Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday #3

Assalamua'laikum sahabat ;)





Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang menceritakan segala-galanya sendiri..

28 comments:

ayiehulk said... [Reply]

lencongan.... setiap ape yang di lakukan, mesti ade banyak jalan penyelesaian... =)

adwafarahin said... [Reply]

sila isi tmpt kosong hihi ^^

cucu umie said... [Reply]

bersedia untuk mencari plan2 baru bg mengantikan plan yg tidak dpt dilaksnakan..

little_teddy said... [Reply]

selamat hari rabu dude

sha a.s said... [Reply]

happy wednesday....

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

len ----- G Chai.. hahahaha

YOUsoF said... [Reply]

ayiehulk Betul tu.. (tapi itu bukan lencongan, cuba eja betul²) ;D

adwafarahi Alamak cikgu, saya tersalah eja, pemadam pulak takda.. hehehe

cucu umie That's right!!

little_teddy Selamat jugak babe.. ;)

sha a.s Happy kak.. ;)

::FAIZ FARISH:: Apakah?

bunga said... [Reply]

patutlah ramai post gamabr ari ni..pening bunga..ahaa

syrupmasin said... [Reply]

roda impian ke doe?? haha

Solihin Zubir said... [Reply]

LENGKONG... yaaa.. ayaq lengkong ataupun cincau.. heheh..

chemay said... [Reply]

lenmpang.
boleh?
hahaha

ayiehulk said... [Reply]

ha'ah la.. bkn... ><

Amna.Qadeeja said... [Reply]

lengkuas boleh?keh3

usop,da submit entri ni kat wordless wdnesday official blog lom?

nawal addina said... [Reply]

err ..

-.-

cik azeya said... [Reply]

lenggeng? name tempat. haha.

EZAN IDMA said... [Reply]

roda impian. hehe

Bit.Shaa said... [Reply]

mmg betol ke tmpt kosong tu..hahaha..

YOUsoF said... [Reply]

bunga > Hehhe jangan pening² sangat ok Bunga. ;)

syrupmasin > Bukan la Sin.. Tapi aku minat tengok rancangan WANG BESAR tu.. ;D

Solihin Zubir > Hah sangat tepat la Lihin tekaan ko!! yela lelaki mesti la mudah paham lelaki kan haha

chemay > Tak boleh la Chemay.. Perkataan tu takda dalam kamus.. Keep try (kalau rajin la) ;P

ayiehulk > Hehhe abes taknak try lain?

Amna.Qadeeja > Boleh diterima. ;) Petang semalam baru buat.. Agak bz, mood pn tak berapa indah la.. terbawak ke hari pulak huhu

nawal addina > Errkk. (sendawa) ;P

cik azeya > Hahha bukan².. Tapi boleh pakai jugak la kot tekaan tu (jaga hati) ;D

EZAN IDMA > Bukan roda, bukan juga impian.. hehhe

Bit.Shaa > Ia jadi seolah-olah betul bila ada yang sudi isi tempat tu heheheh

efa said... [Reply]

tak reti nk menyambngnya da apakah??uhuhu

Raden said... [Reply]

rni ari kames la bang..

apik pehe said... [Reply]

saya putar usop!!!!!
bagi saya "C" untuk lencong....

YOUsoF said... [Reply]

efa Hehhe.. Lengkong sebenarnya.. tapi kalau boleh eja lain on je.. ;D

Raden Eh apa pulak. Kat sini hari rabu.. hahha

apik pehe Maaf Apik.. Kita tiada C.. Anda hilang giliran.. ;D

cuba perhatikan betul²..

nawal addina said... [Reply]

lencongan :)

Cik Anita said... [Reply]

apakah maksuddnyyaaa?

blog-tips-kurus said... [Reply]

kebun sawit mane la yang main isi tempat kosong ni??!!

apik pehe said... [Reply]

aaaaa...
len..len..len...
hahaha..give up..

YOUsoF said... [Reply]

nawal addina > Bukan! ;D

Cik Anita > Lengkong.. takda maksud tersirat.. saja letak hahha

blog-tips-kurus > Kebun sawit di Teluk Sengat.. Tahukah?

apik pehe > Hahha.. ok² saya begitau anda..

jawapannya LENGKONG! (dengan gaya Halim Othman) ;D

cik azeya said... [Reply]

hahaha. ces! jaga hati. blah ar. ahaha. :p

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails