Wednesday, October 20, 2010

Masih Belum Bocor!


~Dipinjam curi dari Berita harian~


*Sory pada gang yang 'say yes to rokok'. Saje nak mengingatkan yang lain.

31 comments:

Ayeem Jemain said... [Reply]

haha ni mmg bodoh

hamzah ian said... [Reply]

oyeah..

aYaz said... [Reply]

bengong!

YOUsoF said... [Reply]

Ayeem Jemain> hahha itu mmg b odoh ;D

hamzah ian> oyeah terbang tinggi jugak hehee

YOUsoF said... [Reply]

aYaz> memang ben gong la kalau ade org camtu ;D

Along Tapa said... [Reply]

huh??ko telah memberikan aku inspirasi nak jawab kalo orang tanya aku nnt...ahaks~~~

Gorengbaek - Teknik ngorat yang kreatif.....versi Meon

YOUsoF said... [Reply]

hahha itu ko dah memesongkan mesej kartun tu! ;D

cOnfuSeME said... [Reply]

kikikiki...meme best..:)

YOUsoF said... [Reply]

hehee tula, simple je dia cover lubang tu kan (jimat kos nk operate²) ;D

alexa yussida said... [Reply]

ayah angkat saya kuat smoking..bile saya tegur die jwb..dah 40thn++ abah smoking n i will die sooner or later..dah lmbt tuk abh benti..' die ade bnyk sakit..kncing manis+jntung..sume effect rokok..

YOUsoF said... [Reply]

yeke.. Tula memang sangat susah nk nasihat perokok tegar, tp sangat mudah kita kena marah balik (penah kena marah sebab nasihat dia).

*Abah saye pon kuat smoking.. Baru² ni je baru dia quit itu pon sebab kena thn wad aritu, kencing manis dia naik. 2, 3 kali gak dia try quit dulu, pastu strart balik. Hopefully kali ni betul² quit la~

Permata Hati SayangKu said... [Reply]

Merokok membahayakan kesihatan...
inilah perkataan 3 kata bermakna utk semua...

Robot | Sakti said... [Reply]

hehehehe.
macam-macam lah.

merokok merbahayakan kesihatan

:D

YOUsoF said... [Reply]

Permata Hati SayangKu> Iye² betul tu Aida ;D

Robot | Sakti> Robot kebal kot dari asap rokok... hehee

ChiKeDees said... [Reply]

say NO to SMOKE..i support u

hentakbelipat said... [Reply]

ok ini kena dkt dahi

krole said... [Reply]

wuahhh krole ade bce ni ngeee~

YOUsoF said... [Reply]

ChiKeDees> Hehe mekaseh. taip YES to 44sikulipat untuk VOTE! ;D

hentakbelipat> Hehee. Sory ar bro kalau ko tak sempat mengelak.. ;D

krole> Hehe mekaseh sebab nak bace lagi dua kali ;)

LuLu said... [Reply]

hmm kalau tanak benti tu mmg mcm2 alasan die bg. skang ni da jual pil tuk stop smoking kan.hehe

YOUsoF said... [Reply]

LuLu> That's rite.. Sume da ade. Tinggal hati je yg sangat susah nk bercerai badan ngan rokok tu kan hee

ard said... [Reply]

passive smoker lagi teruk kene efek. yeah, katekan TIDAK pade rokok!!

YOUsoF said... [Reply]

ard> Yeah! ;D

lumut said... [Reply]

bagus tuh saling mengingati..hehe

YOUsoF said... [Reply]

hehee bagus jugak tu saling sedia diingatkan ;D

*Masing² pon mmg kena dengar teguran 0r pandangan org lain kan²..

Yan said... [Reply]

sangat menci cz en.bf n para abg-abg aku sume geng say yes to rokok!weng2 belaka!huhu

YOUsoF said... [Reply]

Yan> hohho patutnye ko boleh test En. bf ko Yan.. kalau dia sanggup, suh la dia quit demi bakal siteri dia ni hehee

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

hehe..mendalam tue..bagus org kuat merokok tue baca..ahakz :)

YOUsoF said... [Reply]

hehee sedalam perigi buta kot... ;D

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

ingt la org yg tersyg:-)
en yousof kita ni merokok ker tak?? wahhh soaln maut ni:p

YOUsoF said... [Reply]

betul tu, tanpa mereka di sisi, kosonglah jiwa.. chewah ;D

*alhamdulillah En. Yousof takde niat nk telan asap 'wangi' tu..

eyra ank cik wan comell !!! said... [Reply]

haha !
abg usopp,,lau ayah mok ade blog,,
lo dy bace,,agak2 dy trase x??
kikikikiki.. !
=))

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails