Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #3

Assalamua'laikum sahabat ;)



Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang menceritakan segala-galanya sendiri..

35 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

come

syaEYRA said... [Reply]

Selamat Datang ke Johor ;)

anis aneesa said... [Reply]

uisy..ini mmpromote johor neh..=)

efa said... [Reply]

selamat dtg ke johor,promote johor la tu haha

adwafarahin said... [Reply]

lai..lai! hihi
:)

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > haa.

syaEYRA > Selamat.. ;)

anis aneesa > Yup! tepat sekali.. Nak tunggu orang KL tolong promote lambat pulak kang.. ;D

efa > Hehhe.. tempat sendiri lagi di'promote'.. ;D

adwafarahin > Lai. Usop suka jugak buah tu.. ;D

syrupmasin said... [Reply]

anak-anak johor :)

YOUsoF said... [Reply]

Jom la cari bakal orang rumah Johor!

Amna.Qadeeja said... [Reply]

org johor ble nk dtg ganu haha tetiberkan ;D

YOUsoF said... [Reply]

haha.. tula tak tau bila dapat jejak kaki kat sana. Kawan pernah jugak ajak.. tunggu masa paling sesuai kot. ( ntah bila )

najihah sahami said... [Reply]

hoho...nak rai sape tu??mish ke??auw...mekaseh2..hahaa....pasan jap..:P

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe pasan kejap takpe.. Lelaki paham.. ;D

emopanda said... [Reply]

Ingatkan apalah benda alah ni patutlah ramai dah buat hihi :] .

Ayuraza said... [Reply]

aah...thanks drop kat blog..nice blog..selamat berkenalan..:P

InaNina said... [Reply]

nampak feel patriotik dye tuh. ;)

YOUsoF said... [Reply]

emopanda > Hehhe.. silalah buat kalau rajin.. ;D

Ayuraza > Sama².. selamat jugak.. ;P

InaNina > Yup.. nampak kan! ;D

ayiehulk said... [Reply]

gembira menyambut seseorang yg penting tuk negeri johor? =)

hihi... lawa gmbar ni... nmpak mesre... ^_^

http://syuhaiba91.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-3-luahan-perasaan.html

YOUsoF said... [Reply]

Ofkoz la gembira... ;D

mesra tapi lawa kan hehehe

Fyqa said... [Reply]

eh aku ada la !

haha

*tipu "-.-

apik pehe said... [Reply]

hehehe..johor tu..

alexa yussida said... [Reply]

speechless comment..boleh?:P

jeely jelly said... [Reply]

yeaahh ! JB rawk ! :)

AkuMuzikFilem said... [Reply]

nak tanya. rasa cam ketinggalan. sejak bila wordless wednesday ni? siapa yang mulakan? luar negara atau kat sini

miss keila said... [Reply]

nice la..:)

nawal addina said... [Reply]

welcome to johor ;)

psst , tak penah smpai pon -.-

BLADE EDGE said... [Reply]

ingatkan apa la wordless wednesday ni... slalu tgk kat blog lain, xde pulak definition dia, so xtau la mcm tu :-)

nice pic!

chemay said... [Reply]

untuk chemay ke?
hehehe
:P

Solihin Zubir said... [Reply]

haha.. tringat plak msa form 1 dlu..
kna kibar bendera kedah time sultan nk mai..

ecah mashuri said... [Reply]

sweet je bila tgk org pakai baju sekolah.rindunyaaa ak nak pakai.keh2

cik ciput said... [Reply]

amboi, tu dia org johor rupanya..

@solihin: sama la..kena kibar bendera gak time sultan kedah mai..hehe

YOUsoF said... [Reply]

Fyqa > Yang baju biru terlindung muka tu ke Fyqa? ;D

apik pehe > Hehhe.. sayangi tanah tumpahnya darah kita Pik..

alexa yussida > Boleh je, tu kira speechless gakla tu..

tapi lagi molek kalau ada komen membina.. ;P

jeely jelly > Oh yeah!

AkuMuzikFilem > Aku rasa dah dekat sebulan kot benda ni. Budak Malaysia punya idea. Jom ar join, simple je.

miss keila > Nice kan bendera merah birtu putih tu.. ;)

nawal addina > Very welcome. Takpa takkan lari Johor dikejar..

BLADE EDGE > Sekarang dah tau sudi²kanlah diri join bro.. ;D

Mekaseh..

chemay > Haa paham pun! ;D

Solihin Zubir > Haha seronok la.. mesti teruja habis masa tu kan.. ;D

ecah mashuri > Hehhe tapi serius aku suka tengok pompuan ngan baju kurung sekolah. Comel!

cik ciput > Hamboi².. Ntah² masa korang ada selisih, cuma tak jenal je lagi hehhe.

Photophobia eyraa ! said... [Reply]

japh ! baju neh mcm baju skola ape hekk ? LUPE daa :(
rse kt PONTIAN

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe.. ntah la sebab ini bukan gambar milik hamba.. ;D

Photophobia eyraa ! said... [Reply]

ha ! skolah akipp ! smk yunus sulaiman . HAHAHA . :)

YOUsoF said... [Reply]

Oh betul ke? dekat ngan sekolah Ira ke?

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails