Wednesday, October 19, 2011

Buncit itu comel




Wordless Wednesday #13



Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.


42 comments:

adwafarahin said... [Reply]

hehe ayuh jaga kesihatan! :)

YOUsoF said... [Reply]

Yeah! ;D

Aweyn said... [Reply]

OH HAHAHA comelnya gambaa!loikee

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

aah, sejak aku kuat makan ni eve tak mengemukkan, jerawat aku mula kluar

Cik TeN10 said... [Reply]

xnak suami yg buncit ! hahah

thanks utk pesanan anda.. :)

YOUsoF said... [Reply]

• Aweyn > Dalam comel ada nasihat.. ;D

• ::FAIZ FARISH:: > So sama²lah kita jaga pemakanan bro..

• Cik TeN10 > Haha ok aku cuba tak membuncitkan diri.. ;D

Sama² aja.

wenkhadi said... [Reply]

suami yg buncit mgambarkan dia banyak duit..hehe

Bella Bell said... [Reply]

buncit itu sexy.. heheheh!!~

Jue said... [Reply]

jum jogging kat klcc park ptg ni jugak! hahaha

wokeh..aku nak mkn kepci dulu hohohoho

Hanie_Dew said... [Reply]

alaaaa..aku makan mknan berkhasit perut buncit jugak. cemana....aaaaa...

cepat record nyanyian anda tanmpa melngahkan masa lagi.

aleen aiden said... [Reply]

maknanye sah aku comel.




sekian.

YOUsoF said... [Reply]

• wenkhadi > Benar jugak kata kau tu. Tapi kalau banyak duit tanpa perut buncit lagi cool aku rasa.. ;D

• Bella Bell > Tapi biarlah berpada kebuncitannya.. ;D

• Jue > Aduhh dah la aku nyaris kempunan nak ke KL lagi...

Bismillah².. ;)

• Hanie_Dew > Mungkin kau tak rajin buat push up.. haha

Akan difikirkan..

• aleen aiden > Sebab tu aku ok je kawan dengan kau.

sekian.

BENA said... [Reply]

OKEH SEKARANG AKU ADE SEJIBIK JERAWAT TUMBUK DEKAT PIPI. comel sehhhhhhhh. so aku baru lepas makan mcd minggu lepas . kiranya makanan tak sihat ! arhhhhhhh




emo nih emo ! ;)

Liyana Zahim said... [Reply]

alaaaa aku comela ek sbb aku buncit..

YOUsoF said... [Reply]

• BENA > Ok Aku tumpang gembira untuk kau.

Nak cober balik boleh, kau senam 3 kali seminggu. 30minit setia sesi. ;D

• Liyana Zahim > Comel! ;D

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

so, jagalah pemakanan agar kesihatan bisa terjaga dan terawat dengan mudah tanpa was2 lagi!
take good care you there!

Peah Glemer said... [Reply]

alaaa, perli aku eh?

dill said... [Reply]

utamakan kesihatan anda.

dill.

..cik gugu.. said... [Reply]

huhuhu kne byk mnum air suam.. xmau laki bncit ;p

missSenget said... [Reply]

orang sihat itu menarik..

tapi orang buncit lebih seksi..

My Life's Journey said... [Reply]

Wahhhhhhhhhhhh bagus ientri ni ..menyahut seruan kementerian kesihatan ..bagus2 bro .. chaiyokkk!!!! hihi

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

tapi an.. aku nak gemuk .cmner?huhuu

ayiehulk said... [Reply]

nak diet dan bersukan!!!! nak kurus!!!! >.<

ABU said... [Reply]

emm tau tak pe.. tapi ko bantai je kan..hahaha

khairul akmal bin azman said... [Reply]

aku suke fastfood


sgt mmberhayakan..

lagi2 mc D!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

ini gambar ramalan pakcik yousuf gemookk di masa hadapan! HAHA ;D


hey, i'm back visiting U here ;)

syafiqakarim said... [Reply]

haha aku makin buncit doh.serious.
tp kalau kau nak tahu,perempuan mmg semula jadi buncit dan mudah buncit.
sebab lapisan perut mereka di cipta
utk bakal anak yg mereka kandungkan.

tp kalau lelaki,bahagia mungkin?
hahah

Solihin Zubir said... [Reply]

muncet tu seksi la.. haha...

Bella Bell said... [Reply]

hahaha.. ye tak ye jugek.. ok la.. aku akan diet lepas ni.. hehe :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

no no no, no for buncit! hehe, jaga kesihatan dengan amalan hiduo sihat ok:)

cik sakdi said... [Reply]

aku la tu. aku ada ciri2 diatas. hehehe

laskar pelangi said... [Reply]

woooo! sama2 kurangkan fastfood...huk3

Cik Anita said... [Reply]

buncit itu menawan! arghh.. bencinya~bukan senang nak jaga badan solid dan molid.. grrr.lagi2 suka makan.. haihs

onie said... [Reply]

makan je,sedap tu,muahahahaha!

apik pehe said... [Reply]

haha..comel sangat2...

Syahirah Suhaili said... [Reply]

boroi comel kot..haha..seksey~

BENA said... [Reply]

kau tumpang gembira ? arhhh aku geram dengan kau ! ;P


okeh . sekarang aku cuba untuk mengayuh basikal dalam rumah . tapi dari setiap hari nak buat terjadi sekali seminggu jek. hihihihih ;)

amna said... [Reply]

berjerawat? huhu..
salah satu punca adalah AYAM!
*pengalaman.. huhu

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

arhhh usopp
ak terasa =="

Azham Vosovic said... [Reply]

alamak...semua tu ada dlm diri saya hiuhuhuhuh

aiEz said... [Reply]

berhenti makan sebelum kenyang,amalan nabi tu...:)

wanconggo vtec said... [Reply]

follow blog aku plak k.

camzoneteam.blogspot.com

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails