Monday, December 27, 2010

TIGA milik kita, KOSONG mereka punya!!

Assalamualaikum semua, salam semangat sang JUARA ;)

~Dipinjamcuri dari KOSMO~




BANGGA!

BANGGA!

&

BANGGA!

Perasaan tu yang aku rasa bila team MALAYSIA dapat main dengan sangat cantik menarik lagi gerek menentang INDONESIA malam tadi ditambah sorakan semangat dari lautan ULTRAS MALAYA.

1st half agak cuak² jugak sebab nampak permainan stabil kan, dua² team pun ada chance. Tapi masa tu pun aku dah terperasan laser hijau kat muka player INDONESIA (manusia sengal mana ntah yang main benda alah tu kan).

Masuk 2nd half, semangat masih berkobar-kobar nak tengok gawang INDONESIA bocor. Tup² manusia sengal tu boleh suluh laser hijau kat mata goal keeper INDONESIA. Stop jugak la dalam 10minit. Sangat mengganggu momentum permainanlah (bak kata Hasbullah Awang).

Sambung main balik. Haaaa inilah masa yang kita tunggu, GOL pertama masuk. Excited sungguh aku rasa masa tu. GOL kedua masuk, bertambah semangat aku bila jiran sebelah rumah pun menjerit bangga ;). GOL ketiga masuk, seronok tahap ULTRA la aku rasakan masa tu.

TAHNIAH TUK TEAM MALAYSIA!! TERUSKAN SEMANGAT SANG JUARA!





Sama² kita terus sokong diorang jom!

31 comments:

My Little Diary said... [Reply]

salam

syabas & tahniah buat pasukan malaysia kita... semoga dpt kekalkan semangat utk next game.. :)

YOUsoF said... [Reply]

As salam.

YUP!! ;)

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

tahniah utk malaysia

ehemm
keeper nya hensem deh

hehe

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Tahniah Malaysia

Myra Arshad (: said... [Reply]

memang steady ah malaysia maen :)

Aweyn said... [Reply]

proud to be malaysian

iwan_dextrous said... [Reply]

bila menang bru ak nmpk gurl2 bg comment..hahaha

malaysia men nmpk improvement dri segi pertahanan..tpi kalau serangan lgi mantap ak rase lebih dri 3 pun kte boley..

Dextrous cyber life

Zetchi Henry said... [Reply]

yes!
i am proud to be Malaysian!
Malaysia boleh!
Jumpa di Indonesia ya!

fyna said... [Reply]

berdebar2 gak mase diorg lawan...
;)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

tahniah2 ! syok abes diowg maen huuu ;D

DanieL AdiE said... [Reply]

SYABAS TEAM MALAYSIA!!!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/hadiah-misteri-project-qarl-15.html

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply]

KEMBANG IDUNG AKU NI TAK SURUT SURUT PLAK HAHAHA

dabuldahi said... [Reply]

hahaha...comeinya

Along Tapa said... [Reply]

aku nak tengok ari rabu ni...jangan player kita hangat2 taik ayam jek dahla~

Gorengbaek - Ini teknik-teknik penting untuk berjaya...

Hangit habis dah - Aku pantang betul jenis orang cenggini

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah > Tahniah²!

haha berguna tuk meraih sokongan para wanita kan.. ;D


::FAIZ FARISH:: > Yeah!!


Myra Arshad (: > Sangat steady kan! ;)


Aweyn > ME TOO!! ;)


iwan_dextrous > Hehe ok gak la Wan kan.. Nampak sikit semangat dia tu.. ;D

Betul lah.. 5 pun boleh kot kan.


Zetchi Henry > Yezza.. Aku jugak!! ya.. ;)


fyna > Eh of koz lah berdebar-debar kan baru rasa semangat sang juara tu.. ;)


Amna.Qadeeja > Yup.. berbaloi² kan tonton. Tahniah²!


DanieL AdiE > SYABAS!!


D░♥si lampu neon♥░ > HAHA nasib baik aku dah agak surut da ni.. ;D

cik nur said... [Reply]

sptut nyer kita dapat 4 gol kan..
tak aci btol hhehehe

erleena said... [Reply]

thniah tok MALAYSIA yeayy :P

xtgok pon dowg lwn heee

hans said... [Reply]

yups
sangat gembira aku semalam
hohohoh
tapi apa2pun pastikan garuda sekali lagi dibaham harimau pada 29hb nih

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

Abang Jonni said... [Reply]

harharhar... mmg seronok tgk game tu ye tak...

adwafarahin said... [Reply]

hehe mesia hebat bukan?
yeah!

YOUsoF said... [Reply]

cik nur > Betul3.. 3 pun ok sangat dah tu.. ;D


erleena > Erk.. TAHNIAH! takpe² janji sokong dari dalam hehee


hans > Yup jangan biarkan garuda kembangkan sayapnya!!


Abang Jonni > Ha'a la Bang Jon.. Bangga di situ kan.


adwafarahin > Ha'a.. sehebat MACAN! ;D

nora said... [Reply]

pak, belanja aku gi indon pak

mahu nonton bola

plzzz dong pak

YOUsoF said... [Reply]

nora > Ya bisa aja.. Tapi harus minta ijin mak bapak mu dulu ya nak.. ;D

BENA said... [Reply]

semua orang cerita pasal bola . aku ? denga2 jek pasal bola . tak tengok pon . mood bola dah terbang JAUH . hhehehe


papepon ! aku bangga jugak sebab MALAYSIA menang ! OYEH ! :)

Afiefah Safieni said... [Reply]

cayalah MALAYSIA..

YOUsoF said... [Reply]

BENA > Kire ok lagi tu ko maih dengar².. ;D

terbang ke Sabah kah?? hehee

Oyeh! aku pun!


Afiefah Safieni > Cayalah kan! ;)

BENA said... [Reply]

bukan terbang ke sabah . terbang melayang layang tanpa sempadan . HAHAHA :)

YOUsoF said... [Reply]

BENA > hehee.. Harap² ko jumpe balik mood baik tu okeh! ;)

efa said... [Reply]

sekalung tahniah buat malaysia...next perlawanan mlm ni...yeah go.go malaysia go...harap dpt menang seh ^_^

Syipak Bonkers said... [Reply]

sangat bangga ! kalau selalu macam ni. mau 5inch kembang hidung aku nih

YOUsoF said... [Reply]

efa > Yezza.. HARIMAU dah pun menumbangkan GARUDA!! ;D


Syipak Bonkers > Hahaha harap² cepat kuncup balik la hidung tersebut ye.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails