Tuesday, November 9, 2010

Kerana Nila...

IT WILL BE





Kerena nila setitik, rosak susu sebelanga: hanya karena kesalahan kecil yang nampak tiada ertinya seluruh persoalan menjadi kacau dan berantakan.

contoh: kesalahan satu orang dalam sebuah team dapat menjatuhkan kekompakan seluruh angota team.


saje nk letak makne sekali.. tidak salahkan? ;D

*Tapi kalau nak kaitkan ngan situasi kat atas sebenanrnye saje aku nak luahkan rasa 'BANGGA' sebab kalau weekend lagi² cuti umum, datang lepak depan kolam tu, insyaAllah tak boleh dibilang dengan jari orang yang bergelar PENDATANG ASING kat situ. Siap posing baring² atas rumput lagi ngan kawan yang lain snap gambar 'beliau'.

Senang kata mata rabunku agak rimas bila bedepan situasi tu. habisss!..

*Gambar dipinjamcuri dari google~

43 comments:

efa said... [Reply]

motif apa pic tu..sb air tu biru erk..??cnfuse hahaha

Anitadahahs said... [Reply]

apaakah maksud?

F.I.C.K.R.Y said... [Reply]

Kerna taik cicak seketul,
rosak secawan Nescafe aku!

nadia atilah said... [Reply]

: tak paham . terang kan sikit

YOUsoF said... [Reply]

efa> Confuse? saye lagi la hehee.

maksud dia macam yang kita beljar kat sekolah dulu la.

SUSU SEBELANGA ditukar dengan AIR SATU KOLAM KLCC. tu je ;DD


Anitadahahs> Sila rujuk buku ayat di atas ye hehee terima kasih ;)


F.I.C.K.R.Y> Kerana 'stalactite' itu, rosak secawan Nescafe panas ko.. ;DD


nadia atilah> ok² camni.. (cam kat ats tu) ;D

GaDis CoMeL said... [Reply]

hmm...

YOUsoF said... [Reply]

;|

apik pehe said... [Reply]

hahaha..kenapa ngan pndatang asing yousof?terlalu ramai sgt ker?

Cik Akma said... [Reply]

kerana tidur setitik, rosak exam sebelanga.

YOUsoF said... [Reply]

Tak la terlalu ramai.. tapi masih jugak menyemakkan mata MALAYSIAN yang memandang..

YOUsoF said... [Reply]

Cik Akma Hehee tepat sekali tu Cik Akma... ;D

efa said... [Reply]

0o...itu ja la motifnya....igtkan apa la motifnya tak fhm suda td heehhehee

Khumaera Ismail said... [Reply]

edit sendri ke pic tu?? lawa--lawa--

Ard said... [Reply]

AIR NILA.
INGAT AIR SUSU ROSAK. HAHA

YOUsoF said... [Reply]

efa> Iya saya.. itulah motifnya.. ;D


Khumaera Ismail> Ha'a yang bawah tu je. mekaseh². biase je..


Ard> Hahha. takpe kan?.. ;D

*lawa identiti baharu ko Ard!!

kimchisu said... [Reply]

oyeahh..emm agak laa
hik3

BENA said... [Reply]

mesti ramai MAT MAT BANGLA kah ? hahaha.


sesedap ko ubah peribahase. tp sodap gak .


kekompakan ? pe tuh weh? hehehehe

Bit Zamri said... [Reply]

yg omputih p baring2 kat situ pehal..haha~ sun-bathing la konon..kih3..

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice edited picture

che'ila said... [Reply]

alah biarlah dorang nak beriadah kat situ...kat tempat dorang takde..redha je la..sharing is caring wat...=P

Asam Makruh said... [Reply]

kerana negara ini "malaysia truely asia", pelbagai bangsa dari seluruh pelusuk asia (dan afrika juga!)terdapat di malaysia :O

Along Tapa said... [Reply]

kalo cenggitu lepas ni KLCC kena letak signboard la...u r not permitted to enter if u don't have malaysian IC...hahhaa

Gorengbaek - cerita pasal rokok...Meon kata

Hangit habis dah - Kurang hajor ke kurang di ajor??

BLADE EDGE said... [Reply]

Salam semua..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

HaNTwO said... [Reply]

aku xsuka klcc tempat cam suck...ramai org dan aku rimas ramai2 orang ni...

YOUsoF said... [Reply]

kimchisu> oh yeah? ;D


BENA> Macam MAT ada kat sane Bena.. Serius mate aku memang agak rimas sebab tu la..

Hehhe takde niat nak merosakkan, but just wanna study in fun (haa kan aku dah try ckp bahasa omputih) ;D

kekompakan = kejituan @ kestabilan camtu la..


Bit Zamri> hehee tu kalau omputih, kalau omgelap? practice shooting drama bolly kot ;DD


::FAIZ FARISH::> Nice comment.. thanx.


che'ila> Hee ha'a iye². ('tak sabar' nak tengok diorang konker tempat kita ni)


Asam Makruh> Tula pasal. Kalau tak mengganggu gugat orang tempatan kira ok lagi. Tp aku selalu je bace kat paper, diorang wat tempat tu cam tempat asal diorang... SANGAT TAK SYOK la camtu kan..


Along Tapa> Hahha bagus gak idea ko tu long..


BLADE EDGE> Salam..

thanx! ;)


HaNTwO > camtu gak la yang aku rasa wahai pokcik Han..

Gayahspears said... [Reply]

xphm.. adakah sbb dorang kecing kat kolam tu??>hahahaha

YOUsoF said... [Reply]

Hahaha mungkin gak kot. Pastu g rendam baju yang dah kena terlebih nila ;DD

Gayahspears said... [Reply]

e geli la.. baru gayah cadang nk minum air kat kolam tu..wakakakanatoi

YOUsoF said... [Reply]

Hahha takpelah. Baik beli mineral water, cold storage dekat je dalam tu,... ;D

nas said... [Reply]

rimas aku tgok orang indon kat KLCC nie
cm menyemak je ,mata memandang~



latest entri:

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

YOUsoF said... [Reply]

nas> Betula la bro.

Aku saje luahkan ape yang terbuku kat hati..

chokeLy said... [Reply]

betul tu... sampai merosak kn pemandgan kn..
kdg2 rimas gile tgk..
buat mcm ngare sndri je..

YOUsoF said... [Reply]

chokeLy> Itu la yang tak berapa syok nak dipandang kan..

nas said... [Reply]

setuju ngan ko...luahkan ape yg terbuku dihati..cam aku gak..luahkan..cuma aku xnak la over2 :P

akubiomed said... [Reply]

Biasaler tuh. Begitu juga kalau ke luar negeri kita pun berposing ambil gambar kenang-kenangan. Cuma sedara tak pernah ke luar negeri kot. Takan dah merantau jauh tidak ada gambar-gambar kenangan

hamzah ian said... [Reply]

keh keh keh.. gua anak malaysia

YOUsoF said... [Reply]

nas> Hehee aku pun taknak la over². ;D


akubiomed> Biasalah kan.

Eh mana tahu ni? SAYA MEMANG TIDAK PERNAH KE LUAR NEGERI LANGSUNG ni.. :X


hamzah ian> Gua jugak hehhe

Gayahspears said... [Reply]

hak3.. tak mo.. gayah nk air dlm kolam tu.. nak rase gak kelainan.. adakah ianya lebey sedap dr mineral water??? hahahaha

YOUsoF said... [Reply]

Hahha sudah pasti ada kelainan dan lebih 'manis' ye Cik Gayah..

BENA said... [Reply]

pehhhh terus cakap omputih ngn aku. bahaye2. ni aku kne larik jauh2 gini . HAHAHAHA

owghhh tu maksud die. aku igt ko salah taip ke ape. hehehehhe~

YOUsoF said... [Reply]

HAHAHA takpe kan at least 'den torai' ;DD

*Iye saye itulah maksudnye.. hehee

suzie rahman said... [Reply]

pati ker? adeh xsuke geli lak walaupon mereka manusia.tp sbb bnyk hal berlaku jrn mereka. suzie rs geli + takut kt mereka.g pon xsuke tgk dorg wat negara kita cm negara dorg.

YOUsoF said... [Reply]

suzie rahman> Yela tak salah kot berjaga² ngan diorangkan sebab ramai je yang dah dengar diorang buat 'kedmaian' kat sini kan..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails