Sunday, May 8, 2011

SELAMAT HARI IBU UNTUK SEMUA!



There is no try ok kawan². Jadi aku kat sini tak nak try², tapi dengan penuh yakin aku nak nyatakan kat sini bahawasanya..

SAYA SAYANG EMAK SAYA SANGAT²! SERIUS!

Bagi mengelak mak aku tak paham aku buat dwi bahasa la..

I LUV U MOM VERY² MUCH! SERIOUS! ;)



SELAMAT HARI IBU UNTUK SEMUA!




Juga kepada semua ibu di seluruh Malaysia. Jasamu takkan mungkin dapat kami balas, harapnya doa yang kami titipkan setiap hari dapat memberimu ketenangan insyaAllah.

Tak lupa jugak pada para ibu yang sudah lebih awal dijemput Ilahi.. Semoga Roh² mereka bersemadi dengan aman di sana insyaAllah.



Jom layan sebentar lagu untuk ibu ni...








★Pada ketika entry ni ke udara mungkin aku tengah sarapan ataupun menyapu sampah di halaman rumah ;D

20 comments:

efa said... [Reply]

selamat hari ibu pada ibu-ibu seluruh dunia hargailah mereka ketika ia masih ada

♥ain_nia♥ said... [Reply]

hahaha yek2 je tengah sapu sampah....jgn marah usop....

syaEYRA said... [Reply]

mak oh mak, selamat hari ibu ;)

Far8 budak baik said... [Reply]

wehhh surirumah yg berjaya ehhh
hahaha..dwibahasa siap...
selmat hari ibu gakkk

Ali Kanchan aka Pirate said... [Reply]

saya pun syg mak saya

Amna.Qadeeja said... [Reply]

selamat hari ibu. sy syg ibu sy heee :)

Adeela Oh Lala said... [Reply]

i love my mom too!

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

love mak kita....

Miss Shikio said... [Reply]

saya sayang ibu saya

kasih ibu membawa ke syurga


^______^

Cik TTK said... [Reply]

sayang mak usop..eh! bolehkan?

YOUsoF said... [Reply]

efa > Yup.. Selamat. ;)


♥ain_nia♥ > Hehhe.. Kalau yek², tengah sarapan la tu kot.. ;D


syaEYRA > Hehee.. Selamat menghargai ibu setiap masa.. ;)


Far8 budak baik > HAhaha semoga aku terus contoh... ;D


Kata kut kemjuan semasa bro..


Ali Kanchan aka Pirate > Good!


Amna.Qadeeja > Selamat Amna... Keep the feel up ok.. ;)


Adeela Oh Lala > Very good daughter.. ;)


::FAIZ FARISH:: > Bagus di situ ye Faiz.. ;D



Miss Shikio > Gooood. Yup tepat sekali.. Aminnn. ;)


Cik TTK > Sangat dibolehkan ye Cik TKK.. ;)


Keep praying ok! ;)

alexa yussida said... [Reply]

ooo mak paham bahasa inggeris je ye?hehe:P

rajennye ank mak sorg nih

fiezah91 said... [Reply]

siapala kita tanpa ibu yang melahirkan kita..

ariph™ said... [Reply]

mak ko ni mesti cool sebab tau omputih je. aku pon masih dalam pembelajaran lagi behase omputeh ni. haha

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Hehhe... Selain mengangkat bahasa ibunda, nak jugaklah kukuhkan bahasa inggeris yang tak berapa nak stable konkritnya ni.... ;D



Habes takkan nak tengok anak jiran je yang rajin kan.. ;P


fiezah91 > Tanpa ibu, takde maknenye kita kat dunia ni..


ariph™ > Yup.. Setiap ibu kat dunia adalah manusia yang cool Rep! (se cool abah ko) ;D

najihah sahami said... [Reply]

cewwah..rajinnya isop sapu umah. sejuk perut mak usop. hehehe

YOUsoF said... [Reply]

najihah sahami > Hehhe tak sangat kot.. Tu antara aktiviti mengeluarkan perlu. (nak jogging dah segan, lain lah kat umah sewa dulu) ;D

jeely jelly said... [Reply]

saye belikan mak saye kek... haha..

apik pehe said... [Reply]

kim salam kt mak tau

YOUsoF said... [Reply]

jeely jelly > Waah.. good²... ;)



apik pehe > InsyaAllah Pik.. ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails