Saturday, December 25, 2010

Jawapan teka bola!

Assalamualaikum sahabatku, selamat hari sabtu.. ;)


Teka-teki hari itu





Jawapan teka-teki hari itu??











Jadi di mana kedudukan sebenar bukan bola sepak tersebut kawan²? ;D

Ya! ...


Tahniah kepada nora kerana satu²nya yang meneka warna PUTIH! Tahniah sekali lagi.. ;)

Peneka warna :

::FAIZ FARISH::
DanieL AdiE
najihah sahami
Along Tapa
Amna.Qadeeja
:"♥Warnida:"♥


Peneka warna :

Anisa Hang Tuah
efa
BENA
alexa yussida


Kalian sudah bagus, tapi tak salah kan tuk jadi lagi bagus.. So keep try ok! hehee

32 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

tahniah buat pemenang

wahaha!
leh kalah pulak

YOUsoF said... [Reply]

Tahniah²..

hehe bukan kalah, kurang berjaye la Nis..

erleena said... [Reply]

haha sye tka ats..xbtol ke haha

YOUsoF said... [Reply]

Hahaa tidak sebab jawapan kurang kukuh. ;D

tahnx jugak sebab meneka atas.. ;D

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

ala...slh la plk..hihihi tak pa cuba kn ^_^

nnti bt teka teki lagi yee!!! thniah kpda blogger yg berjya teka dgn tepat tu:p

Along Tapa said... [Reply]

haha...angle dah betul...force lak salah...cik nora...tahniah..anda sudah berada ditahap selamat....nak teruskan pada soalan bernilai 2000 ringgit atau nak berenti disini saje??haha

Gorengbaek - Kenali jenis entri dulu kalo nak berblogging

Hangit habis dah - Gila ko!!!Along Nak berenti berblog??!!!

DanieL AdiE said... [Reply]

tahniah ya...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

BENA said... [Reply]

aku dah agak . aku KOMPEM salah ! hahaha :) mesti ko frust sbb aku jawab salah kan kan ? KAH KAH KAH :)

efa said... [Reply]

salah plak adess..malu seh ^_^ pada pemenang tahniah hahaha

erleena said... [Reply]

haha saje xnk teka kukuh
hee same2 :DD
bes jugak.len kali wat lagi eh hee

hans said... [Reply]

aku teka putih(baru nak teka)
hahahaha

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

Amna.Qadeeja said... [Reply]

ahaaha sekali slh plk ! hampir2 tuh heee btw tahniah tuk cik nora..huhu xpatla adiah blackberry torh 9800 ahaha demand tol ! ;D

Cik Akma said... [Reply]

err asal aku xtau pape psl teka meneka? haaha

ToshioMario said... [Reply]

tak dapat hadia ke sape yg menang..?

nadia said... [Reply]

agh. tidak!
tak sempat nak teka utk teka teki ni
T_T

Afiefah Safieni said... [Reply]

ala...dah keluar jwapan..xsempat nak teka..
bagi la lagi teka-teki.!!

YOUsoF said... [Reply]

:"♥Warnida:"♥ > Hehe betul² tak salah bila mencuba, SALAH bila kita takut nak mencuba (umum punye cerita la kan ) ;)

YOUsoF said... [Reply]

Along Tapa > Haha tulah Long.. takpe² usaha tangga jaya! ;D

Cik Nora memilih untuk meneruskan cabaran kot.. hehee


DanieL AdiE > Ye tahniah ye Cik Nora..


BENA > Haha tinggi tahap konfiden ko tu Bena..

takpe, ko kan suka meneka-neka ni .. ;D

YOUsoF said... [Reply]

efa > Hehe takpe masih ada PLAN B! ;)


erleena > Hahaha. Make sure pasni kasi jawapan lebih kukuh ok! ;D


hans > Hahaha ok gak la tu Hans ade niat gak nak teka kan.. ;)

YOUsoF said... [Reply]

Amna.Qadeeja > Hehee sekali salah masih boleh cuba 5, 6 kali lagi pasni kan.. ;)

nampaknya blackberry torh 9800 terpaksa diberi kepada yang lebih memerlukan.. ;P


Cik Akma > La yeke.. sebab blog ni masih di paras suam² kuku kot..

takpe len kalileh try ok! ;D


ToshioMario > Hmm pihak penganjur masih mencari penaja. Harap maklum.. ;P

Pasni U leh la try ek..


nadia > Aduh.. jangan gusar jangan rasa rugi, masih boleh cuba di lain hari nanti.. ;)


Afiefah Safieni > Haha takpe len kali boleh try je kot... ;D

ToshioMario said... [Reply]

huh if teka, U nk bg pe?
lukis smthg lea??

*haha kite egt lgy cne U tulis, :P*
jgn mare..

YOUsoF said... [Reply]

ToshioMario > Lukis boleh, tapi tak cun = comot la hasilnye ;P

tulis ape ek?

ToshioMario said... [Reply]

mse kne tlis alamat2 kat envelope.
U tlg kite, tulisan 'comel-comel' :D

YOUsoF said... [Reply]

;DD

'comel-comel' tu dah jadi cam trademark saya hehee

serius tak hingat dah kejasian tu ;P

ToshioMario said... [Reply]

xpe, kite pon tak egt sgt kejaSian tu..

haa U lukis lea?? comot pon xpe, aslkan ade la gak rupe nye.. lol. !!

YOUsoF said... [Reply]

;P

hmm den torai dulu ye hehee

lame banget tak lukis² ni..

ToshioMario said... [Reply]

yeayyy !!

*jgn nanges sambil buat tu.. tak artistik nanti*

erleena said... [Reply]

haha baeklah :DD

nora said... [Reply]

KORANGGGG AKU LAH YG MENANG TU huahuahuahua

Along Tapa : nak teruskan ar...tetiba tamak huhuhuhu

Amna.Qadeeja said... [Reply]

yousof,ble nk wt teka teki ag heee =p

YOUsoF said... [Reply]

erleena > gudgirl².. ;D


nora > Hehe TAHNIAH ye Cik Nora!! ( agak terkejut sebab peneka pertama terus teka tepat ;D)


Amna.Qadeeja > Hehe tengah cari idea la ni.. sabar ye Cik Amna ;)

efa said... [Reply]

plan B?uish hahaha buat teka teki lain plak wuwu hahaha

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails