Wednesday, November 10, 2010

Askar Lelaki Kesepian Bermain Hujan..

ECH.YU.JAY.A.EN =

Semalam ketika berjalan² atas talian, tiba² aku terbaca kisah Askar Lelaki Kesepian Bermain Hujan ni.

Diorang kata Askar kesepian ni akan keluarkan suara secara rasminya pada 25 November 2010 dekat Berjaya Times Square pada 5.30 petang. Pastu siap dapat kerjasama dari 'askar²' Warner Music Malaysia pulak tu. Perkataan pertama yang akan keluar nanti adalah MUDA.















































*Sumber : website rasmi ECH.YU.JAY.A.EN
*Gambar² dipinjamcuri dari deviantart~

15 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

tak faham

YOUsoF said... [Reply]

Boleh je klik kat ECH.YU.JAY.A.EN tu tuk maklumat lebih lanjut... ;D

gigi rongak said... [Reply]

aku x paham la entri kali ni..haha

hamzah ian said... [Reply]

es gua tak phm jgk

alexa yussida said... [Reply]

aa..ta paham

suzie rahman said... [Reply]

hihi lyn je.

YOUsoF said... [Reply]

suzie rahman> Hehee nasib baik Suzie buat² paham.

LONELY SOLDIER BOY adalah album terbaru band HUJAN yang akan dilancarkan pada >doploh lima November 2010 dekat Berjaya Times Square ;)

Lelaki Ini said... [Reply]

huhuh...
tak paham lew..
ehehehe

YOUsoF said... [Reply]

Askar Lelaki Kesepian =LONELY SOLDIER BOY

adalah album terbaru

band HUJAN

yang akan dilancarkan pada doploh lima November 2010 dekat Berjaya Times Square ;)

Sca Ndx said... [Reply]

waw interesting, tp takde duet nak beli album baru, share kat aku boleh?
huhu

YOUsoF said... [Reply]

Sca Ndx> hoho boleh tapi One Piece kasi share ngan aku dulu la boleh? ;DD

*Aku layan Eyeshield 21.. sangat best!

BENA said... [Reply]

okeh di sini aku tekankan. aku tak PAHAM . hahahaha~

YOUsoF said... [Reply]

okeh BENA di sini jugak aku nak jelaskan tanpa jemu bahawa...

Askar Lelaki Kesepian @ LONELY SOLDIER BOY

adalah album terbaru

band HUJAN

yang akan dilancarkan pada

doploh lima November 2010 dekat Berjaya Times Square ;)

BENA said... [Reply]

ohooooooooooooo


baru aku tahu . n baru aku paham! terima kaseh kawan!

YOUsoF said... [Reply]

hehe same² kawan..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails