Tuesday, October 19, 2010

Layan Fist of Legend dengan Mak Aku







Jet Li sebagai Chen Zhen yang terer gilababas.

Pastu awek jepun beliau Shinobu Nakayama



sebagai Mitsuko Yamada. (ala² ayu + comel gitu)

Macam biase pas isya' mak aku memang layan drama 'wajib tonton' dia (INDO). Paham² jela kalau drama dari sana, tak sah kalau tak cecah 150 episod. Tah malam tadi episod keberapa tah mak aku layan.

Habis drama tu mak aku terus join aku layan Fist of legend lak.

"Minat pulak mak aku layan kung fu mung fu ni."
Aku bermonolog.

Bagus la seronok sikit ada gang nak kasi kecoh sikit kan.

"Sape tu bang, Jackie Chan eh?"
Mak aku tanya.

"Jet Li la mak"
Aku jawab ringkas sambil layan aksi melampau tapi best dlm tv tu.

"Best pulak cerita ni kan."
Mak aku sambung balik

"hehee best la, sebab tu saye tengok ni."
Aku balas balik.


Mak aku tak jadi nak masuk tido, dia duduk sebelah aku. Kitorang layan movie tu sampai habis, macam biase la...

Ending mesti mau

titik

12 comments:

PRINCESS... said... [Reply]

suka jugak cerita ni. :)
lepak tengok dgn housemate.

YOUsoF said... [Reply]

bagus kan cerita ni!

*hero sanggup berkorban tu ;D

cik nur said... [Reply]

thanks cz jadi pengkomen yg tegar kat blog nur :)

YOUsoF said... [Reply]

same² wahai cik nur.. ;)

HaNTwO said... [Reply]

keluarga bahagia ni heheh..

YOUsoF said... [Reply]

hehhe Alhamdulillah..

*tunggu masa aku nak bina rumah bertangga sendiri je bro ;D

krole said... [Reply]

wuahhhh ank besnye tngok movie ngan mak~krole ni stahun 2 kali jew dpt jmpe mak...uwahhhh~!!!

YOUsoF said... [Reply]

hehee.

*Takpe bro janji dengar cakap ur mum, selalu kontek dia suda.

ard said... [Reply]

bagus gile mak kau,.
mak aku, kadang2 jer..
nenek ak lg best,.
tengok cite separuh jalan, then tertidor.. pastu bangun2..
dy tanyer "dah mati ke belom?"
hoho
-_________-"

YOUsoF said... [Reply]

ard> Hahha same la mak aku, malam tu dia tak ngantuk plk. Tp selalu jugak dia tertidur kat depan tv sampai terlepas remote control kt tangan ;D

DzulChronicles said... [Reply]

heh, shari sblom fist of legend siar kat tv3, aku ptong rambut lbih kurang cm jet li tu, pastu ari selasa, kwn2 panggil aku chen zhen,heheh

YOUsoF said... [Reply]

hahha seronok la ko... ko ade awek secomel awek jet li tak? try la cari ;DD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails