Tuesday, December 28, 2010

Tak main-main tau!



22 Muharram 1432 H | 28 Disember 2010

Assalamualaikum 2011 , selamat tinggal 2010 ;)







Biarkan ia ringkas,
asalkan meninggalkan bekas..




Tinggalkan semua yang pahit di belakang,
Tumpukan pada semua di hari mendatang..




Mulakan dengan langkah kanan yang lebih kemas,
semoga semuanya menghasilkan sesuatu yang lebih bernas..



أمين ;)










Setiap hari cuba jadi seorang yang sekurang²nya 1 kali lebih baik dari semalamnya.

38 comments:

n i k l i s a said... [Reply]

awwww. life kena sentiasa kehadapan. :)

YOUsoF said... [Reply]

awwwwat? ;D

betul²!

cOnfuSeME said... [Reply]

nice entry...like..!!100x

fathiah said... [Reply]

go on and on :)

hans said... [Reply]

nice entry
yg pic lari tu ko ker yusof?

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

iwan_dextrous said... [Reply]

chaiyokkk!!!


Dextrous cyber life

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

teruskan usaha !!!

photophobia eyraa ! said... [Reply]

selamat datang 2011, ~
hope better than 2010,, ~
happy new yearr !

cik elina said... [Reply]

gmbar 2 ,

smart .

:)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

hehehe entri simpe tp besh
pix pn comel je ngeee ;D
slmt tahun baru yousof..semoga taun akn dtg lbih baek dr sbelumnya Amin :)

Aweyn said... [Reply]

slmt thun baru buat kamu! ^_^

Myra Arshad (: said... [Reply]

ni macam baca buku darjah satu jer. hehehe

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Good. N Nice Pic jugak....

adwafarahin said... [Reply]

aww! saya suka ini
ade butang "like" x?

nk like byk2 heheh

gud luck kamu ye!

BENA said... [Reply]

aku suke gamba ko dengan anak buah ko tuh ! cm unik abes !
hehehe :)


betol tu . jadikan esok hari yang lebeh baek dan baek . :)

semoge sukses lam tahun 2011 ye cik UTOP. hehehehe~ :)

Nisa' said... [Reply]

Semoga tahun 2011 ini akan dilimpahi keberkatan oleh Allah SWT, perbaiki diri yang senantiasa melakukan kesilapan. Insha'Allah, kita diberikan tunjuk jalan yang benar.

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME > Very nice comment.. Like 155x ;)


fathiah > Orite! thanx and thanx.. ;)


hans > Thanx.. Eh bukanlah tu Mohd Yusof hehe

YOUsoF said... [Reply]

iwan_dextrous > Thanx bro ko jugak!


CouLeur de Chiqu3 > Thanx Cik! ;)


photophobia eyraa ! > Yup.. InsyaAllah.. ;)

nora said... [Reply]

"Mulakan dengan langkah kanan yang lebih kemas"

ni yg payah ni, pasni nak kena belaja catwalk ni hihihi

YOUsoF said... [Reply]

cik elina > Komen tu..

TERIMA KASIH!

;)


Amna.Qadeeja > Komen ni pun best! ;)

Yup sama² lah kita. أمين..


Aweyn > Buat kamu jugak!.. ;)


Myra Arshad (: > Ha'a kan.. darjah satu kelas pertengahan. ;P


::FAIZ FARISH:: > Nice comment jugak Faiz.. Thanx!


adwafarahin > Waah.. yeke? tak de niat lagi la nak letak butang tu (berapa kerat je kot yang tekan butang tu nanti ;P)


BENA > *TERSENGEH...

THANX Bena! Ko jugak okeh!


Nisa' > Insyaallah.... أمين ;)


Nisa' > Takpe, 'naik bukit kasi pelan² kayuh' ye Cik Noa.. ;)

Adam Haiqal said... [Reply]

apesal tuan belog nih comel sgt haa?
heeheee~
yuosoff taknak join ke contest adam tuh :)

YOUsoF said... [Reply]

Adam Haiqal > Hah.. anak sedare tu, Balqis memang comel.. heheh

la bukan dah lepas ke Dam?

hans said... [Reply]

ekau la tu kan?
adesss

P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

YOUsoF said... [Reply]

hans > haha adess.. cukup hodoh tak gambar tu Hans? ;D

efa said... [Reply]

happy new year..hope 2011 lebih baik dari 2010 yerp..lari jgn tak lari eceh...nice pic ^_^

Mr.IX said... [Reply]

happy blogwalking & blog following ke blog ni...!!

hit/follow me back ya klu sudi..... \^__^/

YOUsoF said... [Reply]

efa >InsyaAllah.. ;)

haha mekaseh² ;D


Mr.IX >THANX bro!

aibaks said... [Reply]

tul tu bro.. hebat la sajak ko.. aku sokong!

YOUsoF said... [Reply]

aibaks >TERIMA KASIH BRO!

orang tak hebat cam aku kena cuba benda yang macam hebat haha

Robot | Sakti said... [Reply]

robot sakti likes this

:)

YOUsoF said... [Reply]

Robot | Sakti > Sangat terima kasih Bot! ;)

CIK TOM said... [Reply]

comelnya ank buah..hehe..yup betul sentiasa berubah utk yg terbaik dr semalam :)

YOUsoF said... [Reply]

CIK TOM > Hehee selalu bikin pakcik dia tersenyum.. ;)

sama² lah kite ye!

aibaks said... [Reply]

ok gak tu bro.. mengancam plak aku dengar sajak kau ni.. terbaek! haha

YOUsoF said... [Reply]

aibaks > Hohoho.. *tersengih aku di sini.. ;D

alexa yussida said... [Reply]

wahh cantik la pic tuh:)
semoga 2011 lebih bersinar dgn amal n taqwa:)

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Terimakasih²..


insyaAllah... أمين ;)

Gayahspears said... [Reply]

suke la n3 ko ni.. best2
Gayah nk jd yg terbaik dr selm jugak lah~lalalalala

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails