Tuesday, November 16, 2010

Tangis dalam tidur




Ni jantung hati aku yang terbaru. Irma Hasmie nama dia..

Saje nak cerita bahawasanya malam tadi 1st time in my whole life aku tengok bayi menangis dalam tidur. Mula² sikit je tangisan dia. Lame² makin kuat tapi takdelah sampai keluar air mata.

Tengok gaya dia macam sedih bebeno gayanya. Aku pon sikit sebanyak terasa sayu.. ;| sampai ibu dia terpakse kejut sebab dah makin kuat tangisan dalam tidur tu. Tapi takpe dia mimpi je tu kan..

Ibu dia upah susu.. Tidur kembalilah si kecil itu dengan nyenyaknya..


Eh² ade 'typing error' la kat atas tu. Nama Baby aku punya akak ni bukanlah segelemer nama kat atas tu.

Nur Nazira Umairah nama diberi. Tapi sebelum dia lahir ni akak aku bukan main eksaited suruh aku beli buku nama² baby lah, search kat internet lah. Aku dapat 1 nama cantik dah bagi kat dia gak.

Lastly lahir akak ipaq akak aku jugak yang dapat bagi nama tu. Takpelah at least nama tu baik dan dia ikut perangai baik pakcik dia yang itu.. ;D


* Sory aku banyak cerita pasal jantung hati sebab aku takde buah hati tuk dikongsi ceritakan~

21 comments:

cOnfuSeME said... [Reply]

yke xde...ok la 2..haha..^_^

alexa yussida said... [Reply]

comelnyeeeeeeeeeeee....ingtkan nama irma btol da tu..artis la plak..fofular~ :P

kiut la die jelir2 lidah..ya aduiii~

ToshioMario said... [Reply]

Ohhh bnyknye ank sdre pmpuann, (^^")

cupcake™ said... [Reply]

haha
somel sgt ;)

BENA said... [Reply]

nazira ? name aku aziera . okeh . nk dekat2 dah tuh ! hehehehe =)

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME> Hahha ok la kan ;D


alexa yussida> Heheee saje letak name akak sorang tu *minat tengok muka dia ;P


ToshioMario> Alhamdulillah.. pompuan 7 org, laki 2 je hee


cupcake™> Hehee terimakasih² ;D


>BENA> Eh tak tau lak nama ko lebih kurang jugak ;D

So nak kate name ko comel la ni? hahaa

BENA said... [Reply]

haaaaaaaaaaaa tepat lagi jitu ko punye soalan . well well well . comel la katekan . HAHAHAHA =)

hamzah ian said... [Reply]

cun cun

efa said... [Reply]

UISH....geramm......comey sgt tu...eee..kalo den jmpa....ish2...comey la...uish...semua pompn ja ka??

YOUsoF said... [Reply]

BENA> hahaha bangge lagi gedik ko punye jawapan ;D


hamzah ian> cin cin..


efa> kalau jumpe mesti nak cium pp dia pastu cubit² kan. biase la cam tu hehehee

taklah pompuan 7 org, laki 2.

cik nur said... [Reply]

comel jer jelir lidah nk gigit dgn cium2 pipi bleh
geram geram geram
hehehehehe

BENA said... [Reply]

HAHAHAHA . eh terlebeh gedix lak .

YOUsoF said... [Reply]

cik nur> hehehee boleh je kot kalau baby tu ade depan mate. tu kira lumrah bila kita nampak pipi baby yang temmbamm kan ;D


BENA> hahha ingatkan ko tergedix tanpa sedar td ;DD

Ard said... [Reply]

comel bayi tu. wahahaha

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

ololo comeynya ! mata bolat geram. grrr.

BENA said... [Reply]

aku tak sedar . tetibe ko ckp gtu . aku dah sedar . terima kaseh YOUsof! HAHAHAHAHA =)

Roxy zai said... [Reply]

comel!!!suka sgt tgk baby!!

YOUsoF said... [Reply]

;D

thax korang..

little_teddy said... [Reply]

xder buah hati...beli la bear ko pelok pelok .hehehe

YOUsoF said... [Reply]

okeh² aku try cari little teddy jela ;DD

Azham Vosovic said... [Reply]

hehe....agak-agak da besar buah jantung Ucop ni skrg hehehhe

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails