Tuesday, November 1, 2011

Bukan OAG



Once you play this song, it's easy for you to read this entry. Trust me. ;D



Selamat hari isnin. Selamat melangkah ke bulan November. Berapa minggu je lagi majlis kahwin aku nak berlangsung. Berdebar tu mesti la ada, serius! Selain ada musim kahwin, kita juga ada musim tag-mengetag ni. Jadi aku nak menjawab tag tersebut. Ya TAG bukan OAG.




Soalan daripada beliau:

1. nama sebenar?
Mohd Yusof Bin Ngadi. Bapa jawa, tak mungkin anaknya waja.. kan.

2. makan apa pagi tadi?
Keropok basah. Harap² balik ni masih ada tersisa atas meja makan.

3. korang sihat?
Alhamdulillah Korang sihat.

4. asal negeri mana?
Negeri Johor, negeri yang tersohor. ;D

5. kalau ada orang nak rompak korang, apa korang akan buat?
Buat² tak takut.

6. kalau ada orang nak rogol korang, apa korang akan buat?
Sepak bahagian yang berkenaan.

7. gua hensem tak?
Sudah tentulah. (Macam yang kau suruh aku jawab tu)

8. 2 + 3 - 25 x 34 + 396 / 150 - 1956 / 0 = ?
Banyak.

9.. sebab blogging?
Berkongsi perkembangan diri kepada semua peminat. Maksud peminat di sini adalah keluarga sendiri. ;D

10. pernah rogol orang? KFC or McD?
Tak paham jenis soalan ini

11. marah gua tak sebab tag korang?
Tidak, sebab masa aku sentiasa dipenuhi dengan menyukai orang, terutamanya ______. ;)


Haziq, sepupu Umairah.


2) Dari cinta
sayafara.blogspot.com


1.Nama betul + ayah + atuk ;p
Mohd Yusof Bin Ngadi. Dah ada biodata bunga² saya masa darjah 6 dulu kan? Tengok je situ.


2.Status diri terbaru bermula 1 November 2011
Syukur kita dah melangkah ke bulan 11. Sekejap je nak habis setahun. Macam tak percaya tahun depan dah berumur 20 tahun. [Н̲̅E̲̅Н̲̅E̲̅Н̲̅E̲̅]

3.Takut hantu tak ? Hantu apa paling best ? Kenapa ?
Tak takut, tapi cuak. Hantu raya sebab ia beraya sepanjang tahun, manusia mesti cemburu.

4.Nak maki tentang blog saya , sila buat sekarang ;p
Blog macam.... (teks hilang) ....

5.Waktu jawab tag ni , korang pikir apa ?
Bila la nak siap ni sebab tengah sakit perut.

6.Sihat ? Dah makan ? Mandi ?
Alhamdulillah sihat. Dah. Belum (sama macam kau).

7.Kenapa bila marah , korang buat muka ? haha
Untuk nampak sejuk. Orang putih kata "make face look cool".

8.Ada berangan tak nak jadi sefemes HZ , CE n FL ?
Tak sebab saya MY (Mohd Yusof).

9.Marah saya tak ? ;p
Tidak, sebab masa aku sentiasa dipenuhi dengan menyukai orang, terutamanya ______. ;) (copy dari jawapan atas)

10.Habis tu , kenapa jawab cam nak tak nak je ? Grrr
Ish awak tersalah baca mungkin.

11.Saya sayang awak . Sayang saya tak ? Muahaha
Sudah tahu lagi mahu tanya. haha


Err lupa nak bagitahu, maksud aku kat atas tu adalah majlis kahwin jiran sebelah kiri rumah aku. Harap maklum. ;D




33 comments:

adwafarahin said... [Reply]

mmg bukan OAG :P

YOUsoF said... [Reply]

Memang! ;D

syakey said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

lama dah tak singgah sini..

haha..gigih kau jawab sume soalan..soalan mtematik tuh aku congak dapat math error..haha..

tahniah weyh! ko bakal menamatkan zaman bujang..haha..lepas nih boleh la story pasal anak-anak plak dalam blog..kikiki... :D

syakey said... [Reply]

dulu ada satu time, mmg musim tag je hampir semua blogger2 keje buat tag jaaah.

hantu raya muka scary kot.

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

sempoi sangatlah jawapan anda. hehehe.
haziq gets chinese look..:)

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

saya sayang dia.tapi saya tak di pedulikan
nangiss

dill said... [Reply]

nak meminang yousuf la mcm ni. lalala~

dill.

muhamad hanif said... [Reply]

bukan OAG tapi GOA.



cool !

si robot comel said... [Reply]

kim salam kat haziq :P

budakampung said... [Reply]

cis! kusangkakan tuan hamba betul2 akan menamatkan zaman bujang tahun ini! cis beribu kali cis! cis cis cis!

Cik Kasih said... [Reply]

jwpn kamo0 menarik! haha

shzyswl said... [Reply]

takfaham takfaham haha

ayiehulk said... [Reply]

you! bagus lah lagu tu.... lagu habis, aku pun habi baca.. XD

onie said... [Reply]

bukan OAG? tapi macam wak AG hot fm eh? :P

aiEz said... [Reply]

sampai 2 orang sekali tag,hehe...nasib ak kena sorang jer..jenuh gak nak jwab..;p

BENA said... [Reply]

HAHAHAHAHA umo 20 keeee keee kee ? aku pun tak sangka aku dah meningkat matang , umo 18 la katakan . hik hik hik ;)


cop aku nak jadi NAIH . jeng2 ;)

ABU said... [Reply]

mintak jgn la ada tag aku.. sbb nnti takut diorng kecik hati kalau aku tak join.. lagak retis lagi hahahaha

er.. ko dah nak kawin eh.. wah best la tu.. untungla.. tahniah btw..:D
bila majlis.. jgn lupa jemput aku ok..

Cik TTK said... [Reply]

ko nak kawen dah????mana kad jemputan utk aku?cis marah nie...

Cik TeN10 said... [Reply]

lohh bru nk wish congrate sbb nk kawin.. kah3.. nseb bek gua bca smpai abes.. kalau tak tipah tertipu la.. kih3 :D

My Life's Journey said... [Reply]

Hahahaha lucu la soalan ni yousof hahaha ..cute2.

dah nak kahwin dah ke? taniah :)

Rinna said... [Reply]

Wahh curlast jawapan.. rajin jawab tag yer.. :)

najihah sahami said... [Reply]

haha..dh kalah retisss h jawapan tu usop..:P

cik nur said... [Reply]

hehehe tahu tak apa skang nie musim kan ??

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

banyaknya tol menjawapnya....;-)

comeii dak tu..;-)

alexa yussida said... [Reply]

cehhh kemain..ingat yusuf yg nak kawen!ishk2..

Nurnajwa KZ said... [Reply]

Masa SENTIASA dipenuhi dgn menyukai org? Wasehhhh :D

amna said... [Reply]

yusof tu lembut kn maknanya? suka nama ni.. :)

*saya pun jawa jugep. oh, tak sangka orang johor gak~

InaNina said... [Reply]

iye TAG! bukan OAG

Fara E's said... [Reply]

tbaik la jawapan kau weyh !

nak kawen dah ? #patah hati

haha ;p

YOUsoF said... [Reply]

• alexa yussida >Hehe maag kawan², bukan hamba yang mahu naik pelamin. Jiran hamba daa.. ;P


• Nurnajwa KZ >Menyukai orang lagi indah rasanya..


• amna >Yup, semoga tuannya terus lembut hati.. ;)

• Fara E's > Heheh jawapan yang baik berpunca dari soalan yang baik juga.. haha


Haha habis tunggu kau lambat sangat. ;P

UNA budak BAEQ said... [Reply]

senyum . mueheheh

rajin gilosh kan skrang update2 siap jawap soalan upsr bunga2. tlg updatekan blog aku skali .ngehngeh

YOUsoF said... [Reply]

Yezza, bikin orang senyum lebih best rasanya daripada bikin orang murung.. ;D



Haha, rajin kan sifat yang terpuji..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails