Monday, October 17, 2011

Perbezaan The Cube dan The Yousof

Refresh untuk melihat aksi shuffle yang bergaya.




☺ Hebat ber-shuffle ☻ Pandai berzapin

☺ Tinggal di sini Tinggal di sini dan sini

☺ Hebat bergaya ☻ 'Hebat' bergaya

☺ Kuat ber-shuffle ☻ Kuat makan

☺ Gemar pakaian baru ☻ Gemar bundle

☺ Menjual game ☻ Gemar bermain game

☺ Menjual lagu ☻ Gemar rosakkan lagu

Famous ☻ 'Sangat' famous

☺ Disukai ramai ☻ Disukai ramai (?)






Ini adalah entri merepek di hari Isnin. Sekadar nak menerbitkan seketul senyuman di bibir kauorang. Tidak kisah kalau ada yang menggelarkan entri ini sebagai poyo kerana itu tandanya kauorang jujur ;D
Kbai. (ramai budak taip macam ni, aku saja ikut)

44 comments:

CGG said... [Reply]

hehhehe hebat bershuffle:)

najihah sahami said... [Reply]

hahaha...oo..usop kuat makan eh?malam nijemput makan kat umah. ai buat tomyam. kita makan sambil berzapin. hahaha

HaiDa HiDa said... [Reply]

hehee.. bukan je seketul senyuman tapi berketul2.. 2 3 kali baca tak tertahan gelaknya... nice picture.. :)

adwafarahin said... [Reply]

hehe rse nk shuffle tgk die shuffle haha :P

khairul akmal bin azman said... [Reply]

kuat mkn??
tgk bdn slim je..
hehehe

ayiehulk said... [Reply]

mcm tipu je kuat makan.... badan BESAR gile pulak kan... :P
heheheh!

kbai.

Diyana Ali said... [Reply]

kelakar :)

YOUsoF said... [Reply]

• >

• >

• >

• CGG > ;D

• najihah sahami > Waah. Bunyi macam merarik!!

• HaiDa HiDa > ALhamdulillah.. Kongsi² la senyuman tu dengan kawan lain ye.. ;D

Terima kasih.

•adwafarahin > Haha ok jugak tu. Menyihatkan tubuh badan. ;D

• khairul akmal bin azman > Haha.. Aku jenis susah nak tambah kilogram la Kay..

• ayiehulk > Tipu pun bukannya kenyang.

• Diyana Ali > Hehe

• >

alif haris said... [Reply]

ahaaa ko ramai yg suka doe ! :D

syafiqakarim said... [Reply]

aku suka org yg pandai berzapin.
entah.mcm comel.haha

said... [Reply]

bagus kalo jujur nii.. hehe..kuat makan?? eh , jom sip sip tom tom. same laa! haha XD

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

the are so many differences ;)
hebat berzapin ya? it's a cool tradititonal dance!

YOUsoF said... [Reply]

• alif haris > Alhamdulillah. Harap² betul apa yang kau cakap tu Lep.. ;D

• syafiqakarim > Haha comel dan cool apa jugak kan.. Haha. Sebenarnya maksud aku pandai mengajuk gaya penari zapin je. Tak pandai mana pun. ;D

• ﻉ > Bagus kan, tu lebih baik kot..

Tapi perempuan tak boleh kuat makan sangat, sebab pipi mudah tembam. HAHA

• Rtp Farra Arisha > Hehehe. Not hebat la Arisha. Just pandai, itu pun mengajuk langkah zapin yang mudah.. ;D

Azham Vosovic said... [Reply]

hehehe, ni entry utk peraduan Nuffnang tu ker? hehehehe

khairul akmal bin azman said... [Reply]

ok la 2..
bdn aku ni cpt je naik
if mkn brlebihan

Umie Artoqiemie said... [Reply]

aku pandai sapel... tipulah kalo lelaki tak reti sapel haha.

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

tambah lg satu .
kiri handsome , kanan sagtt handsome :)


kbye :) hahahaha
TERBAIKKKK ~

Ain Zulaikha said... [Reply]

hahaha perbezaan dia berbeza tapi tak delah ketara sangat... hahahha
yg sy tengok, perbezaan dia, the cube orangnya lasak, yousof orangnyaaaa errrrrrrrrrrr emmmmmmm orh... haaaa hahahahhha

ABU said... [Reply]

hahahaha lawa entry ni.. wey ajar aku zapin..tak reti dowh...

aku nak buat jugak..perbezaan aku dgn orlando bloom hahahahahaha rasanya macam tak de beza sngt kott.. :P

Cik tikah said... [Reply]

hahaha.. lawaklah!

Wadi AR said... [Reply]

disukai ramai

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

fuiyoo.. sangat femes tuh.. lalala

Myra Arshad (: said... [Reply]

hahaha. stailll :)

Cik Jannah said... [Reply]

hahaha. untglaa dia. hehe

h A n Y S said... [Reply]

kuat makan? macam tak caye je? apa rahsia?! aku pon kuat makan, tapi berat dah naik, naik, naik dan naaaiiiik! heh heh heh! ;p

ikan said... [Reply]

tak boleyh blah part pndai berzapin tue . tradisional sggoh . haha

rara pinkmafia said... [Reply]

kuat makan.heheheh sabo jelah.

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

haha funny

ieda said... [Reply]

adoiii ekkekek .. x pandailah akak nie .. tgk jelahh :)

NuR 'aQiLaH said... [Reply]

hamoi hamoi tamo bukak claz shuffle ke bang? miahaha

BENA said... [Reply]

aku suke laaaaa kau edit picture tuh . boleh ajar tak Cik Utop ? hik hik hik * ketawa malu * . HAHAHAHAAH ;)


kbai ( aku gune tataaaa )

Liyana Zahim said... [Reply]

Everidey im shaffelin.. Hahaha.. Disukai ramai nape ade question mark? Nape? Adkh anda tgolong dlm golongan confused?

..cik gugu.. said... [Reply]

pandai berzapin.. huarrgghh bgga guwa org jhor cmni ;p

missSenget said... [Reply]

lemak berkrim..

mesti laa di sukai ramai..

tp ko mcm xde lemak je..:p

Cik TeN10 said... [Reply]

awat aku refresh ko statik je.. yg sbh kiri tu bkn men ligat lg.. haha

khairul akmal bin azman said... [Reply]

lawan yang sebelah tue..

terjoget2..
wa layan lak
rase nak shuffle jew

Jue said... [Reply]

Shuffle vs zapin buat aku tringat showdown 2011 hohoho
ko kuat mkn tp bdk kecik je ke ko edit neh hahaha

Satu2 entry yg aku bc so far relate to the cube yg santai. I loike!hahaha

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

igtkan jd duta blue cube...hehhehe...


dah ari khamis rupanya..ketiggalan bus sungguh aku nih..

kbai ( aku terasa cam muda remaja sekolah rendah bila tulis gini... :p)

syakey said... [Reply]

hahahaha.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

wah! pandai berzapin? ohmaigod, 'hebat'..

kBai..;D

onie said... [Reply]

hebat berblogging ? kbai jugak ah,haha

apik pehe said... [Reply]

hahaha..memang tak same langsung

Sarah Mohd Saleh said... [Reply]

wahh kauuu.erform den aku zapin kauuu.

Nur Azila said... [Reply]

kuat makan.. tapi bdnnya kecil.. ;p

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails