Wednesday, June 1, 2011

Wordless Wednesday #WW

Assalamua'laikum sahabat ;)





Meaning of Wordless Wednesday :


Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang menceritakan segala-galanya sendiri..




Aku tau benda ni dari Cik Amna.Qadeeja~

19 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice picture

YOUsoF said... [Reply]

mekaseh.. kamera murah je faiz..

adwafarahin said... [Reply]

nice lah usop..hehe :)

cik azeya said... [Reply]

cantik. :)
adakah itu cengkerang siput baby?

pertanyaan dari:

(yang lemah daya penglihatan)

hehe

asfira aminuddin said... [Reply]

selamat hari rabu pada 1 june!

cucu umie said... [Reply]

wah nice2...like3x this pict..hehe

Amna.Qadeeja said... [Reply]

adeh,ade jgk credit kat bwh tue hihi

cantek pix tuh,pndai usop tgkp gmbar ngeee ;)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

yousof jgn lpe post link entri nih kat wall fanpage wordless wednesday nih oke ;D

syrupmasin said... [Reply]

nih dekat pantai ke atas jalan raye??..*soalan bodoh dari aku..haha..ta dpt nk agak lah..

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

_________________________________________________________________ (wordless katekan)

CGG said... [Reply]

KALO DALAM ISTILAH LAW..
KITA PGL RES IPSA LIQUITOR

YOUsoF said... [Reply]

adwafarahin >Hehhe.. mekaseh. memang nice, tapi banyaaak lagi kena baiki..

cik azeya >Mekaseh.. Cengkerang itu bukan siput baby yang punya. saya sendiri pun tak tau, sebab tuannya dah takde dalam tu. ;D

penyataan dari :

Pun bermata agak rabun.. hehhe

asfira aminuddin >Selamat².. ;)

cucu umie >;D

Amna.Qadeeja >Hehhe.. biasa jela.. Ramaaaaai lagi yang lebih pandai. ;D

Orait beres!

syrupmasin >Gambar tersebut kat tepi pantai la Sin.. hohoho takpe aku paham..

CouLeur de Chiqu3 >Hahha.. yela plus gambar aku tak secantik molek gambar ko.. ;P

CGG >Oh yeke.. 1st time dengar ni.. Mekaseh kak bagi saya istilah baru ni.. ;)

sha a.s said... [Reply]

Kak Sha x penah lg bwt wordless wed ni...psl semua org bwt, terus rs mcm malas nk bwt...ehehe

chemay said... [Reply]

cantikk..
macam gune dslr :)

YOUsoF said... [Reply]

sha a.s >hehhe.. tak baik malas² ni kak..

letak gambar pastu senyum.. kan mudah. ;D

chemay >Mekaseh.. sangat teringin nak ada dslr sendiri.. ;D

NICK IRFAN said... [Reply]

ape bnda tu labi2 ke?

YOUsoF said... [Reply]

Tidak lah.. Hanya cengkerang siput la wahai Nick Irfan..

BENA said... [Reply]

aku suke pic nih . macam unikkkkk jek kn . ;)

YOUsoF said... [Reply]

Terima kasih je kan.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails