Monday, November 15, 2010

Dah belom? dah...

Gambar dua minggu lepas, CERIA.



Gambar semalam, 'CAIR' (demam)


Biasa tak sah kalau tak berlari² 1 rumah dengan kakak dia. Yela budak² kan. Tapi semalam melepek je depan tv. Agak boring aku ajak dia ngan kakak dia layan kartun NINE.


separuh cerita tu kejap² dia sandar kat aku sambil batuk², tongkat dagu kat kaki aku sambil batuk², duduk kat riba aku pun sambil batuk²..

Lastly surrender, baring je atas tilam lepas ibu dia suapkan ubat. layan mate stim tu.. terus tertidur.

Tapi yang aku nak cerita sekarang ni, tengahari tu ibu dia suapkan nasi. Aku denga dari dalam bilik..

Ibu dia : Aqish.. dah belum?


Dia : Dahh.. (tapi kepala geleng²)


Ibu dia : Aik? Dah tapi geleng? camne tu?..

Adoyai. Aku tersengih je dengar dari dalam.. ;D

20 comments:

LyNn HaMzAh said... [Reply]

moga cepat sembuh yer...

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

get well soon
:)

YOUsoF said... [Reply]

TERIMAKASIH² ;)

Qistina said... [Reply]

kesiannye dia....
demam raye ke dik balqis....
syafakillah....

Amna.Qadeeja said... [Reply]

heheh cian si kecil tuh
moga cepat sembut! =)

ariph™ said... [Reply]

anak buah lu ke anak lu? dah besar suruh dia jumpa gua ek. haha. cian dya demam.

"biar abang suapkan ubat k! x mo geleng dah lepas ni." gua bercakap dengan nada yang perlahan kepada balqis yang cumel tersebut.

kah kah kah

alexa yussida said... [Reply]

hahaha arep mnggatal..jgn kasi yousof!!:p

kesian die..cpt sihat ye dik:)

ariph™ said... [Reply]

sorry sikit. mna ada arep menggatal. haha. yufos, saja x nak reply soalan2 arep. haha

YOUsoF said... [Reply]

haha besok aku jawab ngan lebih detail Rep.. ;D

BENA said... [Reply]

hahahaha . tu kirenye anak buah ko xpandai lagi menipu2 ni . bagus2 .

HAHAHA =)


pakai bye2 fever ke tuuuu . heee~

Cik Akma said... [Reply]

alaaa kesian si comel demamm hihi ;D

kluangman said... [Reply]

nine cite pe? baru ke lama?

YOUsoF said... [Reply]

Qistina> Hehee yela kot. tak pon demam hujung tahun ;D


Amna.Qadeeja> yela kan moge dia cepat sembuh, boleh menari sepah lagi hehee


ariph™> Anak aku la Rep. Eh² anak aku punya akak la.. ;D

takut dia jawab camni je..


"Abang Arep busuk la, sambil angguk kepala" ;DD


alexa yussida> Hehee baiklah.. ;)

mekaseh..


BENA> Dia dah terikut pakcik dia kot.. bagus kan HAHAHA

Ha'a 1 hari melekat kat dahi dia, badan dia hangat abes..


Cik Akma> Memang kesian..


kluangman> Ntah main download je, kawan kate baru. boleh tahan best la cite tu.

*ko sorang je ade hati nak tanye pasal cerita tu, mekaseh² hehee

Afzainizam said... [Reply]

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

alahai kesiannye demam tu... makan ubat ye

YOUsoF said... [Reply]

terimas... ;)

ToshioMario said... [Reply]

Sangat klaka bdk2 skrg.. HAHA

YOUsoF said... [Reply]

haha memang² ;D

BENA said... [Reply]

ko tak pandai menipu ke ? PODAH la kau YOUSOF ! hahahaha =)

aku xpenah pakai bye2 fever tu . nanti aku demam aku nak pakai la . HAHAHAHA =)

Ard said... [Reply]

ni yg aku cop dulu eh? hahah

YOUsoF said... [Reply]

BENA> Bohong la kalau aku cakap tak pandai hehee. Tapi bende tu akan buat aku serba salah selagi org tu tak tau.. SIYES!

hahaa boleh².. tapi mesti taknak lekat kat dahi ko nanti ;DD


Ard> Hahaa bukan la Ard.. ni adik beliau ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails