Tuesday, May 10, 2011

Amaran terakhir Osama kepada Amerika Syarikat


Assalamualaikum sahabat ;)




"Amerika Syarikat tidak akan dapat berada dalam keadaan tenteram

sekirannya Palestin terus bergolak... Adalah tidak adil anda berada

dalam keadaan aman sedangkan saudara kami sebaliknya"


OSAMA



Bagi aku semangat yang diorang tunjuk ni sangat bagus untuk membela saudara seISLAM. Siapa yang tak marah kalau saudara sendiri kena macam tu kan.

Tapi pendekatan berbentuk kekerasan yang diorang guna untuk memerangi manusia² durjana tu agak kurang sihat dan lari dari landasan. Bak kata Apik Pehe, Peace!!no wo!! Kan bagus kalau peace setiap masa dan ketika.

Silap kat situ... aku rasa lah. Korang pulak bagaimana?



Sumber : Aku terdengar dekat SURIAFM pagi semalam.




Iklan :

Alhamdulillah penyokong aku makin ramai di belakang. Lagi best bila seorang Pembekal Choki² , yang optimistic lagi cun (ini ayat pujian + bodekan) pun turut menggenapkan jumlah penyokong² tersebut..

SEGUNI TAHNIAH UNTUK KORANG dari pangkal nama A hinggalah Z ;)..







★Love ISLAM, Love MALAYSIA, Love MELAYU!

24 comments:

alongxp said... [Reply]

abes tu,cara pendamaian si amer ni manipulate,diorg kan kaki temberang, pastu wat cara keganasan, bom pkai roket,ramai civilian mati, pastu diorg ckp,tu ujian,pastu tersasar,org da mati tu camne?
yg aku hangin tu,pemimpin negara2 islam pon hepi sedara seislam die mati kerana menegakkan islam.

adwafarahin said... [Reply]

ye sgt mrah klu saudare sesama islam kene cmtu!

YOUsoF said... [Reply]

Tula pasal.. Dah dari dulu memang kita tau pun perangai makhluk yang tak pernah rasa puas menindas mausia lain..



Aku hangin + sedih bro..

YOUsoF said... [Reply]

adwafarahin > Sekarang takyah jauh² la Adwa kan. Tengok dalam Malaysia sendiri pun makin banyak je kes bunuh² ni. Lagi sedih bila sesama Islam.......

Miss Shikio said... [Reply]

wahahaha~ saya follower ke 500, xdak hadiah ka?

penat den tunggu untuk jadi follower ke 500 ahahhaha~ (ayat x bleh bela)

perjuangan ini bukan perjuangan Osama seorag, tapi seluruh umat Islam. Dari jauh, kita hanya boleh berdoa dan menderma pada mangsa2 di sana.

YOUsoF said... [Reply]

Hehehe.. Ada tapi masih dalam kedai menjual hadiah la Shikio.. ;P





Bila anda rasa penat, makanlah choki² (ulang 2X)

Bila anda rasa penat... Boleh je nak sambung sendiri.. Hahaha





Yup.. InsyaAlah. Doa adalah senjata terampunh bagi umat ISLAM kan...

Shamsuddin Amin said... [Reply]

btul kata Osama tu...

tapi bnr ke ye
pasal kematiannye tu...? huhu

YOUsoF said... [Reply]

Shamsuddin Amin > KAn!


Aku rasa tak betul.. Aku ada terbaca kat blog diorang edit je gambar tu..


kat paper pun siap ade buat komik perli diorang.. Dah teknologi tinggi senang² je kot tak tipu orang lain kan...

Ain Zulaikha said... [Reply]

nama saya Ain Zulaikha.. A- Z.. hahahhaa ada kena mengena tak?

Tapi betul lah mmg sangat tak adik kalau tempat dia boleh aman, tempat islam tak aman.. teruk2x..

ABU said... [Reply]

setujuh sajoh dgn pendapat ko..heheh peace:D

apik pehe said... [Reply]

hehe..tahniah!!

bab diorang yg tindas islam ni mmg apik tak puas hati lama dah..kalo lah apik ader kemahiran macam the expandables tuh..dah lame da diorang kena..haishhh

YOUsoF said... [Reply]

Ain Zulaikha > Waah Blogger A-Z yang dimaksudkan betul² masuk sini laH.. ;D (agak eksaited )


Bila setan dah bersarang dalam kepala camtu la jadinya AZ.. (boleh panggil name tu?) ;P


ABU > Orait gang! ;D


apik pehe > THANX Pik! ;)


Hehhe tau takpe, tapi siapalah kita kan.. Doa dari jauh tu pun kira senjata mantap kita gak Pik kan..

gilastats said... [Reply]

Amerika... paham2 ajela

YOUsoF said... [Reply]

gilastats > Tahu takpe.. Tapi kadang² cam susah lak nak paham apsal la dioarang 'berhati suci' sangat..

ABU said... [Reply]

mari kita berjuang..arh damm amarika..

ABU said... [Reply]

btw aku dah trsalah masuk blg tadi.. masuk dalm blog bulan ramadhan da..keh keh..

YOUsoF said... [Reply]

ABU > Yeah! Mari berjuang ikut kemampuan!




Hehhe..... Aku tengah pikir nak tulis apa kat situ... (hampir setahun kot aku abaikan nafkah blog tu).

bunga said... [Reply]

sama2 kita berjihad..

Hashira Yusoff said... [Reply]

eh tapikan ade yg cakap Osama ni tak wujud..yang ada adalah Osman, ajen CIA. osama ni macam propaganda amerika jer utk serang negara islam. semua ni juga kerja al-Jazeera yg hebah2kan pasal osama. mne ade media lain..dia jer. ntah la shira pun x tau.. mcm2 konflik dlm dunia ni.. -__-"

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

stuju ngan along

YOUsoF said... [Reply]

bunga > Yup... Dengan izin-Nya..


Hashira Yusoff > Haa pernah terbaca jugak..

Wallahualam Bissawab.


::FAIZ FARISH:: > ;)

alexa yussida said... [Reply]

sy masih berfikir..apekah agenda obama/US/yahudi sebenarnya sbb dorg tbe2 tmbulkan balik isu osama..adekah sbb nak cover line Palestine memandangkan Mesir n turkey kaw2 nak tlg Palestine skrg?hurmm..smoga kemenangan milik kita

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Hmm sama la Yus. Memang itupun yang masyarakat sedunia tengah fikirkan, macam² hal kan.Manusia kadang² dalam hal pedajal/ jahat memang ada beribu helah dan cara kan... Semoga DIA sentiasa bersama kita..

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Ntahlah manusia ni kdang2 kalau bab2 pedajal ni memang banyak ideanye....


InsyaAllah..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails