jangan lupa senamnya.. ;P

• adwafarahin > Hahaha.. Asalkan badan cergas ok la kan..

• hawiz > Haha, aku pun dalam kategori kurus bro..

• aiEz > Betul², Kalau rajin bersenam tiap minggu kan bro..

• najihah sahami > Hehe.. Betul, syukur selalu, jaga kesihatan selalu.. ;)

• Lea Isnaw > Jangan malas senam dan niat kena jitu! ;D

• BENA > HAHAHA.. Itu sendri mau ingat la wokey..

• ::FAIZ FARISH:: > ;D

• Rara. > Eloklah dah dapta berat yang ideal kan.. ;D

• **::CIKNUURUL::** > HAHA. 15 tu nak syco je.. ;D

budakampung said... [Reply]

gua tengah diet..mehehehe..memang sah tu lukisan suraya! gua suka lukisan dia~ :D

singgah sini jap baca plan C~
http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/11/nah-hambik-1.html

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

jadi, makanlah makanan yang berkhasiat. easy right? :'D

Umie Artoqiemie said... [Reply]

kesian katon tu. nak je aku bela dia.

BENA said... [Reply]

MASALAHNYA kan . aku tak ingat . orang selalu ingat kan . tapi sesaat je ingat . hahahaha ;)

zatiey said... [Reply]

wuuuu~~....patot lah zatiey x membesar..hehe...

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

alhamdulillah...

saya rasa saya sihat cuma pendek ja neh.terbantut kah..ehheheh

YOUsoF said... [Reply]

• budakampung > Cayalah! Dah dapat berat ideal, upload la gambar kat blog.. hahah

Ntah, aku tak perasan pulak style lukisan beliau..

• Rtp Farra Arisha > Benar! Contohnya dodol pelbagai rasa.. ;P

• Umie Artoqiemie > Biar je Umie, kita bela badan sendiri dulu. Orait?

• BENA > Ok la jugak ada orang nak ingatkan.. Hmmm tu no komenlah ye.. ;D

• zatiey > Hehe. Jadi lebihkanlah makanan tak berkhasiat ok! ;P

YOUsoF said... [Reply]

• ILA HonEyBuNNy > Syukur..

Hehe normal la, masing² ada ketinggian dan kerendahan masing².. ;P

zatiey said... [Reply]

lebihkn yg x berkhasiat? makin kecik la zatiey ni jawabnye..hehe

BENA said... [Reply]

akan ku cube berdiet untuk satu hari . tapi balas dendam 3 hari . cunnn . HAHAHA ;)

nabilah_2908 said... [Reply]

hmm....budak2 mmg suka makan jajan2 ni...tp bila meningkat dewasa..kesedaran tu baru ada.... ;)

psst...sy pun suka gak lagu Amir Jahari tu... :)

rajin juga singgah blog dia...dgr lagu2 dua yg lain... :)

Bella Bell said... [Reply]

kesimpulannya.. belanja la aku makan.. hehehehe!!~

Faaein Talip Roy said... [Reply]

memang wordless.. mungkin sebab itu tumbesaran aku pun terbantut... adeh..

Juno said... [Reply]

aku tak pernah try wordless wednesday. takpe, kau tunggu.

said... [Reply]

SEDANG CUBE UNTUK MENGAMALKAN PEMAKANAN SIHAT...TAPI SEJAK DOK JAGE KEDAI WAFFLE NI, RASE MACAM ARI2 DOK MENTEDARAH WAFFLE NGAN JAGUNG =.=

YOUsoF said... [Reply]

• zatiey > Hehe.. Mulakan dengan makanan berkhasiat kecik² dulu, lama² boleh jadi..

• BENA > Amhoi awak, tak pelulah tunjukkan sangat selera tu.. HAHA

• nabilah_2908 > Betul, dah besar dah kurtang makan jajan. Nak tiinggal terus memang susah.. ;D

Apa url blog dia eh?

• Bella Bell > Boleh je, aku tunggu dekat warung Mak Jah malam ni..

• Faaein Talip Roy > Kongsi sama² okeh! ;)

• Juno > Orait!

• ﻉ > Haha, lagi sebulan jemu la tu. Boleh sambung pemakanan yang sihat.. ;D

syafiqakarim said... [Reply]

aku semakin gemok -.-

YOUsoF said... [Reply]

Gemok tak bermakna tak sihat.. ;D

Papa Mifz said... [Reply]

tp jgn makan makanan lobih khasiat lak..kang gomok lak..haha

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

semua ada kat aku. nih yang nak bangga nihhhhhh . *kembang hidung lapanploh inci hahhaa

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

yakkk! skinny sgt...gain weight lebih baik tp jgn over:p

Hanie_Dew said... [Reply]

jom makan kenny rogers, kan kurang kalori. sihat lagi tu.

wah sume iklan ko suke ada unsur lagu. senang ingat kan.

alexa yussida said... [Reply]

jadi pandai2 la jaga makan ye..nak sihat kena makan pon sihat :)

semutsengal said... [Reply]

kali ni gambar kau memang kuat membebel weh !



LALALALALLALALAL

Nurnajwa KZ said... [Reply]

Yehhh, kita kena mkn bnda berkhasiat je tau tauuu! :)

No junk food ><
No maggi ><
No jeruk? XD

Aweyn said... [Reply]

thumbs up for this picture.

satu gambar tapi membawa byk mesej :)

Tasha said... [Reply]

sy susah nk gain weight :D

Cik tikah said... [Reply]

perut saya boroi. nak kurus guna diet yg betul :)

amna said... [Reply]

wah, makan jeruk pun boleh kurus? hehe.. maknanya saya selalu mkn mknn berkhasiat sbb x kurus :( hohoho

InaNina said... [Reply]

jika saya terlebih makan saya akan gemok!

Fara E's said... [Reply]

aku pun makin gemuk =='

My Life's Journey said... [Reply]

Wahhhhhhhhhhh umi suke la wordless hari nie .. daapt meyedarkan kita tentang kesihatan ..tapi kan budak2 lebih suke makanan ringgan dr yang berkhasiat huuu

Syahirah Suhaili said... [Reply]

mkn la makanan berkhasiat..hehe..supaya bdn dan minda menjadi sihat n kuat..kehkeh..

Syuxer said... [Reply]

kurus benor tuh 15kg hehe..

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

aku pun nk kurusss nih. acaner? :D

ABU said... [Reply]

hahahaha 100 cm 15 kg... macam bert kucing jep..kah kah

sergeant keroro said... [Reply]

aku pon kurus T__T

Azham Vosovic said... [Reply]

hahaha, patutlah dulu sy masuk hospital sbb anemia...byk makan makanan ringan rupanya....

Kartini said... [Reply]

walopon sy kuat makan tp mngapaka tanda2 di atas ada pd diri saya. sedih nyo

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails